Postao/la Red passion » 24 kol 2024, 12:00
Što se tiče ovog prijelaznog roka, on je dobar jer se nešto u svakom slučaju radilo kako po pitanju dolazaka tako i po pitanju odlazaka. Možemo reći da je tu eventualno još nešto moglo biti bolje u kadru dovedeno, no za ovo ljeto je i više nego dovoljno jer smo zadnja 2 ljeta dovodili dosta pa smo već iduće te iste igrače prodavali(Mané, Gravenberch...).
Nismo riješili ove što im ugovor istječe u ljeto 2025. i to u prvom redu Davies koji nas godinu i pol dana jebe u šupak pa smo mi sebi rekli kako i uživamo u tome, dobro je i idemo ga zadržati do isteka ugovora.
Sa Sanéom jedini problem vidim u godišnjoj zaradi, ali drago mi je ako ga idemo šutati van iz postave jer je već odavno vrijeme i zato se nadam da će Olisé jako lijepo prezentirati i ustaliti. Jamal je već zamijenio Müllera iako pleše i u krugu pozicije lijevog krila. Ipak, mi tražimo tu lijevu stranu riješiti s nekim kada Gnabry je van stroja većinu vremena i pao je zadnje 2 i pol godine u formi, klasi i svemu što ga je krasilo 2017.-2021. pa vidim ime Tela se tu vrti iako ja i daljem smatram kako mi trebamo odgajati 9-tku u njegovom slučaju(premda sam igrač sebe vidi na lijevom krilu).
Goretzka nije našao klub i njega smo baš ono na neki način iššikanirali kao nikoga prije, ali tko mu je kriv kada se feminizirana pica kojoj kosa opada umislila da je nekakav faktor na sportskom i društveno-političkom planu zadnjih 3 godine. Imao je cijelu prošlu sezonu da se dokaže Tuchelu kako je rekao da će nakon 2022./2023. srediti svoje stvari, neće više izgledati prilikom one proslave naslova onakav mrtvac pored suigrača s 18 milijuna € u džepu, a on ništa.
Sve probleme bi on riješio u Bayernu kada bi sebi ugovor srezao na 10-11 milijuna € godišnje, a to nije ona "in an absolute world" situacija i scenarij. Trpit ćemo ga ako ništa drugo.
Comana isto nismo utopili iako imamo još 7 dana(a negdje vani i koji dan dulje zatvaranja prijelaznog roka).
Coman, Goretzka, Gnabry, Sané i Davies ostaju za iduće ljeto. Ovako je kadar praktički potpuno otporan na mnoge ozljede ove sezone, a najvažnije je naprijed stavljati Tela-Jamala-Olisea kao trio i iza njih Kimmića, Pavlovića. Palhinhu i Laimera i problemi riješeni.
Sada se koncentrirati na sezonu, rezultate i igru.