cruz napisao:ivan napisao:Daš njemu 12+3 i pogodi koliko ćeš plaćati apsolutno svakog jebenog igrača na toj poziciji koji dođe u iduće 2-3 godine..manje od Sanea sigurno ne
nema tog oportunitetnog troška koji meni opravdava ostanak Sanea.
Šta smo dobili za 150+ mil koliko je uoženo u njega?
Jel bolje nastavit tim ritmom ili ga skonit?
Pa Bayernov plan je bio njega ostaviti I dovesti Witrza što po meni znači da i ako on ostane i recimo ovo ljeto se ne pokaže rješenje koje je "idealno", da ćemo neš probat sljedeće ljeto. Ono kaj oću reč da prema planovima, kolko vidim, njegov ostansk ne bi spriječio dolazak nekog ko će ga klupirati...
Sad trenutačno ne vidim alternativu i rasplet. Njegov odlazak nam se može eventualno odbit u glavu, kao i njegov ostanak. On za mene nije igrač poput Leona koji nas ubija i Mullera koji već godinama ne igra ozbiljan nogomet.
Kuiš trebo bi imati par kombinacija koje se nude da bi znao odvagnut da li se i dalje isplati i ti tvoji miljoni o kojima pričaš.
Ono što znam je da on nemre biti nositelj igra i vođa na terenu. Eto to znam i to sam se uvjerio.
Ako njegov ostanak uvjetuje recimo ne kupovinu, ajmo reč tog Rodryga onda bi mogo razmisliti o njegovom odlasku.
Ono što je meni bitno je to da ne dobije bolje uvjete za ugovor. 10 + 5 ili 12 + 3, možda nema neka razlike, ali recimo 12, 13 + 5 ili 10 milja signing on fee, to NITI POMISLITI!
Ja moram razmišljati o Bayernu, pa taman moro donositi i loše odluke. Za mene nije rješenje stav - steraj Sanea kupi Cherkija jer Cherkije je novi Ribery - u takve gluposti se ja nikad ne bi upuštao, jer znam da je svaki takav Cherki veliki rizik koji može i ne mora upaliti i to treba dobro vagnuti.
Evo recimo Tel je u našim očima toliko propo, da mu mi SADA u ovakvoj situciji s našim napadom ne bi dali niti šansu nego navijamo za nekih 30 milja odštete. A to je vrsta igrača s kakvim bi mi mjenjali Sanea...