moremo mi Pepa branit, mislim na nas par ovdje koji smo uvik bili pro-pep, ali očito da ima nešto s njegovim momčadima u ovakvim utakmicama, nešto na psihičkoj bazi.
moram bit iskren i reć da sam zaspo na poluvremenu zajedno s dicom, pa ću sad pogledat golove. Ali sami rezultat meni daje odgovor. Mislio sam da se pepu mora opet otvorit to finale LP, posebno ove godine di je city objektivno spreman izbaciti reala. ali real opet prođe, i koliko god ne podnosio taj klub - oni imaju pravu psihu za ovakve stvari. Ne bi se čudio da dobiju liverpoola i jame opet sve. Jedino bi mi bilo drago zbog Luke Modrića i Karima Špekzeme
EDIT
morate prestat srat o Ancefloppiju

nije savršen trener to svak zna, ali lik nađe način jbg.
Ako ste čitali neki dan interview s Javi Martinezom. Pitali ga koji mu je najbolji trener bio u Bayernu, a sve ih je prošao od Juppa sve do Hansija. Veli da mu je Ancelotti najviše pomogao i podizao samopouzdanje i da se on izdvaja.
Znači imao je i Pepa i Juppa i Hansija i Niku ali Carlo mu je najbolji dojam ostavio.
EDIT 2
pogledao extended highlight, sex utakmica brate, a i city je fulo par vrlih prilika za popizdit. Real je imao veći drajv i nisu odustajali - to se isplatilo