(6. kolo) Eintracht Frankfurt 3:3 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

(6. kolo) Eintracht Frankfurt 3:3 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 04 lis 2024, 13:13

Slika

6. kolo, Bundesliga

Nedjelja, 06.10.2024. u 17:30h

Deutsche Bank Park, Frankfurt am Main

Mogući sastavi:

Slika Kaua Santos - Kristensen, Tuta, R. Koch, Theate - Dahoud - M. Götze, Larsson - Dina Ebimbe, Marmoush - Ekitiké

Klupa: Grahl, Amenda, Brown, Chandler, Collins, Nkounkou, Chaibi, Knauff, Skhiri, Bahoya, Matanović, Uzun

Slika Neuer - Guerreiro, Upamecano, Minjae, Davies - Kimmich, Pavlović - Coman, Olisé, Gnabry - Kane

Klupa: Da. Peretz, Dier, Goretzka, Joao Palhinha, Laimer, T. Müller, L. Sané, Tel, Ibrahimović
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (6. kolo) Eintracht Frankfurt -:- FC Bayern

PostPostao/la doro » 05 lis 2024, 17:06

Bayern mora sutra dobit Eintracht i sve bude onda opet krenulo,remi je minimalna opcija a poraz brijem da bi ozbiljnije uzdrmalo trenera i klub.

Kusen danas zasluženo izgubio doma bodove protiv Kiela stigla ih kazna za Munchen.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 06 lis 2024, 17:07

Ovo nema smisla više
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lis 2024, 17:09

Užas živi koji mi igramo nogomet,mislim da smo prošli ta pep sranja sa posjedom,previsokim pritiskom i dobivanjem golova iz prvog udarca a naprijed katstrofalne realizacije kad evo opet klona tog usranog stila!

Cjela ofanziva vec trecu tekmu nemože dati gol,stoperi stoje na centru i rade sranja,prvi gol sjebo Kim drugi Rupamecano.
To ne valja ništa,danas ako izgubimo je pocetak kraja trenera.

Mentalitet loš i tocno se vidi kad nismo dobili Kusen doma a igraci su previše respektirali Bayer smo totalno pali u koncentraciji i egzikuciji.

Možeš ti igrat na posjed i visoko al onda moraš zabit svaku šansu ili polušansu.
Nakon vodstva umjesto da igramo jednostavno i brzo i damo drugi gol stojimo previsoko i igramo mali nogomet i pete :lol:

Sranje još jedna sezona za tragikomediju.

Ovakvim stilom necemo dobit ni Sttugart a od Barce cemo izgubit.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 06 lis 2024, 17:22

Dobro doro ti odmah sasuo drvlje i kamenje. Ali činjenica je da igramo presing previše dobro. Sabili smo ih maksimalno u njihovih 16 m što zapravo ni nama ne paše jer ajde prođi kroz ta dva zida obrambena na malom prostoru. Pokušavamo se ušetati u gol. A na drugu stranu naravno primimo sve. Jel još netko primijetio da Neuer slabo više ikad obrani takve neke zicere? Nešto što je prije redovito skidao.
Poanta je da se ovakva dominacija mora kapitalizirat s par golova bez da primiš jer inače džaba si krečio. Mentalitet mislim da nema smisla napadat - tu si doro fulao totalno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lis 2024, 17:35

Meni daš kritiku a onda ponoviš sve kaj sam reko :lol:

Mentalitet pušenja lakih golova i slabe realizacije nisam mislio na trcanje tu smo dobri a sam si konstatirao da preveliki presingom sami sebi radimo sranja jer teško proc bunker a ranjivi smo kontranapadima

Našoj labilnoscu svaki klub soludni klub izgleda koda je top :lol:

Treba se malo spustit i ne ko budale srčjat naprijed,više pucat i manje dodavanja u napadu.

Cjela ofanziva nemre zabit 3 tekme vec gola da i Neuer ne brini više zicere i sjebo za poraz u Lp.
Evo Aston Villa nije mogla doma dobit šugavi United a nas je dobila,Kusen nemre dobit doma slanašni Kiel a mi ih doma nismo mogli dobit,mislim da to govori neke stvari o nama.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 lis 2024, 17:48

Eto sada je 2:3 u 53. minuti i baš me zanima hoćemo li odigrati vrhunsku obranu do sudačkog zvižduka.

To kako mi primamo golove zadnjih 6-7 godina je naprosto fascinantno i nije važan protivnik je li izvan Njemačke ili u Njemačkoj ili još u 3-4. razredu njem. nogometa.

Glavni zadatak Kompe nije stil igre već trpanje golova neovisno o stilu. Zato služe korneri, slobodni udarci, napadači, šut iz daljine i dr.

No dobro... Eintracht nije isto tako bilo kakav klub zadnjih 6-7 godina i igra doma. Svi znamo da oni svakoga mogu dobiti kada im je kadar odlično složen, igraju u izvrsnoj formi i imaju odličan dan. Da imaju 3-4 naša najbolja igrača u klubu razorili bi sezonu svjetski.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lis 2024, 18:28

:haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (6. kolo) Eintracht Frankfurt 3:3 FC Bayern

PostPostao/la ivan » 06 lis 2024, 18:35

Znači točno sam znao da ćemo primit opet gol iz kontre. Vidio sam ga jednostavno i kuću bih stavio na to. Užasno smo odigrali zadnjih 10-15 minuta. Dakle nula. Nit smo zatvarali igru pa se povukli, nit smo stiskali naprijed. Umrtvili smo igru da se ovi razigraju bez da smo stali čvrsto nazad. U napadu smo projebali nekoliko izglednih polukontri i kontri.

Coman ja mislim da nije napravio nijedno dodavanje prema naprijed, a kamoli da je nekog kurca sam doprinjeo. Neuer ne može više baš ništa obranit dok njihov tamo anonimus skine 3 brutalne šanse (Olise, Muller i Coman).

Jedna tekma - ok. Druga tekma - dogodi se. E sad treća već jebemu mater. Kad primiš 3 gola od ekipe koja je imala 4 šuta ukupno i posjed 33% onda ga jebi. Ni ove sezone ne mogu gledat nogomet u miru
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 06 lis 2024, 19:09

2 utakmice - 4 primljena gola, 2 osvojena boda. :smajl007: Već smo mogli imati laganih +8 ispred Leverkusena.

Ako dodamo i Aston Villu, to je još 1 primljeni i 0 bodova. "Primili smo 3 gola, nismo imali sreće". :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lis 2024, 19:39

Da nema Olisea i Kimmicha koji su jedino svjetle tocke danas bi imizgubili i trener bi bio jednom nogom vani.

Labilni smo ko pičkice neke koje nemreju noge skupiti ,napred nitko nezna zabit a iza šuplji ko sir zajedni sa golmanim al bitno da pritiščemo i dodajemo se u beskonacno :haha:

Golman Eintrachta odlican.

Nažalost čistku koju trebali prošle i ove godine završit bit ce tek 2025 te se nadam da Muller ide negde u upravu a Neuer da se oprosti od Bayerna konacno da imamo drugog golmana jer se bude samo kompromitirao.

Smeca poput šanea,comana rupamecana i sl napucat sve u guzicu da odlete 2025.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 lis 2024, 19:59

Image
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 lis 2024, 07:34

U zadnje 3 tekme protivnik nsm zabio 5 golova iz maltane 7 šansi sve skupa.

Idemo dobrim putem samo pritiskaj i dodavaj se i dalje a napred fulavaj zicere.

Sumasumarom ono što ja mislim da ti prevelikim i predugim pritiskom igraci se izmore i onda u finišu od umora nemaju koncentracije i snage za zabit a visoko stajsnje i ne adekvatno branjenje skoro svaki protunapad nam je gol i još golman ništa ne skida.

Treba i napomenut da otkad pratim Bayern a to je 37godina nismo imali lošiji par stopera!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 07 lis 2024, 10:18

Ma ja čak stopere ne bih puno ni krivio. Prostor koji oni pokrivaju je nerealno velik tako da još dobro i izgledaju. Mene brine Neuer jer on mora skinut najmanje 1 od ona 3 udarca jučer. Najmanje!!
Mislim u nekom trenutku se to mora okrenut opet u našu korist - nemoguće da neće odčepit u nekom trenutku, a i protivnicima mora prestat sve ulaziti. Ali opet se vraćamo na problem golmana koji mora neki k počistit kad prođe kroz obranu. U napadu pak bez Musiale ostajemo samo na Oliseu. Ostala krila su stvarno žali bože...
Pazite mi smo jučer prvi gol primili dok smo imali ball recovery time od 7-8 sekundi :shock: ne znam jesam li ikad takvo nešto i vidio. Ali džaba kad im prvi prelazak centra donio gol
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 lis 2024, 14:20

I don’t see a player problem. But a tactical. We can’t press that high against strong teams. Works great against weaker teams but the last three games showed us.

Sve receno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2024-25