ej ljudi ja još uvijek vjerujem....

....avatar ne mijenjam dok ne dignemo i ušatu kantu....
što reći.....nakon silnih izjava Magatha kak će Bayern kiksati u zadnje dvije tekme i prosut 2boda....on kod kuće padne bez ispaljenog metka...(doduše pomogao je i sudački lobij malo...

)...i sreća (vratnica Kuranjija)....al sreću treba zaslužit....a fortuna je ove sezone na crveno-bijeloj strani....

....kak ga je Ozil metnuo....slalom i puff...ode sve u kur....imaju (magath) izgovor jer su ga otjerali iz kluba kad on nije bio u klubu....i onda Magath nema strpljenja više...popustio pod tribinama...i vadi dva stopera i uvodi 2 napadača...i schluss....tipična amaterska greška ili potez očajnika...

...Ozil u kontri za Almeidu...i što ste ser.Magath to ste i dobili.....Bayern je prvak kolo prije kraja...tko bi rekao....

za Felixa....
što se tiče naše tekme....koja kao da je bila upitna uopće....sex -trick baš njega...u zadnjoj tekmi kod kuće i to na koji način...onaj lažnjak tijelom kod trećeg gola....pa ona bomba glavom...i onaj smeće (Mullerovski) gol prsima...sve ukazuje na sljedeće....Klose aut Muller in....
malo o igračima...
Butt....kak se ta kmica veselila na kraju....popeo se na ogradu kod navijača....naime cijelu karijeru brani po bundesligi...i onda sa 35 godina na leđima osvoji prvi naslov....mogao je i ranije doći u Bayern....

...p.s.2002 je branio u finalu LP-a vs Madrid....sad se vraća u Madrid da na njihovom terenu podigne pehar...i od luzera postane pobjednik...tko to može samo FC Bayern Munchen....

...doduše Lucio će opet bit luzer al koga boli kur...sam si je kriv nije htio bit rezerva...
Lahm.....kako lik razara na desnoj strani....jednostavno sam mislio nakon sezone 2008 da je ubijanje s Ribery-em po lijevoj strani njegova bolja strana...ali sad kad vidim razaranja sa Robbenom...kontam da bi mogao igrat bez problema i na desnom krilu....ponekad...
stoperi....to nam ni ne treba u bundesligi naredne sezone....s ovakvim napadom...
Contento...opak mali vrag čuči u njemu....ima mali špeka u njemu...još da Ribery ostane da ga još malo oslobodi...
Bayernator....ili ti Schweinsteigger.....

....on je u ovom trenutku naš najvažniji igrač...možemo bez svih dobit Shitter,ali bez njega jako teško....masterpiece Van Gaala....
MvB...najstatičniji igrač jučer u ekipi...imao je par dobrih lopti...ali nije mu se baaš trčalo previše...stalno je kasnio i dosta me živcirao...

..al ajde

za sezonu...
Ribery....sinoć je on bio u prvom planu...ne Robben...(bio nevidljiv)....pun ga je teren bio....asisti

(Mullerova stativa ),udarci,pokušaji loba...

(nažalost skinuo mu vratar..

)...trčanje,vraćanje nazad....takvog Ribery-a smo zaddnji put gledali 2008...

(još da ga fortuna poštedi u UEFI.....

)
Robben......niš posebno od njega...bio je vidno zadovoljan i čudio se Mulleru kak igra na terenu...

...dakle moremo dobit i bez njegovog učinka....imao dva podvaljivanja za Olu...koji je neviđeno promašio obije situacije...
Ola....najlošiji i najnevidljiviji igrač na terrenu....valjda je mislio...mene snage izdaje...danas se odmaram i čuvam od povreda....baš zbog toga je trebao Gomez startat....
Thomas Muller.....od naredne sezone ne želim gledat broj 25 n anjegovim leđima...on jednostavno mora nosit jeb...9-ku....

...13 golova u prvoj sezoni Bayerna....i da bude najbolji strijelac kluba poput Klosea,Gomeza i Olića....RESPEKT:::
zaključak.....
step by step do besmrtnosti najbolje ekipe Bayerna svih vremena...