Champions League (UZVRAT) Inter 2:2 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2024-25

Re: Champions League (UZVRAT) Inter 2:2 Bayern

PostPostao/la cruz » 17 tra 2025, 09:02

Josip je odigro maestralno. U svakom pogledu. Nisam mislio da ima ONO u sebi, al sam se prevario.

Ali džaba kad ekipa nije isto tako pristupila zadatku.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2025, 09:04

Najgore je kaj je Gnabry zbog pola tekme kandidat za ostanak :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 tra 2025, 09:15

anton 1983 napisao:Ja se sam nadam su svi koji su trebali jučer vidli Stanišića! Znači lik me izbio! On je valjda jedini igrač na terenu bio koji kad je bio blizu lopte il u nekoj sjebanoj situaciji, da nisam imo brige! A to tražim najviše kod obrambenog igrača i posebno štopera! Znači neću novog štopera! Jedino novi štoper more ak Stanišić ide na beka...

Potpuno se slažem zato samo reko da Jožu treba det na stopera još u prvoj trkmi a sad pod mus samo da se makne Kim zbunjeni a na desnog beka taman stavit i Leona nek izbija loptu u out i dodaje prvom slobodnom igracu ali trener to ne vidi.
Stoper nije savršeno bice al mora biti vecinom pouzdan,borben također i mirnocu nijedan naš stoper to nema ni Upa bez obzira kak se dignul ove sezone.
Ak vec necemo stopera za prvih 11 onda joža i Upa moraju biti starteri.

Kima prodat i za tu lovu kupit 3 stopera,Ito i Dier budu bili 4 stoperi.
No ostaje onda taj desni bek al to nek bude bilo tko samo da je bolji u duel igri i obrani s napted može biti slabiji.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 17 tra 2025, 09:25

cruz napisao:Mi smo sinoć trebali proći ali pošto nemamo prave lidere u teškim minutama opet smo ispali.

Mi kad primimo gol - igrači se ponašaju ko da je normalno.
Pravi lideri tada ustaju, viču na svakoga, diže se uzbuna.

Ali mi imamo pizde koje ne znaju to. Evo samo nekoliko ključnih tekmi u LP, kao dokaz.

Slika
Slika
Slika

Ako ćemo okrivljivat Kompanya za to, onda moramo i Nagelsmanna i Tuchela i Flicka. Ovo nije stvar trenera nego igrača.
_____

Mi smo sinoć trebali proći ali nitko nije ništa osvojio ako nema sposobnost da sačuva vodstvo (ili da ga poveća)

Miki napisao:
ivan napisao:Ma mi nismo ozbiljna ekipa

Bruka od ekipe, bolje rečeno. Ovo je sramota šta sebi dozvoljavaju.

_____

Dalje, nema cigana u ekipi. Lautaro igra rukom i zabija gol, nitko od naših se ne buni, Müller ko fol nešto. Druge bi ekipe opkolile suca, zasule bi ga protestima, pa makar da ga potaknu da provjeri VAR. Ovako naši šute, nema provjere, gol vrijedi a nije trebo.

Naši ko dobre pudlice šetaju do centra, izgubljeni. Lidera nemamo. Kimmich je 160cm i plav i samo glumi silu nekim grimasama, a širina ramena 35 cm.

Ali nije korektno Kimmicha istaknuti kada ni alibi igrač Goretzka još manje radi, a ima sličnu plaću, kao ni Müller koji se treba oprostit od nogometa.

___

Obrana intera je dobra, ali smo ih trebali dobit 3:0 i bez Musiale.
Inter je pokazao mentalitet u obje tekme - za razliku od nas.

Cruz o tom tupimo vec godinama nemamo šmekera,polivalentnost,lucidnost,fajt vec samo freak kontrola ništa od toga.

Nebi bio toliko kritican na Kimmicha a sama masa igraca nema veze sa stavom,energijom i da budeš fakin naprotiv baš ljudi sitnije građe su cesto vođe,fajteri i najglasniji,Kimmich se bar trudi iako mu fali još taj segment da bude fakin.

Ostale necu ni spominjat,Upa zna bit nešo agresivniji ostali goli kurac mekano i blijedo.

Moraš imat šefa obrane i sefa sredine i još pokojeg da im bude potpora a mi imamo goli kurac placipicke sa zenskim torbicama.

Kaj bu Musiala zvan Bambi ili šane bili vođe i šmekeri daj me nemij jebat!.

Badava imali dobre tehnicke igrace itd treba se sve posložiti za biti u samom vrhu a mi zbog toga ispadamo od slabijih momcadi vec godinama.

MENTALITET!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 tra 2025, 12:01

Kimmich: "We have to improve our game management. Today we scored first then went behind after 10 minutes. In the first leg we equalized then conceded the winner 3 minutes later. Those are important moments that we have to manage better. Especially when you score a goal, you have to control the next 10-15 minutes"

E kad bismo imali nekoga na terenu da kontrolira ekipu i tempo igre i da preventira takve momente.

Čekaj der.... :?

___

Evo šta top FIFA sudac kaže, pročitajte u komentarima šta on još navodi

https://x.com/graefe_manuel/status/1912608569414783025

Ako rukom zaustavlja loptu i sekundu nakon toga zabije gol, nema po pravilima veze jel namjerno ili ne, gol se mora poništit. Radi upravo ovakvih stvari je uvedeno to pravilo. Zašto se ne provodi? Ali nikad mi neće biti jasno - zašto kapetan ili trener nisu tražili VAR. Sve i da nisi siguran, opet traži, pa ako je regularno sve 5. Ali tako pasivno stajat? Neobjašnjivo.

https://x.com/KimMinJaeEra/status/1912636716831445305
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 tra 2025, 13:54

Leon Goretzka, world class veznjak, reprezentativac, u ove dvije tekme s Interom:

14 duela na zemlji, dobio 1
11 zračnih duela, dobio 3 (super je imat visokog veznjaka, u interovoj vezi najviši je Hakan 178 cm)
3 "bitna" dodavanja
17 izgubljenih posjeda
0 udaraca na gol, 0 pored gola
1 blokiran šut
1 uspješan dribling
6 dugih lopti (4 uspješne) i 1 nabačaj

centralni vezni, u dvije (2!) tekme LP.

Nema većeg uspjeha dok je god ovaj vezni par. Kimmichu treba bolji partner, ali ovog klauna treba NAPOKON potjerat. Ne smi više igrat na najbitnijoj poziciji.
Dizali su hype kad je odigro 3 dobre tekme, nisam pušio niti mislim da će nastavit niti mislim da će se popravit odjednom.
Da je bar pokazo liderstvo, da je vodio ekipu, oprostio bi lošu statistiku, ali nema u sebi ni to.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 tra 2025, 14:15

https://x.com/xKGx__/status/1912801892297568365

šta će talijan nego cigančit, ali da nitko od Müllerovih suigrača nije upao (a svi su bili blizu)?

razumim da su razočarani, da ne žele nasjedat na ovo, ali da mi neko kapetana provocira i gura a ja ravnodušan, teško...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 tra 2025, 14:30

Svi znamo da su Kim,Boey i Palihna veliki gafovi i da su coman,šane i leon smetala te da Muller mora proc.

Od sveg ovoga tek smo dva problema riješili Muller i Coman. I Gnabry je za odstrel al 4 ofanzivca teško da budu otišla odjefnom.

Ponavaljam i šanea treba pooterat boli me kurac za smanjenje place lik je prevara teška.

Treba se potruditi rešit Kima,Boeya i Palihnu nije to mali novac.
Nekak imam filing da se Gnabry bude dignul sljedece sezone.Leon jbg bude tek 2026 proc osim ak se cuda desa.

Inace trener baš brutalno forsira Leona i šanea koda ih guzi privat :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2025, 18:58

@Cruz, svaka čast na komentarima! :smajl007: :smajl007:

Nema tu terijera, lidera, nijednog karizmatičnog igrača, uvijek ista priča i uvijek na iste grablje kada su primanje golova i nemoć zabijanja brojnih situacija u pitanju.

To s mirnoćom kada primamo golove i nikakva reakcija, ma jednostavno jebena činjenica da mi ko amateri na traci 4 i pol godine primamo sve i svašta je apsurd i da to nikoga ne briga je li od 5. ligaša , Madrida ili Plzena. Uvijek ista priča godinama, a slušanje gluposti, produživanje ugovora po 3 godine s jednim igračem itd. uvijek može.

Rekao sam nakon prve utakmice kako nas Inter nije ubio u ničemu osim u realizaciji, posjedovanju karaktera i mentaliteta. Na takvim stvarima sada gubimo susrete, propuštamo svake sezone 2 od 3 titule, a prošle sezone doslovno sve.

Goretzka je prevara i odlično si primijetio prije nekoliko dana kada stignem pročitati samo forum da su svi na prodaju u vezi osim Kimmicha i njega.

Mi smo pomalo postali sramota od kluba. Kompany je samo posljedica svega toga zadnjih godina jer boljeg nismo mogli naći i 4-5 trenera nas je odbilo.

Ni sinoć nismo uspjeli sačuvati mrežu te između ostalog imali smo opet priliku vidjeti "kVAR u akciji".

Znate što? Da su nam svi igrači bili na broju, mi opet ne bismo uspjeli. To se jednostavno osjeti kada se vidi ts igra na terenu i živa muka kako postići gol ukoliko Kane i Olisé ne razaraju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2025, 19:22

Tocno sam znao razvoj dogadaja ak ispadnemo od ovog smece! smile44

Zlo mi je od nacina kako komentirate i vidite Bayern! Bas turbo zlo!

Molio sam se Bogu da Lautaro nije igro rukom i onda mi ga Bog jos tu metne! Pa koja mi je picka materina bila da sam odlucio navijat za Bayern! Najprokletiji klub u povijesti nogometa! :smajl006:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 17 tra 2025, 20:35

Pa pocni za Real ili Inter :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 tra 2025, 20:51

Nije nikad bilo lako navijati za Bayern. No opet bolje nego Arsenal i Loserfull. O Chelseaju da ne pričam otkako su izgubili Abramovicha. :mrgreen:

Opet, nitko mi ne može oduzeti zadnjih 25 godina i sve ono prije toga što je Bayern postigao.

Bit će bolje iduće sezone. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 tra 2025, 10:26

Ozljede ozljede... (i ruka Lautara)

Ova Bayernova ekipa je imala u sebi damara za više!

https://x.com/DerKaiserBM/status/1915181475810492702
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2024-25