Neka im bude sa srecom veceras.

Murta napisao:Ak imate dijete talentirano za nogomet, treba ga usmjerit da igra desnog beka jer je konkurencija minimalna.

Murta napisao:cruz napisao:Da sam na mjestu brazze tražio bi odriješenu kesu za gvardiola.
150? 150! Nije bitno
Mogu bit malo zločest pa te podsjetiti na nešto od ove jeseni:![]()
cruz napisao:doro napisao:Celzi nudi 90 milja za Gvardiola
nisam mogo vjerovat, provjerih i evo stvarno istina.
Mintzlaf je reko da usprkos tome nema prodaje, kao ostaje i ove i slijedeće sezone u RBL.
Ima ugovor do 2026.
RBL ima sad probleme s količinom zdravih igrača u obrani, pa je i riskantno prodavat prvotimca na početku sezone.
Ali treba odbit 90 milijunaivan napisao:Daj bože da ikad više dobiju takvu ponudu
https://www.bayern-cro.com/forum/viewtopic.php?p=179199#p179199

anton 1983 napisao: A sto je tek s mega trenerom Flickom koji je pokazo svoju pravu kvalitetu i lice? Slucajnost poklapanja je sve...

Miki napisao:Nijemci ne žele kupovati Hrvate? A šta su Pranjić, Olić, Mandžukić, Perišić, Stanišić? Marsovci?To da ne žele direktno iz Dinama da kupuju je druga stvar...

ivan napisao:Mislim da o Njemačkoj repki dovoljno govori činjenica da nijedan obrambeni ne igra u Bayernu. A to što nijednog makar solidnog golgetera ne mogu proizvesti već 10 godina je posebna priča.
Meni je nevjerojatno da Flick koji je oživio Mullera 2019 sada napravi takvu jednu grešku i stavlja ga u napad. Mullerov rezultat u repki se čudno poklapa s odlaskom Klosea tj zadnjeg pravog napadača
Pitanje je kako će se odraziti na moral naših igrača jer ipak je povijesni neuspjeh Nijemaca ispadanje dvaput zaredom. Imaju 50 dana do iduće tekme koja, ironično, može odlučiti prvenstvo jer pobjedom odlazimo na 9 bodova od ozbiljnih konkurenata
Španjolci vjerojatno jesu tankirali i sjebali njemačku i tako pomogli i sebi. Vjerojatno im je draže igrati s Marokom, ali i izbjeći Brazil. A i nama su pomogli jer protiv Japana moramo bit barem blagi favorit. Nadajmo se da su Japanci ispucali svoje comebackove i iznenađenja za ovaj turnir

Red passion napisao: plus prodaja zapadne globalne ideologije u sportu.
...ovako lijepo s braćom Dancima kući s trakicama.![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju