napad će im biti ključni problem.....Podolski loš, Klose i Gomez se nisu baš u zadnje vrijeme naigrali....
ništa nek proba sa Kieslingom i Müllerom....u to i ja sumnjam....

katsche napisao:baš mi je drago što je pozvao Butta....još da ga stavi kao prvog golmana....![]()
![]()
napad će im biti ključni problem.....Podolski loš, Klose i Gomez se nisu baš u zadnje vrijeme naigrali....
ništa nek proba sa Kieslingom i Müllerom....u to i ja sumnjam....

Murta napisao:Adler je nebo, a ostali su zemlja. On je baš pravi golman, ali ono što kod njega posebno impresionira je to što je konstantan i nema pogrešaka.
Low je sad u teškoj nedoumici. Ima dva golmana koji mogu braniti bolje i od Casillasa, ali i mogu primiti takve golove da je to strašno, a još pored njih i jednog starog, iskusnog u dobroj formi, ali koji realno nikad nije bio klasa kakvi su bili njemački vratari iz prošlosti.
Mislim da tu nema nekog logičkog izbora i kako god Low odluči bit će u pravu i treba ga podržati.
Ja bi se osobno odlučio za Butta zbog forme i iskustva te činjenice da se SP igra svake 4 godine samo mjesec dana te jedan kiks vjerojatno znači ispadanje, a Neuer i Wise su u tome doktori znanosti.

The Scarface napisao:Zajeba si se malo.
Ima je on isto dosta bisera ove godine, posebno kod izlazaka sa gola.

The Scarface napisao:Zajeba si se malo.

Murta napisao:The Scarface napisao:Zajeba si se malo.
Al ni Neuer nije bolji, dapače. Kad sam ja gledao ono EP do 21 godinu gotovo svaki put kod kornera sam mislio da će past gol. Neuerove rekacije na kornere su smiješne, pa čak zastrašujuće za navijače.
Wise s druge strane ima svojih Wise-momenata. Najpoznatiji je onaj protiv Juvea u Ligi Prvaka.
Butt toga nema, ali on nije toliko kvalitetan u nekim drugim stvarima, prvenstveno u tome da ne može čuda radit ko Neuer protiv Porta ili Alder protiv Rusije. On je golman konstantne solidne forme i to je to.

anton 1983 napisao:MATER TI!!!
Nakon kaj ga je Boateng satro Ballack neće ić na SP! Ovo je prejeben udarac za švabe. Otpo im je kapetan. Sada se karte nanovo mješaju! Ako ništa drugo sada Low nema brige i Schweini će zauzeti to mjesto u veznom redu, a pored njega će halati Khedira!
Koji PEH....

doro napisao:zna se tko bu igrao u centrali Schweini-Khedira...međutim mene više zanima tko bu igrao ofenzivce i špice u startelfu![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju