anton 1983 napisao:Jeftinije od ćega?Pa ja kolko vidim kod nas se ništa ne kupuje, a Bogami slabo i prodaje...

Lahm napisao:Koliko Pep voli Gvardiola?![]()
Zna li netko sto je s onim iz Australije ( ako se ne varam ) Irakunda? Moze li on na lijevo krilo ?

anton 1983 napisao:E vidiš, u tome i je problem - ja imam dojam da ti NIKOME ne vjeruješ. Ti bi najrađe da na terenu stoji 0 igrača, a tak baš nemreš
Nogomet je takav i moraš ga prihvatiti. Moraš prihvatiti da Musiala MORA dobiti 19 ++ 6 i da Jamal MORA dobiti 25 + 5. To se tim igračima MORA dat i tu nemreš napraviti krivo, pa taman igrač propo.
Znači mi smo MORALI uzeti Gotzea i mi smo MORALI produžiti s Kroosom i što se dogodilo kada samo jedan MORAŠ ne napraviš? Sve živo propadne i umjesto da kod nas u vezi igraju Kroos i Modrić, igraju u prokletom Rela MFersima i uzmu LP 3 puta zaredom - samo zato jer Bayern nije napravio jedan MORAŠ!!!
anton 1983 napisao:Također - ja se opet vračam na one da nemreš sa svim pogoditi i da je nogomet sada takav kakav je i nikakav drugačiji i da imaš more igrača i sam se odlučuješ (klub) što ćeš napraviti - nitko te na ništa ne sili.
anton 1983 napisao:E vidiš, u tome i je problem - ja imam dojam da ti NIKOME ne vjeruješ. Ti bi najrađe da na terenu stoji 0 igrača, a tak baš nemreš
anton 1983 napisao:A sada Bayern kupuje Kanea i mogli smo nekak isfinancirati transfer Wirtza bez obzira na sve ove druge financijske probleme. Pa niej to baš tak loše zar ne?
anton 1983 napisao:Da li je PEP potkapacitiran trener, koji je odmah "odjebo" Martineza, nakon samo godine dana? Za mene su to debosna pitanja.
anton 1983 napisao:Nemojte samo žugat kak je sve loše, jer u ovoj truloj sezoni kada miševi vode kolo, da su naši dečki bili zdravi, ma samo Davies i Musialu mi bi ovu LP uzeli!!!

cruz napisao:okoprčan malihttps://x.com/Official_Benji_/status/1928464337984798970
Koja godina, Bayern te zaposli i pozove te se u A-repku. A idalje tinejdžer.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost