(23. kolo) Bayern München 4:0 Eintracht Frankfurt

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2024-25

Re: (23. kolo) Bayern München -:- Eintracht Frankfurt

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2025, 19:17

Eto i Jamal je zabio gol kada već vuče muda. :mrgreen: Barem gol može spremiti. :)

Iznenađen sam kojom lakoćom igramo protiv Eintrachta, a pomišljao sam i na poraz. Doma je Eintracht lud, sada nemaju Marmousha više koji ih je nosio cijelu polusezonu do ovih visina, ali opet... nije samo jedan igrač cijeli Eintracht i zaista smo danas se pokazali protiv njih jer smo tamo spašavali se od poraza kod 3:3 nakon 2 gola prednosti u Frankfurtu.

p.s. I zadnjih 15 minuta ne igramo kao standardne kretenčine već nekoliko godina kada pljugamo uredno golove koje darujemo već smireno i 3. golom smo osigurali pobjedu prije kraja. Barem se još uvijek nadam dok pišem.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (23. kolo) Bayern München -:- Eintracht Frankfurt

PostPostao/la melodyne » 23 vel 2025, 19:27

Taman je imao malo prostora i odmah je iskoristio priliku. :good:

Gledao sam pre par meseci na ytubu Bayern rebuild kad me stigne želja za F. Managerom. Batalio sam skroz gaming pa moram da se snalazim. ;)

Zanimljivo mi je da sastav sa kojim osvajaju CL na igrici je 90% ista kao u stvarnom životu. A krila sve ubice po atributima i svi daju po 20 golova. :smajl007:

Evo Coman i Gnabry objasnili kako se igra fudbal. cool0044
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (23. kolo) Bayern München 4:0 Eintracht Frankfurt

PostPostao/la melodyne » 23 vel 2025, 19:30

I meni je palo na pamet da možemo kiksnuti pa sam onda shvatio da igramo kuci...

Razocarao je Frankfurt. Primise 4 komada. :thumbsdown:

Nadamo se da je Kompany naučio a thing or two.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2025, 19:34

Eintracht kriminalan do bola, mi odlični u obrani i realizacija(ne računajući Sanéa) nam je ajme.

I što reći sada? Rotirka ajme kada vidim tko je sve igrao do 65. minute pa vidiš ovu dvojicu od 3 otpisana spreme golove danas. Jednostavno ne ide to tako. :no:
Gnabry ih od svih njih zna trpati, ali ta igra na terenu je golem problem kod njega, što ne može biti ni Ribéry ni Robben ni Hazard ni Bale ni nekoć Nedved, Scholl i sl. profili. Fali tu dosta toga kada je bez lopte ili kada ima loptu u nogama i treba nekakve driblinge, prodore, stvaranje razlike i navlačiti 2 protivnika na sebe, neka lopta s očima, duga dijagonala...

To čovjeka smeta, a baš mi je drag igrač, no to je nebitno ako ne igraš i nema dosljednosti iz utakmice u utakmicu uz pokoji loš dan, iz sezone u sezonu. Nama treba puno više od njega, što zbog očekivanja što zbog golemog ugovora.

Coman da ne pričam. S njima smo trebali vladati zadnjih godina nogometom i rješavati tu sredinu terena da obrana bude mega brutalna, no oni to ne uspijevaju. Sané je :tepsija:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 vel 2025, 19:41

Potpuno tačno. Klub je smatrao da ce sa njima dominirati Evropom ali nije pretpostavio da ce mnogo pasti. c009 A bas su puno pkaceni. Trebali su da ih prodaju na leto ali eto takva je situacija.

Pep ne da nam je uvalio Sanela nego nas je bas zajebao. :facepalm: Imao je on trenutke kada je igrao neku desetki i polu krilo pa sam pomislio bice nesto od njega ali džabe. Coman je isti igrac od kada je dodao iz Juventusa. Sam finish mu je smeće. O Sergu ne želim ni da razgovaram.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2025, 20:23

Kimmich ne igra i odmah drugi film. Jesmo li napredovali njegovim izostankom?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 vel 2025, 21:59

Top rezultat...šane :lol: Taj lik jedino uma brzinu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 vel 2025, 09:35

Nisam mogo gledati tekmu, tek sad pogledo extended.
Dojam nije nimalo loš moram priznat.
Vaši komentari su negativniji, pa me baš zanimalo.

Opet dosta prilika fulali ali dosta su i zabili.

Na X-u dosta ljudi hvali Ita, dok je na highlight bio prilično nestabilan.

A Sane je osim promašene prilike bio uključen u svaki napad, vuko je, pripremao, dao je potrebnu brzinu koja nam je falila zadnjih tekmi. Reklo bi se da je dobro odigrao, ali ono što je fulio hahaha treba onako znat promašit

Ali očito nema tu hladnoću u svakom trenutku i nema tu popravljanja.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2025, 09:42

Sane je totalno drugačiji igrač kad igra lijevo i kad igra desno. Kad igra lijevo čini mi se da je opasniji, a kad igra desno onda je "kreativniji".

Sad kak stvari stoje postoje dvije opcije o ćemu SVE ovisi po meni - kako to znati i pripremiti od strane kluba, fakat ne znam, ali opcije glase ovako:

1.) do 2026 Wirtz DOLAZI.

2.) do 2026 Wirtz NE DOLAZI.

Naravno problem će biti što s ovim ljetom, jer će se navijači uzjebat. Ja općenito mislim da moramo smanjit broj igrača na toj poziciji da bi postali jaći.

Ako je moguće ja bi sad odmah produžio sa Saneom prema onoj fori da on spada u tu drugu kategoriju po pitanju plaća kaj se neki dan pričalo i zacementiro mu mjesto u prvih 11. Comana I Gnabrya bi prodavao i ne bi doveo NITI JEDNOG IGRAČA! Krilne pozicije bi pokrivao s Daviesom, Saneom, Oliseom, Musialom.

S obzirom da ne vjerujem da ćemo uspjet prodat Gnabrya i Comana. Ako nam se Bog smili prodat ćemo samo jednog. Onda bi taj još jedan osto tu sezonu i njega bi pustio free - JEBIGA. Tada bi na ove dečke (njih 4) nadodao Wirtza...

Ja ne vidim smisla kupovanja NOVOG krila, ako postoji IKAKAVA šansa da Wirtz dođe, a kad sve denem na kup onda bi najviše htio da Sane ostane pored Gnabrya i Comana...

Kad bi skratio, dao bi Gnabrya, Zaragozu, Comana i Tela za Wirtza - naravno uzeo bi još neke igrače za druge centralnu poziciju ili tak nešto.

Ne bi mi smetao u toj kombinaciji neki klinac na kojeg bi bacili noFce - neš tipa Davies kad smo uzimali, ali definitvno ne Gittens.

2.) E sad ako Wirtz NE DOLAZI, karte se totalno drugačije mješaju i u tom slučaju - eh tu ne znam kaj bi reko jer mi se bluje... Moro bi pustiti Sane free - Comana i Gnabrya držat još jednu se sezonu i sa eci peci pec se nadat da ćemo stepst tog nekog igrača.

Sanea bi definitvno htio zadržata pod uvjetom plaće u 2. kategoriji, ali su mi Gnabry i Comana omča za vratom... Ne znam jel pametnije sada Sanea pusti i kupit neko novo krilo s kojim ćemo možda pogoditi ili pak produžiti sa Saneom pa onda Gnabyra 2026 pustiti free...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 vel 2025, 11:14

Comana treba stisnut za prodaju al ne tipa ok ak idep ili nejdeš nama svejedno nek mu rec ne racunamo na tebe i bok.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2024-25