(6. kolo) Eintracht Frankfurt 3:3 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

Re: (6. kolo) Eintracht Frankfurt 3:3 FC Bayern

PostPostao/la cruz » 08 lis 2024, 06:56

Nisam gledo tekmu tako da ne smim ništa reć.
Primjećujem samo oprečnost vaših komentara s izjavama dečki iz kluba.

Müller, Freund, Eberl, Gnabry, trener itd. svi vele kako smo igrali dobro, svi su "jako optimistični i zadovoljni".
Dok sam od vas trojice steko dojam teške depresije.

Ko je onda u pravu?
Naravno da su njihove izjave relevantne jer su oni tu, ali da se ja slažem? Ne baš... Rezultat je bitan jbg, ne samo "sve okolo".

___

Pazite im izjave...
Müller kaže "dobro radimo na terenu i rezultat će već sam doći".

___

Ne mogu ne spomenuti tri "iste" kontre. Što je za popizdit! Jednom je ok, dvaput je već WTF, triput je šamaranje i kazne. Tako da razumim ljutnju vašu i zato sam i ja za kritiku. Bez obzira na statistiku i live-tickerluk.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 08 lis 2024, 08:37

Nesto sam citao i nacisto zaboravio na utakmicu. Kada sam upalio TV ono 71. minut i 2:3.

Jedino sta me nervira je sto 90+6 minut stojimo previse visoko. Zato smo primili zadnji gol. Skroz nepotrebno. :smajl006:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 lis 2024, 11:58

https://x.com/iMiaSanMia/status/1842993540722577719

Slika
Slika

I onda za kraj Niko Kovač koji ue osvojio u Frankfurtu uoči 2018./2019. svoj prvi trofej s Bayernom uz rezultat 0:5. :D

Ja i dalje ostajem najveći kritičar Bayernove obrambene filozofije zadnjih 6-7 godina - previše primamo i od doslovno svakoga primamo, a tobože smo svemirski brod godinama bili za našu ligu i niže lige da ne pričam.
Između ostalog potrošili smo 300 milijuna € u zadnju liniju zadnjih 5 i pol godina.
2x smo vodili u 2x ispustili pobjedu. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 lis 2024, 08:02

Taktika je kriva jer previše dugo radimo pritisak a ofanziva skoro ništa ne zabija niti se dobro branimo niti golman ne brani ništa.

Ništa nece pozitivno doci ako se ne promjeni ovaj nacin igre,slabiji protivnici puknu našom taktikom i presingom a malo bolji klub nas pobjedi ili izvuce remi.

Praksa sve govori a teorija je samo teorija.

Znaci nemožeš bilo koji klub pritiskat non stop to troši igrace i onda su iscrpljeni dati gol to se jasno sad vidi.

Pritiskaš pa staneš ba loptu pa opet,prilagodiš se danu,rezultatu a ne ko sivonja navalit.

Treba dodat da je Kane ušo u krizu nijedan gol što nije tak hard core al nijednu lik šansu nije imap u 3 tekme kao i svi ofanzivci nijedan gol! Olise sam jedan gol i to sa distance gdje moramo puno više pucat a ne samo kružit okolo i pušit golove iz prve šanse protivnika.

Trener ako ima mozga i makne ego iz ove 3 tekme treba skužit da tako nejde ako ne grdo nam se piše.
Čak nam i paše sad stanka da promjene taktiku predugog presinga i uvrste razlicitiji stil.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 lis 2024, 10:38

doro napisao:Trener ako ima mozga i makne ego iz ove 3 tekme treba skužit da tako nejde ako ne grdo nam se piše.
Čak nam i paše sad stanka da promjene taktiku predugog presinga i uvrste razlicitiji stil.

Ja mislim da će trener uraditi nešto po tom pitanju. Ostat će pri presingu, ali se sve može modificirati.

Jer ne treba zaboravit da je tek stigao prije 2 mjeseca.
Sezona je duga i tekmi je dosta. Previše smo svi prošli s Bayernom da bismo sudili tako brzo.

General je gore spomenuo Niku Kovača... Njegova zadnja sezona u Bayernu je najuspješnija u našoj povijesti.. Vidite koliko se u jednoj sezoni (s istom momčadi) može doraditi.

Tako da polako. Ako je ozračje tako dobro (kako igrači tvrde) onda će biti bolje. Bit će modifikacija, nije Kompany jednodimenzionalan. Ostat će pri svojim postavkama ali prilagođavati će sigurno neke finese.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 09 lis 2024, 11:40

Ja ne bih to tako "grubo" rekao kao doro ali u suštini se slažem. Svaka čast na dominaciji, pritisku itd ali evo statistika pokazuje da 3 zadnje tekme koje smo brutalno dominirali nismo dobili.
Naravno da je bolje gledat tekme na gol više, ali s tako suludo visokom obranom u LP nemamo šanse..vidjeli smo u drugoj Flickovoj sezoni da to ne funkcionira dugoročno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2024-25