cruz napisao:Nema sad vajde pričat o tome. Ono što treba reć je da je Sane odigrao top. Imao je bolove pa ga je trener izvadio. Ali do tada je bio možda najbolji na terenu.
Osim što je usrao opet par super situacija..kod njega samo to primijetim Pas za Leona je doduše bio vrh;
Sane je igrac koji bi trebao imat 15 milja placu i onda bi to bilo u skladu s njegovom kvalitetom i mogucnostima.
Jucer je bio fenomenalan, ali recimo da ga lik nije rusio on ne bi napravio nista. Jednostavno ne zna donjet odluku i ne zna ju donjet na vrijeme. Isto tako kad je iso ono maltene 1 na 1 da nije uspio uputit šut meni je nestvarno. Zato velim, 15 milja i to je to.
Upravo to, nema osjećaj za tajming udarca, kao što imaju npr Musiala, Kane, Gicbry...
@Ivan - same here, ali treba bit pošten i gledat sveukupno. Za krilnog napadača je normalno da troši puno lopti, jer u suštini igraju s najviše rizika i najviše bliskih duela. Gledajući sad samo uspješne akcije, bilo ih je stvarno dosta i onakav mi se punim sviđa.
Upravo to što si rekao Antone - da ga onaj nije rušio lik ne bi napravio ništa. U onoj kontri prije toga frajer umjesto da opali ljevicom pa što bude, on se ide okrećat a vraćaju se faking 4 igrača Arsenala. Da je i prošao prvog koji k bi napravio nakon tog sam protiv 3
Neka troši lopte, ali brate šutaj. Živcira me što troši lopte petljanjem kad je u kontrama ili 1na1 situacijama i ostane bez lopte a ne napravi ništa, čak ni za statistiku. Jednostavno psihički nije na razini. Ono na početku sezone je razarao, pogađao sve što se očekuje da pogodi, a od tada samo pad, u nekoj je rupi. Pa kad se frajer odvažio šutirat na gol uopće??
I što sada reći? Još sinoć mi cijelo 1. poluvrijeme otišlo zbog glupog interneta koji mi je štekao prvi put u godinu i pol dana i to na 2 najjače utakmice K.O. faze, znači nijedan program iz bilo koje države nije mogao raditi kako spada, a ni mobitel. Drugi dio taman da krenem gledati, sve dobro i onda me jebeni umor odjednom pokosio da na kraju sam mogao se živcirati, a 2 dana sam iščekivao samo sinoćnju utakmicu.
Vidim kontrola je tu bila, stvarale su se i prilike, a perverzije sa suđenjem se dogodile da smo na kraju trebali slaviti na već uobičajeni način protiv Arsenala neovisno o gol-razlici.
Ja ne mogu vjerovati kakve gluposti danas od suđenja su napravili, od goal-kicka da igrači u polju su sada bilo gdje unutar 16m do toga da se izvodi na onaj glup način. Penal ko kuća! Čak tu situaciju nisu ni u extended highlights stavili koje sam gledao danas. For childish mistakes you get a childish punishment, no more and no less - a penalty kick. No discussion needed.
Ta situacija me podsjetila na poklonjeno prvenstvo Argentini i Livakovića.
ivan napisao:Upravo to što si rekao Antone - da ga onaj nije rušio lik ne bi napravio ništa. U onoj kontri prije toga frajer umjesto da opali ljevicom pa što bude, on se ide okrećat a vraćaju se faking 4 igrača Arsenala. Da je i prošao prvog koji k bi napravio nakon tog sam protiv 3
Neka troši lopte, ali brate šutaj. Živcira me što troši lopte petljanjem kad je u kontrama ili 1na1 situacijama i ostane bez lopte a ne napravi ništa, čak ni za statistiku. Jednostavno psihički nije na razini. Ono na početku sezone je razarao, pogađao sve što se očekuje da pogodi, a od tada samo pad, u nekoj je rupi. Pa kad se frajer odvažio šutirat na gol uopće??
Nema on tu kvalitetu i džaba sve njemu. Razarao je on kroz karijeru u nekoliko faza, no nikad nije razarao čitave sezone i to u serijama.
S druge strane uzmi De Bruynea od dolaska u Wolfsburg do danas, nemamo uopće ništa raspravljati. Nama ne treba Leroy Sané, nama već godinama treba Phil Foden, a možda i Cole Palmer.