Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la katsche » 06 svi 2010, 20:57

baš mi je drago što je pozvao Butta....još da ga stavi kao prvog golmana.... :) :)
napad će im biti ključni problem.....Podolski loš, Klose i Gomez se nisu baš u zadnje vrijeme naigrali....

ništa nek proba sa Kieslingom i Müllerom....u to i ja sumnjam....
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2010, 21:08

katsche napisao:baš mi je drago što je pozvao Butta....još da ga stavi kao prvog golmana.... :) :)
napad će im biti ključni problem.....Podolski loš, Klose i Gomez se nisu baš u zadnje vrijeme naigrali....

ništa nek proba sa Kieslingom i Müllerom....u to i ja sumnjam....

Čovjek čak i želi da igra. Ne zadovoljava se trećom opcijom. A možda je to Lehman njega ohrabrio kada je izjavio da Neuer nije pravi za jedinicu. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 svi 2010, 19:05

Ako postavi neuera za 1 tešku glupost i štetu će elfu napravit ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 07 svi 2010, 19:45

Adler je nebo, a ostali su zemlja. On je baš pravi golman, ali ono što kod njega posebno impresionira je to što je konstantan i nema pogrešaka.

Low je sad u teškoj nedoumici. Ima dva golmana koji mogu braniti bolje i od Casillasa, ali i mogu primiti takve golove da je to strašno, a još pored njih i jednog starog, iskusnog u dobroj formi, ali koji realno nikad nije bio klasa kakvi su bili njemački vratari iz prošlosti.

Mislim da tu nema nekog logičkog izbora i kako god Low odluči bit će u pravu i treba ga podržati.

Ja bi se osobno odlučio za Butta zbog forme i iskustva te činjenice da se SP igra svake 4 godine samo mjesec dana te jedan kiks vjerojatno znači ispadanje, a Neuer i Wise su u tome doktori znanosti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 08 svi 2010, 10:03

Murta napisao:Adler je nebo, a ostali su zemlja. On je baš pravi golman, ali ono što kod njega posebno impresionira je to što je konstantan i nema pogrešaka.

Low je sad u teškoj nedoumici. Ima dva golmana koji mogu braniti bolje i od Casillasa, ali i mogu primiti takve golove da je to strašno, a još pored njih i jednog starog, iskusnog u dobroj formi, ali koji realno nikad nije bio klasa kakvi su bili njemački vratari iz prošlosti.

Mislim da tu nema nekog logičkog izbora i kako god Low odluči bit će u pravu i treba ga podržati.

Ja bi se osobno odlučio za Butta zbog forme i iskustva te činjenice da se SP igra svake 4 godine samo mjesec dana te jedan kiks vjerojatno znači ispadanje, a Neuer i Wise su u tome doktori znanosti.

Zajeba si se malo.

Ima je on isto dosta bisera ove godine, posebno kod izlazaka sa gola.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 08 svi 2010, 11:25

The Scarface napisao:Zajeba si se malo.

Itekako vala, reć da je Adler nepogriješiv je jednostavno netačno. Posebice kod tih izlazaka s gola, tad zna bit i poput našeg talentovanog Rensinga.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 08 svi 2010, 13:56

Kad smo već kod kikseva i Kahn ih je imao puno i to velikih gafova a po meni je najjači golman svih vremena...bitna je kostanta i da se taj gaf ne desi kada je nešto super važno....istina ovakvu situaciju elf nije imao nikad da ima jako dobre golmane a da nijedan baš ne iskače puno....Wiese je pravi atraktivan golman koji akrobacijama i stilom podsjeća na titana međutim zna primit gol kad se najmanje nadaš,Neuer je golman dobrih refleksa al nije previše intelegentan i loše se kreće,Butt je u odličnoj formi al ispucavanja su mu koma :? Kad se sve to zbroji i oduzme Adler je malo ispred ove trojice al sad ga nema i selektor će imat gadan posao koga stavit za 1 golmana jer na sp-u nema vremena previše za popravak ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 08 svi 2010, 14:20

Al ni Neuer nije bolji, dapače. Kad sam ja gledao ono EP do 21 godinu gotovo svaki put kod kornera sam mislio da će past gol. Neuerove rekacije na kornere su smiješne, pa čak zastrašujuće za navijače.

Wise s druge strane ima svojih Wise-momenata. Najpoznatiji je onaj protiv Juvea u Ligi Prvaka.

Butt toga nema, ali on nije toliko kvalitetan u nekim drugim stvarima, prvenstveno u tome da ne može čuda radit ko Neuer protiv Porta ili Alder protiv Rusije. On je golman konstantne solidne forme i to je to.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 08 svi 2010, 14:31

Murta napisao:

Al ni Neuer nije bolji, dapače. Kad sam ja gledao ono EP do 21 godinu gotovo svaki put kod kornera sam mislio da će past gol. Neuerove rekacije na kornere su smiješne, pa čak zastrašujuće za navijače.

Wise s druge strane ima svojih Wise-momenata. Najpoznatiji je onaj protiv Juvea u Ligi Prvaka.

Butt toga nema, ali on nije toliko kvalitetan u nekim drugim stvarima, prvenstveno u tome da ne može čuda radit ko Neuer protiv Porta ili Alder protiv Rusije. On je golman konstantne solidne forme i to je to.

A gdje sam ja napisao da je Neuer bolji ?

Ja sam se samo nadovezao na ono da je Adler konstantan i nepogrešiv. Sjeti se samo tekme protiv Argentine. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 08 svi 2010, 14:37

OK, krivo smo se razumjeli. Mislio sam da propitkuješ to da je Adler bolji od ostalih.
Znam da i Adler ima pogrešaka, ali ipak manje nego ova dvojica čiji je to zaštitni znak.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 15 svi 2010, 14:42

Elf dobio Maltu 3:0 kakao 2 kom i 1 euroautogol...sad je legija bez bayernovca i werderovca+ballakinjo otišla po siciliji karat talijanke i popravit malo ten da budu više sexy u novim dresovima na sp-u... :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 svi 2010, 10:53

MATER TI!!!

Slika

Nakon kaj ga je Boateng satro Ballack neće ić na SP! Ovo je prejeben udarac za švabe. Otpo im je kapetan. Sada se karte nanovo mješaju! Ako ništa drugo sada Low nema brige i Schweini će zauzeti to mjesto u veznom redu, a pored njega će halati Khedira!

Koji PEH....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 17 svi 2010, 11:04

uvijek se nest desi :twisted:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 17 svi 2010, 14:49

anton 1983 napisao:MATER TI!!!

Slika

Nakon kaj ga je Boateng satro Ballack neće ić na SP! Ovo je prejeben udarac za švabe. Otpo im je kapetan. Sada se karte nanovo mješaju! Ako ništa drugo sada Low nema brige i Schweini će zauzeti to mjesto u veznom redu, a pored njega će halati Khedira!

Koji PEH....

Faul je bio brutalan i sa 2 noge a dobio samo žuti...jebena je ta uefa i suci :lol:

zna se tko bu igrao u centrali Schweini-Khedira...međutim mene više zanima tko bu igrao ofenzivce i špice u startelfu :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 17 svi 2010, 18:43

Low još uvijek ima rezervnih zadnjem veznom, ali ipak to nije to u usporedbi s onim stanjem od prije 2 mjeseca gdje je to bila jedina pozicija za koju se Švabe brinut.
Tada se ozlijedio Rolfes koji je igrao sezonu karijere, ali nisu se brinuli jer još uvijek imaju Schweinija, Khediru i Ballacka.
ALI, nakon što se Ballack ozlijedio, sad su ostali samo na dvojcu Khedira-Schweini. Još njima treba pridodat Trascha, a i Westermanna, no Ballack je Ballack i kad nije u formi. Pokazao je to na EP-u di je došao van forme, a bio vjerojatno najbolji igrač Njemačke. Ovu sezonu je odigrao jako dobro, ali ga je sjebala ozljeda.

doro napisao:zna se tko bu igrao u centrali Schweini-Khedira...međutim mene više zanima tko bu igrao ofenzivce i špice u startelfu :?: :!:

Brijem da je tu jedino siguran Ozil. Gomez može biti relativno miran, ali se ipak treba nametnuti. Kiessling je meni igrač koji nije nešto posebno, ali je u dobroj formi. Vjerojatno će duo biti Gomez-Klose ili Gomez-Cacau.
Marin je isto dobar igrač i mislim da bi i on mogao dobiti priliku. Kroos je imao dobru sezonu i on bi mogao bit zamjena za Ballacka u izvođenju prekida.

Čak niti napad nije tolika enigma ko formacija. Igrat 4-4-2 mi je malo suludo jer nemaju pravog desnog krila u momčadi, sve su to lijevokrilni igrači koji mogu igrat desno, ali 20-tak posto slabije, a opet s izmasakriranim veznim redom i čudnim napadom je isto glupo igrat 4-5-1. Možda će Low igrati 4-5-1 s 2 defenzivna vezna i 3 playmakera(Ozil, Kroos i netko treći) koji bi bili u sredini.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga