Lucas ocena ucinka u Bayernu

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Lucas ocena ucinka u Bayernu - Za 4 sezone je odigrao 107 utakmica i postigao dva gola.

Anketa je završila: 07 srp 2023, 21:15.

1. Flop
1
13%
2. Slab
2
25%
3. OK
5
63%
4. Vrlo dobar
0
Nema glasova
5. Odlican
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 8

Lucas ocena ucinka u Bayernu

PostPostao/la melodyne » 30 lip 2023, 21:15

Za 4 sezone je odigrao 107 utakmica i postigao dva gola.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Lucas ocena ucinka u Bayernu

PostPostao/la cruz » 30 lip 2023, 22:01

Prečesto ozlijeđen, inače kad je igrao bio je dobar, no premalo perioda di je bio vrhunski. Ali prosječno 21-22 tekme po sezoni? Kriminalno.

Svima je odšteta trn u oku. Meni ne sad toliko koliko nelojalnost na kraju. Neko će reć da je “stranac, cigo, šta drugo očekivat”. Ali imali smo mi i drugih stranaca ciganina koji su ostali lojalni i postali benchmark legende.

Na kraju, ako je istina da smo preko 50 mi dobili - onda sve pet.
Po meni ovu temu treba ugasiti, nije vrijedan velike priče, posebno jer za tjedan-dva u klub stiže najbolji štoper serie A.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2023, 09:24

S obzirom na situaciju ja mislim da je transfer odsteta TOP. Naravno ako je 45 do 50 milja. Mislim da Bayern tu nema za cim žaliti. Nazalost kod njega se tako poklopila situacija i jednostavno na njega se nemres osloniti. On je ajmo rec nes tipa Robben i pitanje je kada ces ga imati na raspolaganju. Kod Robbena su bas ozlijede diktirale cijenu dok ovdje kod Lucasa mi se to ne cini tako. Jos uvijek se vjeruje da taj igrac moze izbjeci ozlijede jer zbog cega bi bila takva odsteta?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 01 srp 2023, 09:30

Po meni dvojka, nije nam igrao u osvajanju LP, prečesto imao ozljede, potrošili smo prevelike pare za njega, a na kraju nas je i ciganski napustio. Da nismo kupili njega, možda bi bolje potrošili te novce, npr. na De Ligta tada.

anton 1983 napisao:On je ajmo rec nes tipa Robben i pitanje je kada ces ga imati na raspolaganju. Kod Robbena su bas ozlijede diktirale cijenu dok ovdje kod Lucasa mi se to ne cini tako.

Razlika između Robbena i bilo koga drugoga tko ima veliku povijest ozljeda je da Robben nije poznavao koncept loše forme nakon povratka. Je, bilo je utakmica kad je Robben bio slab, ali to nije bilo uvjetovano ozljedama. Robben bi se vratio nakon 2 mjeseca i odigrao vrhunski. Sve druge moraš polako uvoditi i očekivati da će biti loši na početku.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2023, 10:49

Ja samo govorim o cijeni a ne performancima. Kod Robenna su bas ozlijede diktirale cijenu. Ziher ne bi 25 milja kostao kad je dolazio u Bayern. Nije ovdje stvar usporedbe neg sam velim da se kod Lucasa jos uvijek vjeruje da nije injurie prone... jebite oa Robben je cak imao i placu vezanu za ozlijede.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 01 srp 2023, 11:45

Najveci flop u povijesti kluba al ako dobimo 50 milja dio rana bit ce zacijelen.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2023, 11:57

Ljudi su jsko brzi s osudbom o najveci flop povijesti kluba...

Puno je tu kandidata iz totalno razlicitih razloga i procjene.

Nakon Ciribe trziste je totalno drugacije. Novac je preplavio alo ga ujedno i fali. Bas cudna konstatacija. Digada se brdo transfera i pravilo je da igrac radi promjenu tocno godinu dana prije kraja ugovora. Velikim klubovima maltene je nemoguce zaraditi na transferu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 01 srp 2023, 12:21

doro napisao:Najveci flop u povijesti kluba al ako dobimo 50 milja dio rana bit ce zacijelen.

Daleko najveći flop u povijesti kluba je Mario Goetze. Ne samo zbog iznosa i loših igara, nego zato što smo propustili toliko vrhunskih igrača da bi nam igrao on.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 01 srp 2023, 12:43

Da, upravo tako. Plus činjenica da je on tobože bio najtalentiraniji Nijemac ikada izvan zadnje linije u nogometu. Götze je nezapamćen promašaj jer je u 3 sezone imao samo 2. mjesec 2014. kao jedini period gdje je bio na onom prepoznatljivom licu, sve ostalo ništa. I kupili smo ga jer je Nijemac a ne zato što je on nama zaista bio potreban pored 4 igrača koja smo tada imali u kadru na 2 pozicije.

Hernández je igrao jako dobro za Bayern kad je igrao i to čak na lijevom beku kod Flicka u svojoj 2. sezoni, ali ozljede i sada ovo su ga doslovno rangirale prilično slabo. Zbog rekordne odštete koju smo aktivirali u Atléticu će ostati jako poznat, a ne toliko zbog učinka na terenu. Sve je bilo dobro s njim dok nije navalio u PSG, tu je najviše sebe ukopao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 srp 2023, 18:29

Murta napisao:
doro napisao:Najveci flop u povijesti kluba al ako dobimo 50 milja dio rana bit ce zacijelen.

Daleko najveći flop u povijesti kluba je Mario Goetze. Ne samo zbog iznosa i loših igara, nego zato što smo propustili toliko vrhunskih igrača da bi nam igrao on.

Pretpostavka a ne cinjenica.Samo argumenti.
Lucas je najveci jer dali ogroman novac za invalida,skoro pa bezkorisnog igraca koji zauzimao poziciju daleko korisnijim igracima,pokazali snobizam i na kraju free ljecili istog da bi otišao kao cigan sto i je žabar smrdljivi.
Gotze je bio igracki promašaj veliki al naknadno jbg saznali i za tu njefžgovu bolest itd.
Cak mi i Tolisso puno veci promašaj.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2023, 19:52

E ajmo se sad natjecat ko je najveci promasaj, Gotze, Lucas, Reanto, Tolisso, Benatia :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 02 srp 2023, 14:03

Lucas Hernandez passed his medical today in Paris for his Transfer to @PSG_inside. Transfer fee for @FCBayern: €50 Mio including adds-on @BILD_Sport @SPORTBILD

Zanimiljivo je da svi vide Lucasov period u Bayernu vise kao flop. Jbg da je dosao za 40M to bi bila druga prica.

Ovako je najveci promasaj u istoriji.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Vrati se na: Općenito o Bayernu