doro napisao:Gnojcina do bola jbg to su cigici vise srece nego pameti a kad nejde tu su suci....
Pool nas nije uspio prestici...nista moramo 2023 osvoji LP i doc na 2 mjesto iza reala.

ivan napisao:Miki ko ti drma kavez?
Pa slobodno ti navijaj za Real ili CA ili koga god hoćeš. Niko ti ne brani![]()
Ali ako misliš da je Bayern bio dobar pod CA onda ti niko ne može pomoć.
Realu niko uspjeh ne može osporiti, ali da su nekoga baš nešto nadigrali - nisu. Nit će iko za 5 godina pričati o toj ekipi njihovoj kako se priča o nekim drugima. To je činjenica.
Ne govorim da su osvojili na sreću. Ali nisu ni na kvalitetu igre. Pa sad nek svatko za sebe nađe objašnjenje
Edit: što se tiče igrača slažem se. Ali eto članak neki gledam sramota kak se Real ponaša prema svojim legendama (Marcelo). Zato mi pazimo na svoje legende pa nam redovito uvale kruti s leđa. Npr dotični likovi koje si spomenuo... I sad koji je pristup bolji?
anton 1983 napisao:Bas mi se onak bljuje....
Al sva sreca da sam prilikom finala LPa Milana i Juvea odlucio da necu gledati finala od kojih mi se bljuje...
Fascinantno je koliko nesto nekompetentno i nezasluzeno moze osvojiti LP.
Nije da bi bio sretniji da je Pool osvojio, al onda bi bar znao da je zasluzeno.
Ja nekuzim da je svemir takav da se podredi Realu, a ne Barci. Ne razumijem da su ljudu bili protiv totalnog nogometa Varce, a da se ovim smeću plješće.
Valjda zato i mrzim Talijane, jer su svi ljudi na ovom svijetu duboko u duši talijanska smeća...
Miki napisao:Pod Karlom smo bili bliži trofeju LŠ nego sa Gvardiolom.
Miki napisao:Nema razloga da ti se bljuje.
Miki napisao:
Isto tako (ne odnosi se na tebe), za one koji negativno komentarišu Karla - kako neko sebe može smatrati kompetentnim da komentariše fudbal ako omalovažava Karla koji je jedini trener u istoriji osvojio svih 5 najjačih evropskih liga i 4 puta podigao trofej Lige šampiona... Jednostavno ne ide to tako.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju