Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

PostPostao/la cruz » 24 ožu 2023, 08:49

Ne mogu ni sad vjerovat, a nitko da izađe s pravim razlozima. Ovi službeni su cringe. Nadam se da pravi razlozi nisu jednaki službenim. Ovo je (ko što Doro reče) presedan.

Meni se strašno sviđa Nagelsmann, uvjeren sam da ima "zeug dafür".

Ovo je pokeranje samo takvo. Šta ako ovakav potez ne postigne reakciju kakvu uprava želi?
Ja ću vrlo rado priznat (ako sve bude kako su tili) da su napravili dobar potez.
Samo evo, iz ove perspektive... huh... Ne znam pajdo

Znamo da ovakve odluke ne može nitko drugi donit/odobrit nego samo Uli...

___

Mia san mia :bravo: Jedna velika obitelj :bravo: Slijedeće-produžetak s Qatar Airways :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 09:37

Prilagođavaju se politici i stilu sranja te pomankanja ljudskosti....Ovog zadnjeg maltane jedva da ima i svim sferama života....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 24 ožu 2023, 09:51

Pomislio da je 01.04.....i tjesim se blizu je ,može proći..

Ali mislim da je neki veći problem u komunikaciji s igračima,te da teško kontrolira svlačionicu.

Kako će ovo utjecati na igru,tko može znati.

U Tuchelovu stručnost ne sumnjam, samo je on ko osoba još prgaviji i bahatiji od svih dosad...ko zna šta se tu sve izdogađalo...

Doznat ćemo jednog dana...samo do uzmemo LP ...ostalo me ne zanima
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 10:15

Izgleda da naša uprava ima fetish na isplati otpremnina trenerima....lupaju sve jače cifre :lol:

Tuchel bu tu 6mj do maks 1.5 g.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 ožu 2023, 12:40

Ovaj otkaz je kategorija HNL-a od prije 20-25 godina kada bi treneri Dinama i Hajduka izgubili derbi i onda odmah otkaz.

Sramota što smo mi sebi dopustili. Jedno je kritizirati Nagelsmanna i reći što ne valja, a s ovim je uprava debelo nadmašila i navijače same u zadnjih 15-ak godina.

Nemam riječi jer čovjek je u igri za baš sve, sve je nategnuti sada drugi to uzima, nije fer.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 13:34

To ti je tak kad klub vode braco,mutavi Kahn a iz sjene još lupa dedek kobasičar napuhnutog ega.

Jel ste doveli klinca trenera?! Svi su rekli problem bude autoritet,očito mali na silu išao a još ima prišteve i crta si obrve te drka na igrice.

Kolko nas bude koštao ovaj fijasko jel već smo dali valjda 30 milja Rblu za transfer i njegovim pomočnicima?!!! A kad Flicku trebalo beka dovest nije bilo ni centa.
Navodno mu skijanje zamjerili jako to bila točka na i.
Tuchel izgleda već tjednima cuci u grmu samo da uleti! Mia San Mia!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 24 ožu 2023, 15:09

Sad kad je ovo sve fake news da pronađu krticu :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2023, 15:44

Ovo je bas ono ludilo brale! Koda idu po rivi Splita i pitaju đanere jel mogu vjerovat? Ludilo brale!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 ožu 2023, 17:01

cruz napisao:Ne mogu ni sad vjerovat, a nitko da izađe s pravim razlozima. Ovi službeni su cringe. Nadam se da pravi razlozi nisu jednaki službenim. Ovo je (ko što Doro reče) presedan.

Meni se strašno sviđa Nagelsmann, uvjeren sam da ima "zeug dafür".

Ovo je pokeranje samo takvo. Šta ako ovakav potez ne postigne reakciju kakvu uprava želi?
Ja ću vrlo rado priznat (ako sve bude kako su tili) da su napravili dobar potez.
Samo evo, iz ove perspektive... huh... Ne znam pajdo

Znamo da ovakve odluke ne može nitko drugi donit/odobrit nego samo Uli...

___

Mia san mia :bravo: Jedna velika obitelj :bravo: Slijedeće-produžetak s Qatar Airways :bravo:

25 milijuna € smo mi platili za Nagelsmanna koji mi se iz tadašnje perspektive činio kao da se klub ide iskupiti navijačima i sve smiriti jer smo Herr Flicka otjerali nakon samo 2 nepune sezone što je bila ogromna pogreška kad mu nismo dali 1-2 igrača koja su bila potrebna ekipi, prije svega Braco Salihamidžić koji je praktički bio na izlaznim vratima kluba u 12. mjesecu 2021. zbog svojih gluposti, propusta, malo dobrih poteza kao sportski direktor.

Klub njemu dao 5 godina ugovor i on ne uspije odraditi ni 2 pune godine na Säbneru, a od samog početka se prodavala priča o dugoročnom projektu, budućnosti, "Vorsprung durch Technik", apsolutna potpora treneru, strpljenje, još Braco se razveo i poludio prošle godine pa pokupovao i potpisao sve ono što Bayern unazad 9 godina skupa nije u jednom ljetu i onda dođe ovo... Tko to u klubu radi tako neozbiljne poslove i ponaša se kao najgora vrsta političara i eurobirokrata, jer moramo priznati, naša uprava je baš tako naštimana već više desetljeća.

Ja razumijem da smo mi samo izgledali brutalno onih 3-4 mjeseca 2021. pod Nagelsmannom i da je sve nakon toga otišlo k vragu kad je Kimmich bio COVID pozitivan, oscilacije, 5:0 poraz u Mönchengladbachu u Pokalu, kako su neki najvažniji igrači počeli isto padati, pa eksperimenti trenera koji je izgubio tlo u proljeće 2022., pasivno napadanje bez nekog tempa, brzine, trke, lakoće... desi se i Villarreal isto koji je baš bio dno dna za Nagelsmanna gdje u 2 utakmice nije uspio ništa pružiti kao trener da to riješi i okrene već je nekim drugima otvorio lagan put u finale LP.

Ove sezone se krenulo ispočetka, novi igrači i daleko bolji iako bez top napadača kojeg smo izgubili prvi put nakon 11-12 godina u početnoj postavi, sa mega obranom koja bi komotno mogla primati 20 golova u svim natjecanjima u čitavoj sezoni, na krilima 4-5 rješenja, u veznom redu isto golema gužva iako 2 Nijemca imaju bezuvjetni status i pozicije u Bayernu što i nije dobro, na 10-tki 2 super igrača, jedan iskusni i jedan u naletu, golmani dosta dobri, ma ono...

I u LP i u DFB Pokalu super stojimo, u Bundesligi jednostavno probleme imamo već dulje vremena i tu sada je izgleda nastao znatno vidljiviji karijes jer je razvojni centar Dortmund u naletu s pobjedama, ali daleko od ikakve top ekipe koliko ta pozitivna serija bez poraza cirkulira i naših 7 remija ove sezone. Tu isto može se tražiti razlog za ovo, ali opet mi skroz nedovoljno.

Stalno se vraćamo na Ancefloppija i Kovača, a sada smo im pridružili ovdje i laptop trenera Nagelsmanna kojemu je taktiziranje jaka strana, jel... Ja s ovim mislima jednostavno ne razumijem što naša uprava hoće, ali zaista čovječe... 10 uzastopnih naslova prvaka, fenomenalna kampanja u LP(iako će tu se odmah početi kopati igra u grupnoj fazi protiv 2 naša konkurenta i kako to zapravo na terenu nije isto što i na semaforu i tablici i K.O. stablu), Pokal se ide u finale i to osvojiti jer nema druge nakon zadnje 2 sezone. :roll: Ovo što radimo, to nismo mi, što @doro kaže neviđeni presedan u FC Bayernu.

S Tuchelom nisam baš optimističan. Taj nema s kime se ne svađa i posvađan je sa samim sobom da bi ga trebalo nekad iscipelariti dobro ili umjesto toga natrpati ga svim vrstama mesa godinu dana da dođe k sebi(ako razumijete zašto baš to :mrgreen: ). On odradi sezonu 2023./2024. i amen, ako možda i toliko. Eto toliko ja vidim njegov vijek trajanja, ali od sada i svakog trenera Bayerna, godina i pol najviše.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 ožu 2023, 18:47

General je duljio pa nema smisla da ja duljim, ali mogu samo reći da sportskog razloga i logike za ovu odluku jednostavno NEMA

Na stranu oscilacije, taktiziranje, tko ga voli tko ga ne voli itd. - to se NE RADI

Ako nije bilo nekih stvarno opravdanih ozbiljnijih razloga van terena, onda je ovo jedna od ako ne i najgluplja odluka u možda zadnjih 10 godina. Ne zato što ću ja plakati za Julianom nešto puno, nego jer nema ama baš nikakve logike dugoročno. Ne znam, izgleda stvarno kao prvi april

Tuchel kao što svi dobro znamo neće ostat vjerojatno dulje od JN-a. Piše se i da mu se daje ugovor 2 godine - dulje ni neće ostat.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 ožu 2023, 19:05

Bayern's original plan was to finish the season with Nagelsmann and then, depending on the results, consider the Tuchel option. However, the fact that other clubs were showing interest in Tuchel made the bosses decide to act immediately

The people in charge want a new impetus and trust Tuchel to win the treble, a feeling that they no longer had with Nagelsmann

Nagelsmann did not fully lose the dressing room. The coach and big parts of the team were completely caught off guard by the news. Nagelsmann had important advocates in the team, such as Kimmich, but there were tensions & no harmony on a human level with some players

Nagelsmann worked a lot on tactics but found it difficult to moderate the squad. The substitute players often complained about how Nagelsmann dealt with them. He wouldn't justify his decisions and would only speak to the established players

The general opinion is that with the exception of Jamal Musiala, who had already been introduced by Hansi Flick, no youngster developed into a regular player under Nagelsmann

Mathys Tel, Ryan Gravenberch, who were brought in from other clubs, as well as homegrown talents Paul Wanner and Arijon Ibrahimović hardly got a chance. Nagelsmann placed more emphasis on results than on talent development

The bosses would have overlooked the lack of development of young players if the team had performed more consistently under Nagelsmann. They consider that the coach did not manage to get most out of the team and see him mainly to blame

Oliver Kahn: “When we signed Julian Nagelsmann for FC Bayern in the summer of 2021, we were convinced we would work with him on a long-term basis - and that was the goal of all of us right up to the end. Julian shares our aspiration to play successful and attractive football. But now we have come to the conclusion that the quality in our squad - despite the Bundesliga title last year - has come to the fore less and less often. After the World Cup we have played less successfully and less attractively. The big fluctuations in performance have cast doubt on our goals for this season, but also our goals for the future. That is why we have acted now. Personally and on behalf of FC Bayern, I would like to thank Julian and his coaching team, and wish everyone the best of luck for the future.”

Hasan Salihamidžić: “This has been the most difficult decision in my time as board member for sport at Bayern Munich. I have had an open, trusting, friendly relationship with Julian from day one. I regret the parting of the ways with Julian. But after a thorough analysis of the sporting development of our team, especially since January and with the experience of the second half of the previous season, we have now decided to release him. I am very grateful to Julian for what he has done for FC Bayern and I wish him all the best.”

Mislim ono... Julian je prošao po nekom mom puno kutu gledanja gore nego Kovač. Niko je još udarao po igračima, ekipa da nije razina za najveće domete i sl., a mladi Nijemac gura, u LP udara ove sezone i opet ne valja. Znači, uspješna kampanja u LP u Bayernu nije ni mjerilo za imati posao. U Madridu se jebeno brukaju 18 godina u Primeri dok su zadnjih 11 uhvatili zalet u LP i uzeli 5 titula bez ikakvog Treble-a i najčešće bez prvenstva i/ili kupa pa nisu padale glave Ancelottiju i Zidaneu.

Ni meni se toliko toga kod Nagelsmanna nije sviđalo prošle i ove sezone, barem kad je rotacija i uporaba određenih igrača u pitanju, određene taktike i oscilacije(prošla sezona), ali barem je gurao pristojno i ima rezultate i to treba uzimati u obzir kao što to uzimaju Španjolci proteklih 15 godina.

Pravu istinu ćemo tek trebati saznati kroz iduće 2-3 godine. Previše toga smo počeli mijenjati što je skroz netipično za nas. Transferi igrača, otkaz Tapaloviću, sada i Nagelsmann ga prati 2 mjeseca poslije... što je iduće tek ćemo vidjeti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 24 ožu 2023, 19:29

Red passion napisao:Bayern's original plan was to finish the season with Nagelsmann and then, depending on the results, consider the Tuchel option. However, the fact that other clubs were showing interest in Tuchel made the bosses decide to act immediately

Ne treba zaboraviti da je Bayern hteo da bude trener 2018/19 ali je vec dogovorio sa PSG-om.

Na kraju je dosao Kovač. Ja sam pptimistican i ocekujem dosta titula sa Tuchelom. :smile10:

Edit: Nisam jedini optimistican. :smajl007:

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1639031319501090816

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1639054345445728258

Zanimljivo je da se i Julian vodi kao kandidat da preuzme ova dva kluba. Samo nisam siguran da bi ga Real uzeo. :?

Treci razlog je kljucan.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1639188548397019137

Bayern had paid Leipzig a fixed fee of €15m for Nagelsmann. Two friendlies were also agreed, which would bring another €5m to Leipzig. The final part of the add-ons (€5m) - which depended on Nagelsmann winning the double or the CL with Bayern - will now not be paid.[@BILD]

Markus Babbel to @Blickch: "I know that Nagelsmann's relationship with a BILD reporter was a huge topic in the dressing room. It didn't go down well at all that he was with her. His girlfriend was therefore a big problem for Bayern."

:haha: Smesno...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 ožu 2023, 19:58

Ma sad tu izlaze razne priče od bog zna kuda. Svi sad sve znaju, a do jučer nigdje ni glasa o ičemu od navedenog.

Mislim priča da je ovaj dobio otkaz jer se drugi klubovi zanimaju za Tuchela mi je smiješna u najmanju ruku. Pa šta da je JN osvojio treble? Opet otkaz i po Tuchela? :lol:

Istina će vjerojatno nekad izaći na vidjelo, a sada je tu samo puno žamora. Šta je tu je. Sretno Tuchelu...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 ožu 2023, 12:37

melodyne napisao:
Red passion napisao:Bayern's original plan was to finish the season with Nagelsmann and then, depending on the results, consider the Tuchel option. However, the fact that other clubs were showing interest in Tuchel made the bosses decide to act immediately

Ne treba zaboraviti da je Bayern hteo da bude trener 2018/19 ali je vec dogovorio sa PSG-om.

Na kraju je dosao Kovač. Ja sam pptimistican i ocekujem dosta titula sa Tuchelom. :smile10:

Edit: Nisam jedini optimistican. :smajl007:

Koliko ja znam, Bayern, tj. Uli je htio Heynckesa mjesecima zadržati zbog kojeg smo upravo i izgubili mogućnost angažiranja Tuchela u 12. mjesecu 2017. pa je nakon toga se moralo nekoga drugog između Favrea, Nagelsmanna i Kovača birati. Tako da mi njega i nismo htjeli tada jer bismo ga i imali. :D

Što se tiče optimizma... s ovakvim akcijama od zadnje 2 i pol godine pomalo mi to sve postaje relativno. Između ostalog, mi po ničemu nismo "ugrožena" vrsta, a mijenjamo trenere non-stop. Sada je jasno da nitko u Bayernu ne može trenirati više od godinu i pol dana. Ottmar Hitzfeld i Udo Lattek ostaju nenadjebivi u dugovječnosti.

Tuchelu želim sve najbolje kao treneru ko i svakom drugom jer će mu to itekako trebati iduće sezone i onu nakon nje(ako sam sebe ne ubije opet).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 ožu 2023, 18:45

Gledo sam doppelšpek i bas nisam nis skuzi. Hasan mi je cak izgledao zbunjeno i iznenadeno. Al koja sezona.... da ce na ljeto sljedit to sto vidim da ce sljedit nisam imao u sedmi a kamoli u sesti!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva