edit: Eto gola i sve izgubili u 2-3 minute. Tschüss Bayern. Terziću najebao si ajme, ovi na ovome izjebu milijonstruko.

Red passion napisao:Jebote život, nema objašnjenja da Neuer 2 minute prije nadoknade ide ponavljati Olivera Kahna iz finala 2002.
Sve je otišlo kvragu s tom obranom, a nema što nije obranio večeras čudesno. Tako blizu smo bili i onda mljeveno meso i sad ću još opet morati čitati kurčeve HR medije što je tu Modrić sve izveo u tim akcijama i tom preokretu.

Murta napisao:Trebala je biti Tuchelova pobjeda, a ispada njegov poraz. Ako nešto cijenim kod trenera, to je mijenjanje pozicije za poziciju i kad se braniš. Ako nešto mrzim, to je bunarenje sa stoperima. Jebiga druže, to se tako ne radi.

Murta napisao:Trebala je biti Tuchelova pobjeda, a ispada njegov poraz. Ako nešto cijenim kod trenera, to je mijenjanje pozicije za poziciju i kad se braniš. Ako nešto mrzim, to je bunarenje sa stoperima. Jebiga druže, to se tako ne radi.

Red passion napisao:Ne mogu vjerovati što smo mi danas izveli i uspjeli sjebati... Neueru moj, zaboravio sam ti to skijanje, vratio se za svoje godine ajme odlično i onda ovo... nemam riječi.
Opet taj Ancelotti protiv nas, nikako ga natovariti s 10:0 za sve one utakmice s Milanom i zadnjih 10 godina s Real Madridom, a kod nas ih nije uspio pobijediti prije 7 godina.

cruz napisao:Pa sto ne provjeri jebeni Var sad?

Vrati se na: Liga Prvaka 2023-24
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju