Lucas Hernández will sign a new contract at FC Bayern until 2027 in the next few days. Deal almost done after good talks between Hernández's management and the club
“Ya puedes dejar de jugar a dos bandas, Lucas Hernández. Te lo regalo, Cristina Buccino. No te olvides que tienes dos hijos que no vienes a ver”, ha expresado la española, que ya no tiene ninguna foto en Instagram con el exfutbolista del Atlético de Madrid. Lorente acusa al jugador de llevar una doble vida con una conocida mujer italiana con más de 3 millones de seguidores en las redes sociales.
https://as.com/tikitakas/la-mujer-de-lucas-hernandez-le-tacha-de-infiel-ya-puedes-dejar-de-jugar-a-dos-bandas-n/

Red passion napisao:Nikad se ne ženiš ili udaješ ako nema vjernosti i ne ciljaš za ostatak života, tako sebi kažem.
Ode Hernándezov brak u prošlo svršeno vrijeme. Žena ga na IG iz svega obrisala, optužila za dvostruki život, poklonila Talijanki s kojom je vara i da svoju djecu neće vidjeti.
Znaci i ovaj je izopacena i ima neki problem u glavi. Ne znam za ostale muskarece ali meni je to odvratno. Pogotovo kada su naduvana usta. Kaze moja mama: Izgleda kao majmunica ili ima usta kao supak krave.
Prirodno je prirodno.
Neka mu je sa srecom protiv ove sponzoruse in sheep's clothing.

melodyne napisao:Moze novi ugovor ako mu se prepolovi plata.

Rummenigge has withdrawn into his private life since he left the club. His family is unhappy with the latest rumours because they know he could be tempted to return and help Bayern, even on a short term

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju