Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2023/24

PostPostao/la ivan » 18 svi 2024, 11:04

A iduće godine finale LP u minhenu. Nismo dobro tempirali.
Ja mislim da je tu sad malo kod Tuchela i ego radio jer mogao je komotno odradit još tu godinu ugovora koja mu je ostala - ako bude dobro lako se nastavi suradnja. Ali eto sad lakše ucjenjivat i tražit dodatne godine ugovora. To je isključivo osvećivanje klubu i možda i neiskren potez s njegove strane
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2024, 12:31

Ma baš me briga. Nijedan trener po nadzornom odboru ne može više dobiti ugovor od 1 sezone jer s tom bandom koja ima 70+ godina raditi je nepodnošljivo.

Eberl i Freund bi skupa u jednom normalnom, financijski 'teškom' klubu predovđenim svježim i fleksibilnim predsjednikom koji ima viziju i odličnu intuiciju stvorili jednu pravu makinu od kluba kroz 5 godina. Naravno, da im dodaš likove ko Neppea, René Marića i još par likova to bi izgledalo izvrsno.

Vidjet ćemo što će onaj mali, rajski gradić Como sa Dennisom Wiseom, Thierryjem Henryjem i Francescom Fabregasom izvesti u Serie A iduće sezone sada kada su se nakon 23-24 godine vratili u 1. ligu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 18 svi 2024, 14:09

Mi smo u jako delikatnoj situaciji jer od petorice ofenzivaca koje imamo - jednog ili dvojice (Coman/Gnabry) se želimo riješiti, jedan ulazi u potencijalno zadnju godinu karijere (Muller), jedan je tu i vjerojatno će ostati, samo da bude zdrav (Sane) i jedan ima kvalitetu, ali treba razviti ulogu (Musiala).

Možda se neće svi složiti, ali mislim da je Musiala u ovom trenutku puno više Gnabry (scorer) nego Bruno Fernandes ili Xavi Simons. Jednostavno ne diktira tempo igre. Ne kažem da je to loše, samo nije glavni na terenu, čak i ako je najbolji.

Naš novi trener će morati odrediti Musialinu ulogu i graditi momčad oko te uloge. Ako će ga vidjeti na krilu, morat će mu razviti instinkte za presing i obranu, ako će ga vidjeti u sredini, morat će mu dati igru u noge. Ili će ostati u ovoj scorer AMC ulozi, ali onda ćemo tražiti nekog drugog Thiaga u sredini.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 18 svi 2024, 18:12

U ovoj rapsodiji, telenoveli ili možda bolje u dramedy oko trenera, možda se nazire kraj, jer evo De Zerbi odlučio da raskine ugovor sa Brighton iako je još jučer govorio kako želi ostati vjeran tom klubu i ne zna drugačije (mora da je i njega u pregovorima naša uprava zblanula).... :D

I ako na kraju on bude trener (interesantan kao trener jeste) postavlja se pitanje što je naša uprava nakon tih odbijanja prihvatanja posla od strane Xabija i Nagelsmana, toliko zaobilazila Flicka, kada bi pogotovo i najkasnije nakon odbijanja od strane Rangnicka bio neko jednostavno i sigurno rješenje. I De Zerbi će u konačnici biti eksperiment.

I moj je osjećaj da je Eberl dosta već na početku zakazao, on kao da s ovom velikom binom se nikako ne snalazi, a imam osjećaj da će kod svih velikih imena bilo da su igrači ili bilo da su treneri u pitanju imati velike, velike probleme.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2024, 18:14

Cek a zakaj je Flick dobro rjesenje a ne experiment? :flick: :facepalm:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 18 svi 2024, 18:32

anton 1983 napisao:Cek a zakaj je Flick dobro rjesenje a ne experiment? :flick: :facepalm:

Sigurnije je rješenje od drugih koji bi mogli biti. Xabi bi bio idealno rješenje, Nagelsman moguće da bi bio dobro pod određenim uslovima. A većina drugih su eksperiment, obzirom na ono kakav je tip trenera kod nas imao uspjeha. Mi prije svega trebamo uvijek trenera koji je više moderator i koji zna balansirati i pogoditi pravu žicu s igračima.

Flick je već pokazao da itekako zna, ali je svoj ugled narušio neuspjehom na čelu reprezentacije.

I naravno nakon Xabija što se mene tiče najradije bi vidio Zidanea, ali dijelom naši nisu htjeli, dijelom u svom haosu mislim da ni Zidane poslije nije htio. Ali takvo bi nam ime značilo i radilo se uvijek o pametnom čovjeku, što je pokazivao i kao igrač na terenu, a poslije i ko trener.

U međuvremenu je Eberl rekao da De Zerbi i pored ovog danas neće biti trener Bayerna. :D Rapsodija se nastavlja, koju još ovakvu nisam doživio u ovoliko godina praćenja i navijanja za Bayern.... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 svi 2024, 18:33

https://x.com/Plettigoal/status/1791884146656075963

:D :D :D

effe me pretekao
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2024, 20:10

https://x.com/rajsinghchohan/status/1791531642592367033

@Murta, zašto ne mogu objaviti ni tweetove ili sada po svježe novom x-ove više kao što ne mogu ni IG postove??? Forum nam je zahrđao! :D

Eberl i Freund neka zajednički napuste klub i nađu neku bolju sredinu. Neka se ponude na Ancient Traffordu ili Stamford Bridgeu, možda tamo uspiju. :D

Ali kakvo je rasulo ovaj klub postao... jednog normalnog trenera ne mogu potpisati a da pri tome temeljito ne
izanaliziraju svoje ponašanje u nadzornom odboru i buduće odnose s tim čovjekom kojeg bi htjeli i to svaki pojedinačno. :haha: :haha: :haha:

Nadmašili su Zdravka, Gigija Becalija i De Laurentisa. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 18 svi 2024, 20:28

Kak ne, vidiš da sam ja uspio post iznad. :pliz: X-ovi rade s ključnom riječi x, tag ti je prije youtube. Evo sad sam i maknuo tweet tag sa pisanja novog posta.

Moraš kopirati URL do broja iza status, znači one sve tracking stvari se moraju izbrisati jer ne postoji tag koji ih može progutati.

Ovak izgleda URL:
https://x.com/iMiaSanMia/status/1791909609277411376

I sve radi u tagu:
https://x.com/iMiaSanMia/status/1791909609277411376
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 18 svi 2024, 20:36

Događalo mi se zadnjih 3-4 tjedna da nisu htjeli, a tag ionako mičem već 10 godina na našem forumu jer nikad post nije radio s njim ovdje kao na nekim drugim mjestima. Isprobavao sam i sa "tweet" i s "x" pa na kraju nisam ni stavljao te koji iz nepoznatih razloga nisu htjeli raditi, a neki drugi rade. :idk:

Schmidt je zavolio lijepo vrijeme na Pirinejima kao i velika većina Nijemaca. :D Nije mala stvar voditi Benficu, budimo realni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 18 svi 2024, 20:44

Da nam Freund nije sportski direktor, kladio bi se da je novi trener Matthias Jaissle. Zašto? Čovjek je istovremeno ponikao i u Bayernovoj i u Red Bullovoj štali, a to nam je očito preferenca zadnjih godina za zapošljavanje (Nagelsmann, Freund, Eberl). E, sad, znam da je prošle godine rastanak njega i RBS-a bio odvratan i moguće je da se Freund i on nisu u dobrim odnosima.

https://www.laola1.at/de/red/fussball/bundesliga/news/freund-ueber-jaissle-abgang---verein-groesser-als-einzelne-personen-/

Lik je imao rezultate, igru i potencijal, ali odabrao je brzi arapski novac. Ja sam siguran da će on dobiti BuLi posao najkasnije za pola godine nakon što ga poželi, ali isto sam siguran da bi visoko kotirao kao trenerski kandidat kod nas da je još uvijek u RBS-u.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 19 svi 2024, 22:06

Somit scheint Hansi Flick aktuell der wahrscheinlichste Kandidat zu sein. Durch das Aus in der Champions League wird der Rekordmeister den Fokus nun zu hundert Prozent auf die Trainersuche legen. Denkbar wäre, dass zeitnah Gespräche mit Flick und dessen Management stattfinden.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 20 svi 2024, 08:39

Da, ali samo se čini kao izgledni kandidat. U prijevodu na Bayernov jezik - to ništa ne znači.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 svi 2024, 10:06

Ko u svakoj organizaciji s hijerarhijom, sve počinje i završava s čelnim čovikom.
Dosta se sranja događa zadnjih par godina a kulminiralo je ovim cirkuzom, di imaš dojam da niko normalan ne želi u Bayern.

Čak i ako nam ga Uli svima šukne i napravi neki nemogući fenomenalni potez s trenerom, jesu li problemi zadnjih godina odjednom riješeni?

Ja razumim da je Uli postavio svoje ljude na čelna mjesta, naročito Dreesen i Hainer, tako da ne očekujem neki revolt marioneta protiv šefa. Ali s druge strane, zašto nema nikakvog pokreta da se Ulijev utjecaj potpuno nulira?

Ko stoji Ulija? Šta je on, neki papa ili je 33. razina nekog reda? Di je taj njemački i bavarski racijonalizam?

Oliver Kahn je za Spiegel rekao prije par mjeseci:

"Jeste čuli za 'Succession'? Veličanstvena serija o patrijarhu i snažnom medijskom mogulu, koji misli da nitko nije sposoban naslijediti ga? Četiri su sezone, di se može pratiti partiarha kako živi u prošlosti koju ne može pustiti, di prokocka budućnost. Gledao sam seriju davno, ali sam u zadnje vrijeme razmišljao o njoj. Poznato mi je."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 svi 2024, 11:32

Nažalost je ljudski sto si stvarao da i uništiš ova sva sranja su naših mapeta a kad ostariš si kao djete pun ega i nezrelosti.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva