cruz napisao:Miki napisao:ivan napisao:Fizička bolest ti može sjebat psihu, ali i psiha ti može uzrokovati fizičke probleme. Ne znaš koje je gore
Čovjek kad je jak duhovno, sve lakše podnosi, mislim i na fizičko zdravlje, ali i na duhovna iskušenja.
I nije tačna ona fraza "U zdravom tijelu zdrav duh". U stvari je obrnuto "U zdravom duhu zdravo tijelo".
Problem je u tome što ogromna većina ljudi na pomen zdravlja, misli uglavnom na fizičko zdravlje i njime se bavi.
Da se ljudi bave makar 5% duhovnim zdravljem koliko se plaše fizičkog zdravlja, bili bi mnogo zdraviji.
100%
džaba ti atletsko tijelo ako imaš teške rane koje nisu "tretirane".
Ne znam jeste gledali video.. prilično je driljiv ako se stavi čovik u njegovu poziciju.
Samo zamislite sebe da nemaš roditelje, da te ulica odgaja, da te materin "prijatelj" siluje sa 6 godina, da moraš prodavat drogu sa 7-8 godina jer "policija ne zaustavlja djecu na ulici", kaže da je se sam odgajao doslovno i svašta drugo nakon toga.
A to je samo prvih 10 godina
Odgoj je ključ mentalnog zdravlja. Ako roditelji zakažu dite se mora samostalno rovat kroz život
Djelomicno je istina medjutim navedeni problemi igraca spadaju u tesku kategoriju i prakticki ne postoji ispravaljanje vec mozda neka mala korekcija.
Roditeljstvo naravno znaci puno ali ni približno koliko se kroz mediji i mainstrem medicinu provlaci jer postoje još 2 vrlo bitne stavke a to su geni koje dijete pokupilo(mnoga dijeca znaju više ode deda i baka il još ranijih pokoljenja pokupiti gene više nego od roditelja) i ono vrlo bitno utjecaj medija ,sredine na svim nivoima lokalnoj,državnoj i svijetskoj.
Naravno najlakše je roditelja optužit i to se radi naveliko u kvaziinstitucijama državnim.
Uglavnom pedersko-lezbarski,transrodni i feministicki oblik zapadne politike sve više napada i po meni je jako veliki problem kojeg vrlo malo ljudi razumije i kuži.
width="960"