SP 2022.

Arhivirane teme...

Re: SP 2022.

PostPostao/la ivan » 02 pro 2022, 11:38

Mislim da o Njemačkoj repki dovoljno govori činjenica da nijedan obrambeni ne igra u Bayernu. A to što nijednog makar solidnog golgetera ne mogu proizvesti već 10 godina je posebna priča.

Meni je nevjerojatno da Flick koji je oživio Mullera 2019 sada napravi takvu jednu grešku i stavlja ga u napad. Mullerov rezultat u repki se čudno poklapa s odlaskom Klosea tj zadnjeg pravog napadača

Pitanje je kako će se odraziti na moral naših igrača jer ipak je povijesni neuspjeh Nijemaca ispadanje dvaput zaredom. Imaju 50 dana do iduće tekme koja, ironično, može odlučiti prvenstvo jer pobjedom odlazimo na 9 bodova od ozbiljnih konkurenata

Španjolci vjerojatno jesu tankirali i sjebali njemačku i tako pomogli i sebi. Vjerojatno im je draže igrati s Marokom, ali i izbjeći Brazil. A i nama su pomogli jer protiv Japana moramo bit barem blagi favorit. Nadajmo se da su Japanci ispucali svoje comebackove i iznenađenja za ovaj turnir
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 02 pro 2022, 13:01

Kakav cirkus nema nigde samo u reprezentacji Srbije: https://www.youtube.com/watch?v=I4coGYgCDlQ

Proslo S. prvenstvo je Muslin uspeo da se kvalifikuje i dobio je otkaz jer nije igrao S. Milinkovic Savic. Njega je nasledio trenercina Krstajic koji nikoga do tada nije trenirao.

:haha: Neka im bude sa srecom veceras.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 02 pro 2022, 13:47

Meni je facinantno da je svima osim Englzima znastvena fantastika odgojit desnog beka. Treba ti motorični igrač koji solidno igra obranu, može odigrat dupli pas i zna ubacivat. I da je dešnjak.

Nama se dogodio Juranović (iz trećeligaša je preko Nike natječaja stigao u Hajduk), nama se dogodio Stanišić (realno Hrvatska nije imala veze s njim ko igračem i da nije bila situacija u Bayernu, vjerojatno bi imao nebitnu karijeru), sad nam se događa Jakić (u Lokosima je igrao MC/AMC, onda je po potrebi u Dinamu postao DMC da bi sad zbog Eintrachtovog kadra počeo igrati RWB).
Da se nisu dogodila ta tri igrača, mudrovali bi između Frana Tudora, Dine Mikanovića i Karla Bartoleca. Tj. prvi izbor bi bio trenutno ozljeđeni Boško Šutalo koji je tehnički nadareni stoper koji je iz prisile u Atalanti počeo igrati beka. Sve njih osim Šutala je uopće ponižavajuće spominjati u reprezentativnom kontekstu u 2022.

Nijemci imaju jedino Klostermanna od pravih bekova, koji je tako-tako igrač, svuda solidan, a nigdje elitan. Imaju Kimmicha koji to ne želi igrati jer je MC svjetske klase (iako je i ko bek čudo), Hoffmana koji je s 29 godina postao RWB i eto Sulea + Gintera. Komedija od kadra. Iako bi druge priče pričali da nije propao Beni Heinrichs.

Francuzima koji valjda imaju 60-80 igrača reprezentativnog kalibra je samo pitanje koji će stoper igrat desnog beka. :haha:

Brazilski kadar desnih bekova su Danilo i Dani Alves od 39 godina. Protiv Švicaraca im je igrao Militao. :hehe:

Ak imate dijete talentirano za nogomet, treba ga usmjerit da igra desnog beka jer je konkurencija minimalna.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 02 pro 2022, 14:54

Murta napisao:Ak imate dijete talentirano za nogomet, treba ga usmjerit da igra desnog beka jer je konkurencija minimalna.

Moj Mihael je dešnjak, učim ga i engleski i njemački, bit će visok a krkan s loptom (na ćaću) tako da ništa od brzog beka :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 pro 2022, 15:02

Murta napisao:
cruz napisao:Da sam na mjestu brazze tražio bi odriješenu kesu za gvardiola.
150? 150! Nije bitno

Mogu bit malo zločest pa te podsjetiti na nešto od ove jeseni: :lol: :lol:
cruz napisao:
doro napisao:Celzi nudi 90 milja za Gvardiola :a045:

nisam mogo vjerovat, provjerih i evo stvarno istina.

Mintzlaf je reko da usprkos tome nema prodaje, kao ostaje i ove i slijedeće sezone u RBL.
Ima ugovor do 2026.

RBL ima sad probleme s količinom zdravih igrača u obrani, pa je i riskantno prodavat prvotimca na početku sezone.

Ali treba odbit 90 milijuna :kul:

ivan napisao:Daj bože da ikad više dobiju takvu ponudu

https://www.bayern-cro.com/forum/viewtopic.php?p=179199#p179199

Nemaš šta bit zločest, istina je da nisam mislio da je već tada bio ta razina.
Ipak je 90 mil brutalan iznos, moremo pričat šta god oćemo.
Iako sam znao za njegov potencijal, ali ovo šta igra zadnje 3 tekme je brate najviši nivo.
Znam da si ti govorio davno da smo njega i Olma trebali uzeti na vrijeme.
Slagao sam se i tada i sada
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 pro 2022, 15:28

anton 1983 napisao: A sto je tek s mega trenerom Flickom koji je pokazo svoju pravu kvalitetu i lice? Slucajnost poklapanja je sve...

Jedno je očito voditi Bayern i da ti se poklopi, a drugo je švabiju...

Iako isad imam visoko mišljenje o Flicku, ali se obrukao pošteno.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2022, 21:45

Miki napisao:Nijemci ne žele kupovati Hrvate? A šta su Pranjić, Olić, Mandžukić, Perišić, Stanišić? Marsovci? :lol: To da ne žele direktno iz Dinama da kupuju je druga stvar...

Tebi se sve treba crtati. Mandžukić, Perišić I Robert Kovač sve 5. Non kada govorim o tome na taj način onda govorim o Modriću, Kovačiću, Brozoviću, Pjaci(ljeto 2016. prije Juventusa), Gvardiolu, Olmu i takvim Hrvatima i igračima iz HNL-a. Svaki top kvalitetni i tehnički izvrsni igrač nikad nije završio u Bayernu za 'malu' lovu.
Pa samo Gvardiola i Olma skupa je Bayern mogao platiti za 55-60 milijuna €, Kovačića za ispod 20 milijuna, Pjacu nakon eura za 25 milijuna, Brozovića isto za sitniš, Modrića za 23 milijuna... o tome ja Miki govorim, a ne hoćeš li dovesti Pranjića i Olića, već Lovru Majera, Ivanušeca i slične.

O takvim ja Hrvatima govorim. To se ne događa, a Stanišić je iz Minhena.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 pro 2022, 21:50

ivan napisao:Mislim da o Njemačkoj repki dovoljno govori činjenica da nijedan obrambeni ne igra u Bayernu. A to što nijednog makar solidnog golgetera ne mogu proizvesti već 10 godina je posebna priča.

Meni je nevjerojatno da Flick koji je oživio Mullera 2019 sada napravi takvu jednu grešku i stavlja ga u napad. Mullerov rezultat u repki se čudno poklapa s odlaskom Klosea tj zadnjeg pravog napadača

Pitanje je kako će se odraziti na moral naših igrača jer ipak je povijesni neuspjeh Nijemaca ispadanje dvaput zaredom. Imaju 50 dana do iduće tekme koja, ironično, može odlučiti prvenstvo jer pobjedom odlazimo na 9 bodova od ozbiljnih konkurenata

Španjolci vjerojatno jesu tankirali i sjebali njemačku i tako pomogli i sebi. Vjerojatno im je draže igrati s Marokom, ali i izbjeći Brazil. A i nama su pomogli jer protiv Japana moramo bit barem blagi favorit. Nadajmo se da su Japanci ispucali svoje comebackove i iznenađenja za ovaj turnir

Bez bekova i pravih top napadača Njemačka nema što tražiti na top nivou plus prodaja zapadne globalne ideologije u sportu.
A čak se sada pokazuje kako su I stoperi truba žešća. Nimalo mi nije žao što je Sülinho otišao iz kluba i bez odštete. Stvarno nije kapacitet Bayerna I još je odabrao razvojni centar bez budućnosti.

Da su Nijemci prvu utakmicu igrali kao zadnju možda bi i prvi završili u skupini, ovako lijepo s braćom Dancima kući s trakicama. :)

Flick je pogriješio što je otišao u Elf umjesto da je ostao u Bayernu ili čak otišao u inozemstvo trenirati nekoga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 pro 2022, 12:06

Red passion napisao: plus prodaja zapadne globalne ideologije u sportu.
...ovako lijepo s braćom Dancima kući s trakicama. :)

My man! :bravo:

___

A to za Flicka... Ne znam šta bi reko. Stvarali su dosta prilika, trebali su samliti japance ako ćemo realno. Ali nisu imali sreće ni s golovima ni s pederlukom.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 pro 2022, 14:42

Prekrasno su upalili motore za nogomet. Na drugim mjestima sam vidio komentare i teške kritike na račun Flicka kako je vodio Njemačku u 1. kolu, kako su se preopteretili trakicom danima prije i nakon utakmice, a na terenu preloše igrali, gradili napade za qrac i zatvor, da su propali unatoč 7 igrača Bayerna I da Löw sada možda nije bio toliki problem kada se vidi Herr Flicka što je postigao u manje od godinu i pol dana.

Müller u špicu, Füllkrug na klupi ostao, Kimmića je kao trebao od početka staviti na desnog beka I dodati još jednog kvalitetnog midfieldera. Bekovi su užas iako Raum je doista u super formi i ne treba mu se predbacivati.

Uglavnom, za idući turnir trebaju biti bez Bierhoffa koji je po nekima najveći krivac za užasnu generaciju Njemačke zadnjih 7 godina, a vrh DFB-a pomesti.

Koliko je njima užas, toliko nama trebaju u Hrvatskoj 2 nova krila i obavezno budući top golgeteri od napadača. Kod nas je samo problem što nemamo prime Ribéryja i Hazarda na krilima da ubijemo ekstra ili jednog De Bruynea/Olma kojo bi to super igrali, a Periša je na ovom turniru već opao i nakon ovog treba novi čovjek koji će ga, zamijeniti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 03 pro 2022, 16:28

Mi s golgeterima ne bi trebali imati problema za par godina jer će Beljo ili Šimić postati vrhunski napadač. A ak oni neće, onda Ljubičić sigurno postaje jako solidan. Ja sam veliki fan DDB-a, ko što sam već pisao ljetos. Baš danas je dao intervju za njemački SkySports i rekao da bi u BL: Kroatiens Top-Talent Beljo: "Ich traue mir die Bundesliga zu"

To je ko što smo imali Čolinu, Sosu i Bradarića, tri ekstra talenta na lijevom beku u isto vrijeme. Znaš da neće sva trojica uspjet, al jedan mora.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 03 pro 2022, 17:02

Hvala Barceloni što nam je otela Desta! :smajl007:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 04 pro 2022, 16:17

S jedne strane sam protiv Poljaka jer ovo kako oni igraju je abominacija, sramota i katastrofa, a s druge strane mi je teško navijati za Francuze protiv bilo koga osim Engleza. A ako navijam za Poljake, Englezi imaju autoput do polufinala. Za kog ste vi?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 04 pro 2022, 16:28

Tezak nam je zivot Murta, tezak...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 04 pro 2022, 16:34

Jedva imam volje i energije da navijam ZA nekog, a kamoli da navijam PROTIV. zato ni za jedne danas :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva