ivan napisao:Na ovom Euru od "velikih" nacija nitko nije igrao uopće dobro osim Španjolske i donekle Njemačke.
Francuska, Belgija, Portugal, Engleska, Italija, Nizozemska...sve goli k
Kladim se da navedene repke nemaju nijednu tekmu u 5 najboljih na turniru do sad kad bi išao malo razmisliti

Zadnje pravo zanimljivo prvenstvo koje sam gledao a da se zvalo Euro je 2012. godine, a najbolje ikad za koje ja znam od 1996. do danas je definitivno 2008.
Reprezentativni turniri - Brazil 2014. više nego Rusija 2018. iako je za nas Rusija nešto golemo i vječno u srcu baš kao i Francuska 1998.
Nema klase, širine i kvalitete u velikim nacijama po pitanju igrača. Nizozemska mi nikako nije u rangu one iz 2008. i sve one ekipe prije. Engleska non-stop igra slabe turnire i Southgate im je totalni ekspert za negledljiv nogomet. Italija je propala i imala je svojih 5 minuta 2021. s fenomenalnom igrom.
Portugal je potpuno podbacio po pitanju stila igre, a Santos više nije izbornik već Roberto Martínez. Ne znam je li to taktika Španjolca ili jednostavno se došlo do toga da vrlo kvalitetni igrači nemaju nikakvu kemiju i uigranost kada igraju skupa.
Belgija jer promašaj nakon od 2014. do danas, nisu ispunili očekivanja. Deschamps nema ništa protiv ovakvog nogometa kakvog igra jer je okrenuo Francusku više na obranu nego napad nakon poraza doma 2016.
Njemačka igra još jako dobro kakav drlog su od 2018. na ovamo.
Samo Španjolska igra i to je to i igra neki novi stil koji joj sada baš godi.
Ovi manji već 14 godina mogu nadoknaditi svoj manjak kvalitete trkom i odličnom organizacijom, samo zbog toga su se i približili velikima. Danas se mišićima i taktikom može dosta toga. Da je nogomet ostao se igrati kao tamo negdje 2008., uvjeren sam da ne bi imali neke šanse.
Zato se puca izvan 16m i zabijaju golovi naveliko izvan s distancer nakon više od 15 godina.