cruz napisao:A s obzirom na dvije ključne činjenice:
- snagu Premier League
- cifre s kojim oni barataju
Bayern mora biti kreativan.
Šta to znači?
Da, možemo dovesti koreanca, platit ćemo odštetu 50 mil i plaćat ga ko ključnog igrača od prvog dana.
Ali taj model nije ostvariv za sve pozicije. Kad bismo to željeli raditi i za DM i za ST poziciju, morali bismo potrošiti 250 mil samo na odštete.
Ko što vidite, trebat će nam kreativnosti...
Ja bi malo ovo tvoje "neostvarivo" parafrazirao. Ajmo reč da će stvarno Koreanac toliko koštati. Ako dobijemo toliko novaca za Lucasa, onda to nije problem. Ovdje je problem u riječi "Ako" jer je ogromna!!! Pa mi u biti to i dajemo za Koreanca JER računamo na odštetu za nekog. Pa ne misli valjda neko ovdje da ćemo njega uzet, a da Lucasi Pavard ostanu?
E sad idemo dalje na DM i ST. Da bi se na te dvije pozicije potrošilo još 200 milja prvenstveno mi moramo imat 2 A picka- Tu smo već u problemu jer mi nemamo niti 2 C picka

Dodatno, da bi se to ostvarilo onda se nešto mora i prodati. Znači u vezi se moraš u tom slučaju rješiti Leona. Ne zato kaj ne valja bla bla bla, nego zato što on jedini djeluje kao netko za koga možemo dobiti 50 - 60 milja. Nemojte me sad fatati za riječ, poanta je da je on jedini koji ima nekakav status za veći transfer.
Onda što se tiće napda mi imamo PREVIŠE IGRAČA!!!! To znači da se mi jednog moramo rješiti i onda još jednog da bi doveli igrača. Sad ajmo maštat da je to Sane za 30 milja i Sane ili Gnabry ua 45 milja. E sad u tom slučaju bi se 250 milja našlo....
No veli mi nemamo A OPCIJE za takve pothvate. Nema tzv. uzjebitis igrača na tržištu! Sve ovo kaj se povezuje s Bayernom za mene je slina...
Osmineh? Pa čak niti on...