cruz napisao:Nemoj tako. Miki je dobar, kaže svoje mišljenje ko što svak kaže.
Nije baš bayernovski takav pesimizam (za kojeg vjerojatno on misli da je realizam) ali svak neka govori šta misli.
Ni ja ne dijelim njegovu procjenu ali poštujem. Vidit ćemo sutra šta će bit.
Uvijek si ga branio...

Ma dosta puta ja više i ne reagujem na njegove postove. I naravno da ja prvi cijenim drugačije mišljenje, pa prvi ti i ja nismo uvijek istog mišljenja ili sada pored antonom, generalom i dalje.
Ali je kod njega problem ta stalna negativna energija, nije ona slučajna. Pa npr i kada smo favoriti on je pesimista. Pa i njegov prognozirani rezultat može se desiti, ali nisu velike šanse da se desi.

Znači uvijek je ista priča. Kod njega je pomak da ima malo manje pesimizma, a o optimizmu da ne govorimo.
I sada kada se vratimo utakmici, htio sam i jučer napisati u postu, jedna od prednosti Reala je npr što mogu jednog Modrića uvesti i on da novi ton utakmici. Imati takvog igrača s klupe je velika stvar. Onako 11 na 11 i nisu oni kvalitetniji, ali malo imaju više tog šmeka, malo tih igrača koji mogu uljepšati igru. Ali opet smo mi ti koji uvijek bi protiv ovakve njihove igre mogli imati posjed i dominirati. Ali je ključ protiv njih, nekako im gurnuti loptu, a onda ih satrati dobrom tranzicijom.