To sam upravo i napisao prije 9 dana upravo ovdje jer to je preočito, a i taj članak sam isto prije 10-ak dana pročitao. Kada si prošao sve najbolje trenere na svijetu koji su defenzivno i ofenzivno fenomenalni, a kao igrač si bio srednji i zadnji vezni, nema druge nego biti ovakav trener.
U prošlosti i jesu najbolji treneri bili oni koji su igrali u taktički zahtjevnijim ulogama, bili defenzivnije nastrojeni i taktički dobrano potkovani.
Nevjerojatno je kojom lakoćom oni igraju i dominiraju, a donedavno su bili kanta od momčadi i igrača s iznimkom 3-4 pojedinca.
Drago mi je zbog Alonsa kojeg sam još prije 20-21 godinu zavolio kao mladića u Real Sociedadu mada sam ga u Bayernu čak i pljuvao i htio na klupi kao rotaciju a ne kao prvotimca jer je super što je došao, no u "krivo vrijeme"(34-35 godina).
Vidjet ćemo što i koliko može ove sezone. U Španjolskoj vidim baš sada u medijima kako ga se uzdiže.
cruz napisao:Xabi je nedavno potpisao novi ugovor i SportBild tvrdi da u tom ugovoru ima klauzulu da od ljeta 2024. može bez odštete otići u jedan od njegovih bivših klubova: Liverpool, Real i Bayern.
Ovo mi je malo promaknulo. može i u svoj Real Sociedad, zar ne?