Mislim da su njih unistile zene. Previse izlazaka i slicne stvari. Adriano je imao probleme druge prirode pa da kazes ajde njegovu situaciju razumem. Oni bar imaju love pa mogu da odu kod psihologa i da resavaju te blokada...
Pavardu je samo prva sezona bila bas top. Ja necu sigurno plakati za njim iako je zahvalan igrac.
Nagelsmann jedino može žalit za ozljedom Lucasa, s druge strane - većina se igrača vraća kući do kraja tjedna. Forma bi se svakako srezala zbog samo SP, tako da ...
Sad imaju veću pauzu nego na ljeto, a tek 20.1. prva tekma.
6 od 17 ostalo na turniru. 3 francuza, Stanišić, de Ligt i Mazraoui.
Raspad Pavardove karijere ove godine se nastavlja Treba podsjetiti da je Rabiot bio sa svima posvađan 2018., a ove godine startao u finalu pa ima nade za povratak, ali ovo definitivno nije lijepo.
20 milja ce bit super ak dobijemo a s druge strane nebi se cudio da mu se produzi ugovor zbog manjka kvalitetnih opcija jer ce morat nes u drugim djelu sezone pokazat a za to ce sigurno imati prilika.
Sretan 27. rođendan Pavardu, koji je opet odlučio tekmu za francuze. Proljeće je a u meni svemir da mi je znat kakva li je ta jaranica što ga preporodi... Dajte dečku ugovor!