Josip je odigro maestralno. U svakom pogledu. Nisam mislio da ima ONO u sebi, al sam se prevario.
Ali džaba kad ekipa nije isto tako pristupila zadatku.

anton 1983 napisao:Ja se sam nadam su svi koji su trebali jučer vidli Stanišića! Znači lik me izbio! On je valjda jedini igrač na terenu bio koji kad je bio blizu lopte il u nekoj sjebanoj situaciji, da nisam imo brige! A to tražim najviše kod obrambenog igrača i posebno štopera! Znači neću novog štopera! Jedino novi štoper more ak Stanišić ide na beka...

cruz napisao:Mi smo sinoć trebali proći ali pošto nemamo prave lidere u teškim minutama opet smo ispali.
Mi kad primimo gol - igrači se ponašaju ko da je normalno.
Pravi lideri tada ustaju, viču na svakoga, diže se uzbuna.
Ali mi imamo pizde koje ne znaju to. Evo samo nekoliko ključnih tekmi u LP, kao dokaz.
Ako ćemo okrivljivat Kompanya za to, onda moramo i Nagelsmanna i Tuchela i Flicka. Ovo nije stvar trenera nego igrača.
_____
Mi smo sinoć trebali proći ali nitko nije ništa osvojio ako nema sposobnost da sačuva vodstvo (ili da ga poveća)Miki napisao:ivan napisao:Ma mi nismo ozbiljna ekipa
Bruka od ekipe, bolje rečeno. Ovo je sramota šta sebi dozvoljavaju.
_____
Dalje, nema cigana u ekipi. Lautaro igra rukom i zabija gol, nitko od naših se ne buni, Müller ko fol nešto. Druge bi ekipe opkolile suca, zasule bi ga protestima, pa makar da ga potaknu da provjeri VAR. Ovako naši šute, nema provjere, gol vrijedi a nije trebo.
Naši ko dobre pudlice šetaju do centra, izgubljeni. Lidera nemamo. Kimmich je 160cm i plav i samo glumi silu nekim grimasama, a širina ramena 35 cm.
Ali nije korektno Kimmicha istaknuti kada ni alibi igrač Goretzka još manje radi, a ima sličnu plaću, kao ni Müller koji se treba oprostit od nogometa.
___
Obrana intera je dobra, ali smo ih trebali dobit 3:0 i bez Musiale.
Inter je pokazao mentalitet u obje tekme - za razliku od nas.

Vrati se na: Liga Prvaka 2024-25
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju