Murta napisao:Gnabry sigurno nije zaboravio igrat nogomet u koliko god lošoj formi bio. A i kak da uhvati konstantu kad je jedan tjedan lijevo krilo, drugi napadač, treći i četvrti igra desnog WB, pa onda treba pokrpat lijevog WB i tu opet upadne Gnabry. Ko da je lik Messi i Cafu u jednoj osobi. Al doslovce se tako gleda na njega. Sad niti ne pretjerujem. DOSLOVCE.
Sane malo igra desno, malo lijevo, malo je ofenzivni vezni, malo lažna devetka. Za Manea možete reć da je izgubio brzinu, al isto treba priznat da mu se stalno mijenjaju uloge. Jedino je Coman skoro isključivo desno krilo i desni WB, pa je gle čuda najbolji od te četvorice.
Malo se zaboravlja da smo mi skoro cijelu jesen igrali 4-2-3-1 i po meni je to izgledalo bolje nego u zadnjim Nagelsmannovim tjednima. Imali smo automatizme, imali smo podijeljene uloge. Nije sve bilo idealno, ali bilo je bolje.
Mi cijelo proljeće neki kurac eksperimentiramo i preslažemo. I to oba trenera. Uopće nemamo neku viziju ekipe osim toga da nam stoperi šalju direktne lopte prema naprijed. Ja sam uvijek za prilagodbu u velikim utakmicama, ali u malim treba klesati priču.
Još dodaj da je Goretzka u katastrofalnoj formi i da smo odlučili da Gravenberch ne postoji i dobiješ takvu igru kakvu mi imamo.anton 1983 napisao:I snosi on jako veliki dio odgovornosti za ovu sezonu. Mogo je glat rec "ab Sommer"
Možda čak i morao.

Teško je biti pametan i nešto reći jer je suvišno. Svaki put smo s Nagelsmannom pali uza Nove godine a prvi dio sezone igrali fenomenalno ili dobro/solidno.
Uopće nemamo jasnu izdefiniranu ekipu. Nama su krila trebala sada razarati i prva 2 su trebala biti Gnabry i Sané, a oni to nisu. Imamo Comana i još doveli Manéa i opet ništa.
Nered i samo nered, a Nijemci u Bayernu praktički propali s iznimkom Kimmića i Jamala, mada i oni pomalo su otupiti, prvenstveno mladi Jamal koji je bio u ajme usponu zadnju jesen, a sada neprepoznatljiv.
Goretka opet propao ko što nije ni u Bochumu ko klinac izgledao.
Teška jalovost u ekipi. Ovdje da su Robben, Ribéry, Schweini i Lahm, sada bi sve gorilo. Puno negativne energije i letargije kakvu ne pamtim da sam vidio zadnjih 20 godina.
Igramo valjda najgoru sezonu od 2001./2002. kada smo zadnji put izgledali ovako kriminalno.
width="960"