18. kolo (21.1.2024.) FC Bayern Munchen 0:1 SV Werder Bremen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2023-24

Re: 18. kolo (21.1.2024.) FC Bayern Munchen 0:1 SV Werder Br

PostPostao/la doro » 21 sij 2024, 23:38

Nebu Bayern ni Union dobio.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: 18. kolo (21.1.2024.) FC Bayern Munchen -:- SV Werder Br

PostPostao/la doro » 21 sij 2024, 23:40

anton 1983 napisao:Izgleda da je Kane fakat uklet :lol:

Bio bi da je igrao u više jakih klubova pa ništ osvojio,ovako cjelu karijeru u jednom Totenhamu je turbo uspjeh uopce igrat Lp a da ne pricamo o finalu di bili a ne da je to ukleto.

Bude sa Alonsom osvojio sve :mig:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 sij 2024, 08:52

Još na kraju Stanišić ispane najveći pobjednik. Serienmeister! :D

CroCHEF napisao:Kako ovo zvuci luzerski
Izgubiti od werdera doma nakon 16 godina, ne zabit gol doma nakon 4, werder nije primio u gostima nakon 2 godine.... i jos Weiser zabije za pobjedu...

Možda se i priviše pobjeđivalo zadnjih 10+ godina.
Možda je najveći neprijatelj manjak motivacije.
Možda je došlo vrijeme da se restartaju stvari nakon ove sezone.

Možda se nešto i preokrene u ovoj sezoni, ali previše je za Bayern ovakvih tekmi. Saarbrücken, Werder, Frankfurt, RBL... a bit će ih još, s ovakvom igrom.
Što je ujedno i paradoksalno, jer da Leverkusen nije najbolja momčad u Europi, unatoč fluktuacijama u formi, opet se u 17 kola skupilo 13 pobjeda, u LP prvi u skupini, nije to loše.

Ali puno više boli jedan vakav 'spoticaj' nego što godi 10 pobjeda zaredom.
Dojam nije dobar.

Možda je jednostavno potrebno da izgubimo sve u ovoj sezoni, da bi se osvježile stvari i vratila motivacija i atraktivna igra.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2024, 19:37

Naslovi prvaka se neprestano osvajaju a davno je bila 2013. godina, jako davno kada pogledam samog sebe i kakav mi je svijet tada bio izgledao, kako sam disao i živio i zadnjih 5-6 godina.

Mi smo dominantni jer nitko drugi nas ne može maknuti i sada izgleda ovaj Leverkusen koji ne zna za poraz, samo pobjeđuje i pobjeđuje ide ka tome da nas svrgne s trona. Primjerice, VfB je već 2 poraza upisao u nastavku i to je ono što sam baš predvišao tijekom cijele jeseni da će im taj super niz stati čim stane i sezona. Vidjet ćemo samo idućih 4-5 kola Stuttgarta i ako tu ne budu došli na seriju bez poraza s jedno 3-4 pobjede nego s neka dodatna 2 poraza, onaj balon su napuhali do kraja zadnju jesen.

Dortmund je dosta dobro krenuo, Leipzig je isto tako do evo ovog kola kada je baš Leverkusen ga okrenuo.

A mi u konačnici... mi već 5-6 godina mučimo stalnim mijenjanjem trenera, stalnim oscilacijama, slabom transfer-politikom koja nam je do jučer isključivo bila bitna za Ligu Prvaka, a sada se događa da više to nije ni bitno već i za samu Bundesligu.

Što god da je, mi sebi moramo pogledati u svoje lice i svoju povijest - nitko nikad nije u top ligama uzeo 10-11 naslova u nizu, nitko nikad ovako nije dominirao nekom ligom kao mi iako smo 2 puta nudili Dortmundu titulu u zadnjih 5 godina, eto što više dodati. Preuspješni smo, zapravo od strane kluba samo malo negodujemo zbog ispadanja u DFB Pokalu i muči nas što ne uspijevamo do novih polufinala LP i u konačnici igranja i osvajanja finala i to je to.

Sada zadnjih godina su počeli igrači zezati i ne znamo više razlog, a znamo da su ovo generacije rođene sredinom drugom polovicom 90-ih i ranih 2000-ih, svi znamo da su ovi drugačija slika i prilika svijeta u odnosu na naše generacije kada smo mi rođeni i one rođene prije nas. Novaca uopće ne manjka na ugovorima, tako da... sami zapravo pretpostavljajte ili donosite neke zaključke gdje se oni mogu donijeti.

cruz napisao:Možda je jednostavno potrebno da izgubimo sve u ovoj sezoni, da bi se osvježile stvari i vratila motivacija i atraktivna igra.

I za kraj opet da spomenem povijest...

Mi smo uvijek, ali baš uvijek najjači i najodlučniji bili vratiti se i dignuti 2 koplja gore kada smo sve gubili ili nismo imali titulu prvaka u rukama po 1-2 sezone u nizu. To su činjenice neoborive kada se uzmu 2000-te, 90-te, 80-te. Svaki puta smo išli po najjače trenere, najjače igrače, kvantitativno najviše potpisivali u ljetnim prijelaznim rokovima.

Ta upravo ovih 10 godina je započelo s najvećom transformacijom u povijesti zbog onog što je Klopp s Dortmundom izveo 2009.-2012. i 2 titule uzeli, izdominirali igrom 2011./2012. i skoro sve rekorde ligaške rekorde porušili koji su stajali najviše od nas ili od Wolfsburga iz 2008./2009. To je u mojim očima uvijek tako bilo, a upravo onaj period od ljeta 2014. do ljeta 2019. je bio najgori jer smo dominirali ligom i imali tanku klupu za LP ili je 1-2 igrača falilo na ključnim pozicijama da se nešto više uspije u onim okršajima u Europi, na stranu Guardioline eksperimenti, gluposti itd., znamo gdje je škripilo bez obzira na sve.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2023-24