Speedy napisao:Yep, obrana nam je stvarno ove godine ko "svajcarski" sir!
Gle ovog debilizma u Bildu:
Po cemu je "svinjica" zasluzila ovu ocjenu?

Pa on je bio uz Demichelisa najgori na terenu!

nije to baš tako Speedy,barem se ja ne slažem...odigrao je on dosta dobro samo nije to momčadi puno značilo..(njegovi dobri potezi)...
evo nekih....ubačaj za Tonija...ovaj sam ko duh puca glavom preko gola....pa još jedan dobar korner opet za Lucu pored stative....pa negdje oko 60min. asist za Klosea ovaj puca glavom ali dosta nisko i vratar mu brani...onda ona bomba sa 25metara tik iznad grede....a dodajmo tu podatak da je Luca bio manje sebičan...mogao je 2puta odigrati Bastianu koji je bio sam ,ali ovaj je svaki put puknuo ka golu....a da ne govorim o obrambenim zadacima u kojima je trčao i za ZeRobija i Lella jer su ovi više bili u 16m nego Ribery....
Po meni imao je dosta loših ubačaja i dosta forsiranja po desnom krilu ,ali kad se sve ovo uzme u obzir da je neka od ovih lopti završilo asistom onda bi i drukčije sad razmišljao....
a ovo za kahnsinga....kad bude to bilo potrebno ( knock aut LP-a ) on će branit kako samo on zna....sjetite se obrana protiv Viola i Lyona....ja sam siguran u njegovu kvalitetu kao što sam siguran da nema kluba na svijetu kojemu nismo u stanju zabit najmanje 2gola u LP-a...