Ja mu nisam davao male šanse, ali sam rekao nekim prijateljima u Osijeku Bože pomozi ovom nesretnom Bayernu s njime kojeg zlostavlja i tu i tamo siluje uprava potpunim besmislicama i svu sreću ovog svijeta jer određene loše navike i stvari prate naš klub 10-11 godina unatoč trofejima.
Kompany je zasad pravi kompa - ZASAD radi fenomenalan posao, zasad. Ovo što radi je sve ono što svatko od nas želi i što nismo vidjeli od jeseni 2021. čak i kada je Nagelsmann bio trener prvih 6 mjeseci.

Bonus je što je još neiskusan trener i radi odlično nakon samo 2 sezone iza sebe, no opet na nivou Championshipa i Premier Lige je to izvrsno iskustvo.
Pravi je lik i još uvijek nisam vidio onu grmljavinu od njega koju se nije libio koristiti na poluvremenu u svlačionici i na treninzima prema igračima Burnleyja gdje se ponašao kao diktator, psovao i vikao naveliko vlastitog igrača na svaku reakciju. Nadam se da neće, a ako bude potrebe onda želim čuti(i po mogućnosti to vidjeti kako izgleda u Bayernu nakon 15-20 godina).
Sviđa mi se kako je odmah prije 60-70. minute ove utakmice Kompany išao mijenjati 2 igrača jer je vidio opuštanje i to odmah presjekao i dao do znanja kako to ne želi gledati

, a mi navijači to jedno desetljeće trpimo od njih i nekima se to gadi. Sada barem 5 zamjena i 10-12 igrača na klupi za pričuve omogućuje čuda i da puno više se taj dio eliminira.
Za Oliséa smo čuli samo riječi pohvale i kako je to do jučer bio vitalan igrač Crystal Palacea. Čak su navijači londonskog kluba rekli Bayernovcima da dobivaju sigurno jedan odličan transfer od samog početka i kako se samo još može ajme razvijati.