melodyne napisao:Sabitzer ozbiljno kida nekoliko poslednjih utakmica. Dortmund posle 2013 usao u polu finale.

je meni panj i ne treba Bayernu takav ni pod razno. Xavia sam kao igraca obozavao ali kao trener je bas sto ti kazes: Cigo. Enrique ima nabudzenu ekipu i njih ocekujem u finalu.

anton 1983 napisao:Malo sam šokiran ispadanjem Barce. Stvarno ne bi htio da je ovo PSG-ova sezona...

cruz napisao:Kako mi je bilo žao Sabitzera kad je na početku fulo onaj zicer, baš sam ga pratio cijelu tekmu i lik je izgarao, kretnje bez lopte su mu top topova, zbog njih je sinoć i spasio ekipu. Dvi asistencije i brutalan gol, svaka čast.

Murta napisao:Kakve užasne sekvence Barcelone za crveni Arauja i zadnji gol. Svi golovi su imali određene greške, ali ove dvije situacije su baš jad i bijeda.![]()
Nego, recite vi meni koliko će Lewandowski skupiti zlatnih lopti? Može dvije ove godine?
ivan napisao:Ali ne bih htio ni da je Barcina ni Realova. City da uzme dvaput zaredom isto nije u redu, Arsenal da baš preko nas do prve LP isto nije nešto, a kad razmislim jebiga i Dortmund da uzme LP, a Leverkusen kup i prvenstvo u kurcu bi bilo.
cruz napisao:Kako mi je bilo žao Sabitzera kad je na početku fulo onaj zicer, baš sam ga pratio cijelu tekmu i lik je izgarao, kretnje bez lopte su mu top topova, zbog njih je sinoć i spasio ekipu. Dvi asistencije i brutalan gol, svaka čast.

Murta napisao:
Da, Sabitzer je izgledao kao onaj igrač kojeg smo mi i uprava htjeli u Bayernu.
NJEMAČKA bi mogla imati šest predstavnika u sljedećoj sezoni Lige prvaka, potvrdila je UEFA (krovna nogometna organizacija).Do takvog raspleta bi došlo kad bi Borussia Dortmund osvojila ovogodišnje izdanje Lige prvaka, a da pritom ne bude među četiri najbolje momčadi u Bundesligi, i kad bi Njemačka dobila jedno od dva dodatna mjesta koja će biti dodijeljena najuspješnijim zemljama na UEFA-inoj ljestvici.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost