Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la Speedy » 21 tra 2010, 07:28

Butt ostaje prvi vratar Bayerna

Slika

Prema najnovijim informacijama, Hans Jörg Butt će najvjerojatnije i sljedeće sezone biti prvi vratar Bayerna. To je potvrdio i sam sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger. Tako da izgleda Bayern za sljedeću sezonu ne planira pojačavati vratarsku poziciju. S time je Nerlinger stao na kraj svim nagađanjima zadnjih dana kako je Bayern zainteresiran za Lyonovog vratara Hugo Llorisa.

"Vrlo smo zadovoljni s Hans Jörg Buttom tako da će on i sljedeće sezone biti naš prvi izbor", izjavio je Chrisitian Nerlinger.

S druge strane, Bayern večeras u polufinalu Lige prvaka dočekuje francusku momčad s kojom će se boriti za prolazak u veliko finale koje se igra u Madridu. Hugo Lloris je u svakom slučaju počašćen:

"Bayern je veliki klub ali sada sam isključivo skoncentriran na utakmice protiv Bayerna", rekao je francuz.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 21 tra 2010, 11:37

nisam baš naj naj bolje informiran glede Ribery-a:

pa je li i on prčio onu prostitutku ili je bio samo kao svjedok na ispitivanju?

čitam vamo ovo, tamo ono, ne znam kome vjerovat... :?

e, sad me zanima šta Wahiba kaže na sve ovo :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 21 tra 2010, 12:03

Wahiba danas dolazi u arenu navijat za svog dragoga.... :lol: ima da ribery igra ko zvijer i zabije za zenicu barem jedan gol :D
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 21 tra 2010, 14:15

mladjo_dj napisao:Wahiba danas dolazi u arenu navijat za svog dragoga.... :lol: ima da ribery igra ko zvijer i zabije za zenicu barem jedan gol :D

A poslje i njoj nek zabi :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 21 tra 2010, 14:16

Ak bu Butt ostao još 1 leto onda hoću obavezno beka i to desnog(rafihna,srna) a Lahm neka pojača lijevu stranu kao i nekog špek stopera :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 23 tra 2010, 15:13

doro napisao:Ak bu Butt ostao još 1 leto onda hoću obavezno beka i to desnog(rafihna,srna) a Lahm neka pojača lijevu stranu kao i nekog špek stopera :D

tog nema više.... :roll: ..imali smo ubojitu kombinaciju Lahm,Ze,Ribery....sad imamo Deadly....Lahm,MvB,Robben....nema više guibljenja navika...Lahm ostaje desno i schluss....nek se dovede špek lijevak iako ih nema na tržištu previše... :cry: ..tak da je Ribery osuđen da ima lošijeg partnera na beku....kak nam je maxvell izmakao u Barcu .... :neee: :neee: :neee:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 23 tra 2010, 18:37

bavarac napisao:
doro napisao:Ak bu Butt ostao još 1 leto onda hoću obavezno beka i to desnog(rafihna,srna) a Lahm neka pojača lijevu stranu kao i nekog špek stopera :D

tog nema više.... :roll: ..imali smo ubojitu kombinaciju Lahm,Ze,Ribery....sad imamo Deadly....Lahm,MvB,Robben....nema više guibljenja navika...Lahm ostaje desno i schluss....nek se dovede špek lijevak iako ih nema na tržištu previše... :cry: ..tak da je Ribery osuđen da ima lošijeg partnera na beku....kak nam je maxvell izmakao u Barcu .... :neee: :neee: :neee:

Ako opcija nije desni bek onda ne želim nikavog lijevog beka(jer kao što i ti zaključio)nema neke extra kvalitete....koristit Contenta non stop do kraja kao i u priprema na ljeto te vratit Braafa za rezervu jer nemožemo s 1 bekom ući u prvenstvo...ipak ostaje problem stopera jer nemožemo igrat sa 2 kiksera(micho,buyten) badtruba tranu i s njim 1 od ova 2 panja il novi stoper a micho pa pa...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 23 tra 2010, 19:26

Bayernovi navijači izabrali Arjen Robbena za igrača mjeseca ožujak...

1. Arjen Robben 51,0%
2. Bastian Schweinsteiger 12,9%
3. Franck Ribery 9,3%
4. Philipp Lahm 3,0%
5. Holger Badstuber 2,5%
6. Ivica Olić 2,2%
7. Daniel van Buyten 2,1%
8. Martin Demichelis 2,1%
9. Hans-Jörg Butt 2,0%
10.David Alaba 1,7%
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 28 tra 2010, 06:29

Čudesni Ivica Olić

Slika

Bayern je sinoć prošao u finale nogometne Lige prvaka i to prvi puta nakon 2001. godine izbacivši pri tome francuskog predstavnika Lyona. Igrač sinoćnje utakmice je bio svakako naš hrvatski reprezentativni napadač Ivica Olić koji je zabio svoj prvi hat-trick u dresu Bayerna, i to kakav, u polufinalu Lige prvaka. Tako će Bayern u finalu čekati boljega iz susreta Barcelona - Inter Milan. Kako je sam Olić rekao, ovo je bila najbolja utakmica njegove karijere a kako ne bi i bila kada je zabio tri čudesna gola.

"Nisam želio biti zamjenjen zato što sam imao osjećaj da ću zabiti još jednoga", rekao je hrvatski reprezentativac Ivica Olić.

Bio je to doslovce "svaršen hat-trick", desnom, lijevom nogom i glavom.

"Zabiti tri gola u ovakoj utakmici je čudesno, san", rekao je Olić.

"Zabio je tri pogotka ali isto tako njegova disciplina je bila fantastična. Znamo da uvijek možemo računati na njega", rekao je Louis van Gaal.

"On je od vitalnog značenja za momčad zato što je izvanredan radnik na terenu i nema izgubljene lopte za njega", rekao je Philip Lahm.

"Možda je ovo bila utakmica moga života", rekao je Ivica.

Ovo je bio tek drugi hat-trick u povijesti polufinala Lige prvaka. Prije Olića to je jedino uspjelo Alessandru del Pieru.

"Ovo je bio najveći dan u mom životu", na kraju je izjavio Olić.

Samo mogu dodati na sve ovo! LEGENDO! Kapa do poda! :legendo: :legendo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ankujund » 28 tra 2010, 12:27

antitop se pokazo da moze,znaci da mu se treba pruziti vise sansi.vidilo smo mi njega u svakakvim izdanjima al igrac moze igrat sve krilne pozicije i zato je dobar da ostane.nije skup,tu je odavno i uvijek moze posluzit.desno lahm, lijevo ima trojka contento-badstruber-pranjic tako da mislim da ni to ne treba kupovat, butt ako bude ima volje i bude na razini kojoj je i on moze ostat godinu vise, vezna linija dolaskom kroosa je popunjena,napat bi se moga pomladit(ako se prodaju toni i klose) i ostaje kupovina stopera.tu bi ja kupio 2 (sto bolja mogu).buyten mi je drazi,i micha mi preselio na klupu nek igra u kupu i kad se netko ozljedi.
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 29 tra 2010, 10:20

ankujund napisao:antitop se pokazo da moze,znaci da mu se treba pruziti vise sansi.vidilo smo mi njega u svakakvim izdanjima al igrac moze igrat sve krilne pozicije i zato je dobar da ostane.nije skup,tu je odavno i uvijek moze posluzit.desno lahm, lijevo ima trojka contento-badstruber-pranjic tako da mislim da ni to ne treba kupovat, butt ako bude ima volje i bude na razini kojoj je i on moze ostat godinu vise, vezna linija dolaskom kroosa je popunjena,napat bi se moga pomladit(ako se prodaju toni i klose) i ostaje kupovina stopera.tu bi ja kupio 2 (sto bolja mogu).buyten mi je drazi,i micha mi preselio na klupu nek igra u kupu i kad se netko ozljedi.

ne razmišljat kao Barcelona i Laporta.... :neee: :neee: :neee:

naredne sezone se finale LP-a igra na Alianz Areni.....treba pokupovat i što nam treba i što nam ne treba.... 8-) i zadržat Franka... ..para imamo,zaradit ćemo ove sezone 60 milki najmanje....igrači svi nakon satiranja Shittera će vidjet da je Bayern gigant..i neće im bit problem zamjenit kišovitu englesku ili ofucanu Italiju sa hladnom Bundesligom.... 8-) ...novac nikad nije bio problem..a i zaradit ćemo neku kintu prodajama igrača.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2010, 10:30

mislis da se igra na alianz areni ja mislim da se igra na wembleyu
he match will be played on 28 May 2011 at Wembley Stadium in London
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 29 tra 2010, 10:41

2011-Wembley
2012-Allianz Arena
To je trebala bit van Gaalova ključna sezona, ali je uspjeh došao malo ranije :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 29 tra 2010, 14:38

Murta napisao:2011-Wembley
2012-Allianz Arena
To je trebala bit van Gaalova ključna sezona, ali je uspjeh došao malo ranije :mrgreen:

jebiga malo me slava udarila u glavu...tim bolje,pošto nitko nije obranio naslov LP-a..imamo više šansi slavit pred domaćom publikom.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la nele-BHF » 30 tra 2010, 12:44

imal kaki novih vijesti o transferima ljudi :D

ko nam dolazi, ko odlazi :D ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva