Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 23/24

PostPostao/la cruz » 24 tra 2023, 10:15

Daviesa se nipošto ne smije prodavati. On ako ode - bit će prvotimac reala, oni će odmah zagrist, spremni su za njega platiti i stvoriti će od njega još boljeg igrača. Takav feeling imam.

U ovo sezoni je imao loših tekmi ali bome i brutalnih. On će profitirati od stabilnosti, a time i klub od njega.

Mane i Gnabry su totalno razočaranje, s tim da je Gnabry već dvi godine bezveze
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 tra 2023, 10:29

Ja nekako imam dojam da će doći uz Laimera i Kovačić i onda će to biti to za vezni red.

E tu je onda bitanje što će biti s Gravenberchom, Leonom i Sabitzerom...

Da se razumijemo, ja dringend želim 5 veznih igrača i nadam se da i Tuchel to želi. Naravno postaviti će se pitanje da li će pod tih 5 biti Musiala i ko će biti zamjene...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 tra 2023, 11:05

anton 1983 napisao:Ja nekako imam dojam da će doći uz Laimera i Kovačić i onda će to biti to za vezni red.

Da se razumijemo, ja dringend želim 5 veznih igrača i nadam se da i Tuchel to želi. Naravno postaviti će se pitanje da li će pod tih 5 biti Musiala i ko će biti zamjene...

Sabitzer prodaja pod mus a Gravenu dat priliku,Leon malo na klupu da sazluži prvi tim.
I ja imam neki filing za Kovacica.
Davies se mora stabilizirat to je sve nikakva prodaja.upamecano je prodaja pod mus.
Ako igramo sa cvrscom vezom onda Leona treba stavit na 6 cu preodgojit il klupa jer želim da Kimmich bude slobodniji a ne 6 ca.Postoji mogucnost vracanja Kimmicha na beka pa da igraju Laimer,Leon,Kovacic itd
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 tra 2023, 11:05

anton 1983 napisao:Ja nekako imam dojam da će doći uz Laimera i Kovačić i onda će to biti to za vezni red.

Sabitzer prodaja pod mus a Gravenu dat priliku,Leon malo na klupu da sazluži prvi tim.
I ja imam neki filing za Kovacica.
Davies se mora stabilizirat to je sve nikakva prodaja.upamecano je prodaja pod mus.
Ako igramo sa cvrscom vezom onda Leona treba stavit na 6 cu preodgojit il klupa jer želim da Kimmich bude slobodniji a ne 6 ca.Postoji mogucnost vracanja Kimmicha na beka pa da igraju Laimer,Leon,Kovacic itd
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 tra 2023, 11:57

Malo igre radikal :mrgreen:

Osimhen
Musiala-Diaby
Kovacic-Goretzka
Laimer
Davies-Lucas-De Ligt-Kimmich
Nubel

Dofurat još 4 stopera,središnjeg veznog rezervnog.

Odlazak:sommer,sarr,blind,mazra,upamecano,sabitzer,sane,gnabry,mane i Muller.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 tra 2023, 12:34

Po meni je ovo mlaćenje Kahnovog imena za otkaz - ipak pretjerivanje.
Nije da ga branim, ali mislim da nije korektno da on snosi jednaku krivnju kao Uli&Burazzo

Zašto nitko u medijima ne smi reć ono što svak zna?

Zašto nitko ne podvuče crtu svih Bracinih aktivnosti od početka do danas?

Zašto nitko ne kaže tko je postavio Burazzo na to mjesto, da ga dobro sluša?

Tko je se stalno svađo i zatjero Flicka, tko je doveo Kovača, tko je Gerlanda otjero, Klosea? Hint: Nije JN... Tko je ispunjavao sve Nagelsmannove želje pa ga zajtero dok je igrao za 3 titule? Jeli to liči na Kahna i Hainera? Ili možda na neku drugu dvojicu?
Oduvijek žele Tuchela, zašto se onda 25 mil nije dalo za njega?

Tko je davao ugovore od 18+ mil. eura igračima poput Goretzke, Gnabrya, Sanea, Comana?
Tko je davao ugovore od 20+ mil 36-godišnjaku Neueru, 34-godišnjaku Mülleru, 31-godišnjaku Maneu?
Tko je duplao plaću 34- godišnjem Choupo Motingu? Jel to liči sve na Kahna? Hmmm....

Imamo 5 desnih bekova (Pavard, Cancelo, Mazraoui, Stanišić, Sarr), ali igra idalje onaj kojeg smo tili zamijeniti (Pavard, koji btw još nije dobio zaslužen ugovor)

Ima tu još propusta. Naravno da ima i pozitivnih transfera, ne smije se to zanemariti, ali želim reć da možda nije sve Kahnova i Hainerova krivnja. Njihov opis posla nije da primarno sklapaju kadar. Možda bi Bayern bez Ulija i Burazze bio drugačiji
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 tra 2023, 12:46

Kobasicar i bosanac moraju proc iz Bayerna dotle nebu mira.Kobasicsr se totalno pogubio a mutavi izgubljeni Kahn samo žrtva
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 24 tra 2023, 16:02

Eee gde bi nam bio kraj da je Haaland dosao ove sezone? :cry:

Samo je on mogao 1 zu 1 da zameni Lewandowskog. Ablose su mogli da shtemen ali plata mu je nenormalna. Navodno prima oko £900,000 nedeljno.

Sta znaci kada te finansira drzava.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 tra 2023, 17:18

Kruže moj sve to što si naveo je naknadna pamet ilitiga general poslije bitke. Vrati malo film unatrag u vrijeme kad su donesene sve to odluke koje si naveo pa se sjeti kako se tada gledalo na njih.
Sad ne štima ništa i treba ostat hladne glave.. evo mi navijači prvi svake godine čistimo pola kadra čim se ispadne iz LP
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 tra 2023, 08:09

ivan napisao:Kruže moj sve to što si naveo je naknadna pamet ilitiga general poslije bitke. Vrati malo film unatrag u vrijeme kad su donesene sve to odluke koje si naveo pa se sjeti kako se tada gledalo na njih.
Sad ne štima ništa i treba ostat hladne glave.. evo mi navijači prvi svake godine čistimo pola kadra čim se ispadne iz LP

Nemam ja pajdo kapacitet da budem general prije bitke, to si mogo skužit. Pusti me zato da lupetam sad kad su se opet razotkrili isti problemi.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 tra 2023, 08:55

Igrica :mrgreen:

Muani

Davies-Graven-Leon-Musiala

Laimer

Lucas-De Ligt-Pavard-Kimmich

Nubel

Još kupit jednog stopera i Cancela te 2 središnja vezna.(Stanišić,Tel,Coman,Muller,Chupo).
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Remont momčadi za sezonu 25/26

PostPostao/la Red passion » 23 sij 2025, 18:40

Ovu temu nikako okončati na jedno 5-6 godina pa je zaključati. :D

Znači trenutna situacija s poznanicama i 4-5 (djelomičnih) nepoznanica

Golmani: Neuer, Peretz, Ulreich, *Nübel, Urbig?

Braniči: Upamecano, Kim Min-jae, Hiroki Ito, Stanišić, Guerreiro, Boey, *Davies, *Dier,

Vezni red: Pavlović, Palhinha, Laimer, Bischof, *Kimmich, *Musiala, *Goretzka, *Müller

Krila: Olisé, *Sané, *Gnabry, *Coman

Napadači: Kane, Tel?

Znači ekipa prepuna upitnika. Jamalu sam stavio isto zvjezdicu jer njemu ugovor izlazi 2026., a to meni za takvog igrača 1/1, tj. kao da je 2025. Dier, Kimmich i Davies su zbog produljenja, ovi ostali za prodaju.

Od silnih zvjezdica bih definitivno završio trajno s Goretzkom, Sanéoom, Comanom i Gnabryjem. Tu nema rasprave ma koliko god sam obožavao Gnabryja od prvog trenutka u Arsenalu do jeseni 2021., to se okrenulo kroz pola godine od odlaska Flicka.

Tel pod upitnikom? Jasno kao tirkizno more na ljetnim destinacijama iz snova. Niti igra niti ima definiranu više ulogu jer je bio napadač pod Tuchelom niti u konačnici to igra. Evidentan izostanak napadača jer nema tko Kanea sada mijenjati i nadoknaditi njegove minuse zadnjih skoro 10 utakmica.
Tu je napadač pod obavezno potreban, pa taman i šaltati na utakmicama ekipu na 4-4-2, 4-3-1-2(što bi u stvarnosti bilo možda i najbolje već neko vrijeme, a Real Madrid je prošlu sezonu odradio u tom sustavu).

Vidi se gdje fali i nedostaje - krila i središnji napadač br. 2. Gdje fale akcije, stvaranje viška, kreacija, asistencije i golovi, tu su i Bayernovi problemi.

Hoćemo li od Wirtza, Wannera i još pokoje 10-tke raditi krila uz Jamala, to mi je potpuno svejedno. Takav profil igrača koji se izgubio od Ronaldinha, Zidanea, Nedveda, Kaké, Hazarda, pa i Götzea(dok nije kod nas otišao kvragu prije 10 godina) je u De Bruyneu zadnjih 12 godina. On se pokazao u potpunosti svestranim za AM RLC koji je fenomenalno igrao i 8-icu.

Ili ćemo tražiti novog Ribéryja, Hazarda s jedne strane i nekoga poput Robbena, Balea, Di Marije s druge strane za krila.

Za našu igru su takvi profili igrača potrebni, no isto tako i da imaju golemi ljudski karakter, tj. karizmu, mentalitet, drskost, prgavost, prljavost... FC Bayern bez toga nije FC Bayern nebitno u kojem vremenu živjeli.

Tu su onda i golmani. Zasada je poznato kako Neuer ostaje samo do kraja ugovora, Peretz je nedavno postao br. 2, a Ulreich degradiran u br. 3. Nübel uredno zarađuje kod nas dok igra za druge i tu ne vidim nikakvu šansu za igru.

Urbig je s treće strane potpuna nepoznanica; niti je jasna njegova uloga ukoliko ga potpišemo, što s njime mi uopće želimo postići, kako će taj čovjek igrati pored svih ovih imena itd. itd.

Ne bih htio biti Kompanyju u koži. Prema zadnjim objavama unazad 4-5 dana jedino vidim kako Gittensa želi u Bayernu naredne sezone. To bih s potpunom rezervom uzeo jer se piše radi profita i dosade u nogometu po običaju jer naš klub je najunosniji posao.

Belgijanac ima zahtjevnog posla, ima još skupljati podosta trenerskog iskustva jer je potpuna bedastoća misliti da je on neka mašina od trenera i sl. floskule, ali još uvijek je prilično sposoban igrati nogomet i uklizavati po terenu igračima. Na početku prvih godina ti se piše uspjeh pod sreću, a nakon više od 5-6 godina ti se vidi prava kvaliteta.

Iskustvo se ne skuplja na Josepu Guardioli, Robertu Manciniju, Manuelu Pellegriniju, Huubu Stevensu, Bruni Labbadiji, već na godinama rada i brojnim utakmicama, a on vodi klub gdje se ne učiš poslu već ispunjavaš sezonske ciljeve i najteže zadatke postavljene pred tebe. Ima golem pritisak i na kraju svakome presudi u Bayernu(Tuchel, Nagelsmann, Kovač, Ancelotti).

Naši u upravi neka jako dobro razmisle što i kako jer su prožderali 3 trenera u 3 godine, Flicka su otjerali zbog Salihamidžića, ali neka ne razmišljaju godinama pa da onda i Kompany plaća cijenu skroz istu kao i njegovi prethodnici.

Eeee... a tu je i ta potpuna nepoznanica zvana Florian Wirtz. :idk: :idk: :idk:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 sij 2025, 08:08

Puno je upitnika u ovom trenutku, ali najveći problem za "remont" je što je jako komplicirano prodati igrače s velikim plaćama.

A šta ako dovedemo željene nove igrače, za manju plaću a veliku odštetu (primjer Palhinha) pa ništa od toga ne bude?

Ajmo prvo sačekati ko će produžiti. Lakše je pričat ako znaš da ostaju/odlaze Kimmich, Sane, Davies itd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 sij 2025, 13:44

Što se tiče promjena za novu sezonu, ne znam kako će pojedini igrači odigrati ostatak sezone (što će utjecat i na moje mišljenje naravno), ali mogu o TRENUTNOM osjećaju, nakon pola sezone.

A to je:

Neuer - spreman za konkurenta pravog...
Upamecano - najbolji štoper kojeg imamo
Kim - solidan, ali jeli za prvi sastav? može pak biti odličan 3. štoper
Davies - popravit nabačaj/pas igru, ali inače dobar, jako bitan kod protivnik kontrira
Laimer - dokazao kvalitetu na beku, ali mislim da je najbolji u sredini...
Kimmich - važan, dobar, kapetan
Goretzka - prodaja
Pavlović - osobno: dobar, može postat vrlo dobar
Musiala
Olise
Harry - prolazi krizu ali ni u jednom trenutku ne sumnjam u njega
Coman - izgubljeno strpljenje
Gnabry - izgubljeno strpljenje

Sane - izgubljeno strpljenje, ali za 10 mil ugovor na 2 godine bi ga ostavio
Palhinha - kad je zdrav onda je koristan, ozljeda od 2-3 mjeseca ga unazadila, mora se tek dokazat
Boey - manje tekmi od broja mjeseci u kojima je ozlijeđen. A i kad je igrao to je bilo "nako, ok aje"
Stanišić - daj oporavi se više šta ti je
Ito - who?
Dier - pouzdan 4. štoper, ostavio bi ga, ne košta puno
Guerreiro - solidan vatrogasac
Tel - pajdo di je zapelo? skill je tu, talent je tu, dao bi mu definitvno još jednu sezonu, ali ne bježat od posudbe
Müller - dragi moj, vrijeme je... uživaj još 5 mjeseci i onda kamo god želiš. :cry:

___

Kako onda stojim

Slika

_____

koje nove igrače želim?

Ah, Wirtz :idk:
Ostale pozicije još nisam načisto, ali imam nešto u glavi, o tome drugi put.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 24 sij 2025, 14:40

Sve se slazem. Nekako ne mogu da se odreknem Mullera. :|

Coman i Gnabry mogu ostati ako im se maksimalno smanje ugovori kao Saneu. Kao backup su dobri. Ali nam fali jedno sex krilo. Ne treba zaboraviti Bryana Zaragozu.

Upamecano - najbolji štoper kojeg imamo

Svi smo hteli da mu vidimo ledja na pocetku sezone. :haha:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi