Hrvatska nogometna reprezentacija

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

PostPostao/la Murta » 22 stu 2023, 10:34

Ja bi radije playoff B nego Srbiju, pogotovo s Albanijom u skupini u Njemačkoj. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 22 stu 2023, 11:18

Doslovno pot 2 najslabiji :lol:
Daj bilo koga. Nijemce def jer su očajni i pot 4 baš da ne budu talijani...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 stu 2023, 14:41

Murta napisao:Ja bi radije playoff B nego Srbiju, pogotovo s Albanijom u skupini u Njemačkoj. :lol:

:mrgreen:
Ma ja bi Hrv i Srb u skupini čisto radi ciganluka, inače bi volio izbjeći sve tri poznate močadi tog pota
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 stu 2023, 17:26

Mi smo na Euro iduće godine i to je najvažnije. Kakva je to samo skokovita amplituda bila u zadnja 2 mjeseca, to je stvarno nevjerojatno. Sreća nas je s Armenijom pomazila kada je Wales ostao bez svih bodova s njima, a mi smo ih dobili. :P

Koga dobijemo imamo šanse proći skupinu, to je uvijek pod obavezno za nas, a dalje ćemo vidjeti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 lip 2024, 16:42

Šta reć
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2024, 20:44

Svi na turniru nas mogu debelo nadtrčati i sabiti u sprintovima. Sve zemlje trče, čak i one koje nemaju afričke igrače, a mi doslovno statika, bez lopte nula bodova, brzine nema, pressinga nema, teško se dolazi do napada, kreacija šteka...

Prije ili poslije ćemo se morati modernizirati i početi trčati ajme, ovako jednostavno ne ide, a to kroz produžetke i penale gurati do medalja... neće ni to baš potrajati vječno.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 23 lip 2024, 11:52

Čuj vječno. Potrajat će do sutra :hehe:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 lip 2024, 14:13

Govorim o naredna 3 natjecanja koja nam dolaze(bez Lige Nacija). :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 05 ruj 2024, 19:04

Bome nisam vjerovao da će Dalić imat viziju stavit Baturinu. Mislim da nam je on treći najbolji igrač trenutno iza dva Cityjevca. I da bi za godinu-dvije trebao biti i najbolji.

Al je sama postava kriminal. Ponajprije zbog Modrića u 11.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 04 ruj 2025, 21:36

Sami smo u kontroli svoje sudbine za prvi pot na SP.

Koeficijent 1.01 da ćemo odigrati remi u Podgorici i izbiti si tu mogućnost.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 05 ruj 2025, 14:04

Ne znam što se (opet) mora dogoditi da zabrljamo sve, a imamo pred sobom šansu samo takvu. Najvažnije utakmice su po meni u Češkoj i Crnoj Gori uzvrati. Ovo ostalo su za mene već uknjiženi bodovi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2026, 19:21

Sjajan posao Hrvatskog nogometnog saveza. 16-godišnji obrambeni igrač Bayerna, Filip Pavić, odlučio je na predstojećim međunarodnim natjecanjima predstavljati Hrvatsku.

Slika

Pavić je rođen 19. siječnja 2010. godine u njemačkom Freisingu, a zbog hrvatskih roditelja i rođenja u Njemačkoj ima hrvatsku i njemačku putovnicu te može nastupati za obje reprezentacije. Pavić igra na pozicijama središnjeg i desnog braniča te defenzivnog veznjaka, a za Bayern je debitirao 18. ožujka ove godine u Ligi prvaka, zamijenivši hrvatskog reprezentativca Josipa Stanišića u 72. minuti.

Pavić je tom prigodom postao najmlađi igrač Bayerna koji je nastupio u Ligi prvaka, ukupno treći najmlađi u povijesti tog elitnog natjecanja.

'Imam veliku zahvalnost, poštovanje i ljubav prema Njemačkoj, gdje sam odrastao i živim, gdje sam naučio igrati nogomet i gdje se imam priliku razvijati u jednom od najvećih svjetskih klubova, Bayernu, koji pruža sjajne uvjete i veliku podršku mladim igračima. S druge strane, odrastao sam u hrvatskoj obitelji, snažno osjećam te hrvatske korijene i želja mi je predstavljati Hrvatsku na međunarodnoj razini', izjavio je Filip Pavić, a njegove riječi prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

'Naravno da nas izuzetno raduje ovakva odluka Filipa i njegove obitelji, kojima zahvaljujem na ugodnoj, otvorenoj i iskrenoj komunikaciji. Nikada ne želimo nagovarati nekoga da igra za Hrvatsku, ali dužnost nam je pratiti svaki talent i predstaviti mu kako funkcionira naš sustav, na kojim vrijednostima počiva hrvatska reprezentacija i kako vidimo njegov razvoj unutar naših selekcija. Drago nam je što je i Filip to prepoznao kao dobar put za njega te ga se veselimo priključiti našem sustavu. Ne moram ni govoriti da se radi o izvanserijskom talentu, igraču koji je već sa 16 godina priključenoj prvoj ekipi Bayerna koji je jedna od najboljih europskih momčadi - radi se o polivalentnom, iznimno inteligentnom, tehnički dotjeranom igraču pred kojim je iznimna budućnost jer je vrijedan, odgovoran, ambiciozan i predan radu', naglasio je tehnički direktor HNS-a Stipe Pletikosa, koji se s glavnim instruktorom HNS-a Petrom Krpanom u ponedjeljak u Münchenu sastao i razgovarao s Pavićem te njegovom obitelji i agentima.

'Izrazio sam Filipu dobrodošlicu u hrvatsku nogometnu obitelj i poželio mu puno uspjeha u našem prekrasnom hrvatskom dresu. Zahvaljujem njemu i obitelji na povjerenju i ovoj odluci koja nas sve u hrvatskom nogometu raduje, kao i Stipi, Petru i svima koji neumorno rade da pronađemo i pružimo pravu priliku svakom vrhunskom talentu, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Siguran sam da dobivamo velikog talenta, a s obzirom na to da je Filip vrijedan mladić koji zna da se do uspjeha stiže samo predanim radom, uvjeren sam da ga čeka lijepa nogometna karijera', naglasio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

'Raduje me povjerenje koje je Filip zajedno sa svojom obitelji iskazao prema nama i sustavu HNS-a koji smo im detaljno predstavili. Sigurno dobivamo izvrsnog igrača, ali i jednog zrelog, motiviranog i pametnog mladića pred kojim je sjajna karijera. Radujem se vidjeti ga u hrvatskom dresu, a sigurno već sada može itekako pomoći našim reprezentacijama mlađih uzrasta koje postižu sjajne rezultate te ih čekaju velika natjecanja ove godine', poručio je glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Za Pavića nema formalnih prepreka da odmah može nastupati za hrvatske selekcije, što ga čini kandidatom za predstojeća natjecanja mlađih uzrasta, uključujući UEFA U-17 Europsko prvenstvo u Estoniji.

https://hns.team/vijesti/31092/filip-pavic-odabrao-igrati-za-hrvatsku-reprezentaciju/

Dobrodošao i zauvijek s nama ostao, Filipe! Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja