cruz napisao:Tinejdžer si do 20. rođendana tako da...
Naša uprava se pak ponaša tinejdžerski, kao kad drkadziju cura vrti oko malog prsta a on sve dopušta.
Dogovore sa Saneom ugovor, on promijeni agenta, naši su ko ljuti, ali ipak mu daju rok.
Dečko prekorači rok i traži veću fix plaću, iako je prethodno postignut dogovor.
Naši, umjesto da pokažu da se s promjenom agenta neće u Bayernu ništa postići, oni uopće ne reagiraju kad je premašio rok.
Prođe tjedan dana od roka, Sane ipak javi da ne prihvaća uvjete.
Našima to ništa ne znači, nastavljaju s izjavama kako se nadaju da će Sane ostat.
Hainer na proslavi naslova javno kaže da Bayern neće popravit ponudu, prođe tjedan dana, Bayern popravio ponudu.
I nije ovdje riječ o nagađanju nekih medija, naši su 3 puta javno potvrdili to što su mediji pisali.
Ja ne znam za vas ali meni ovo ne ide u glavu nikako.

doro napisao:Odmah u prvih 11 s njim al nema šanse kod VK.
anton 1983 napisao:doro napisao:Odmah u prvih 11 s njim al nema šanse kod VK.
Ma ko jebe Pavlovića...

cruz napisao:anton 1983 napisao:doro napisao:Odmah u prvih 11 s njim al nema šanse kod VK.
Ma ko jebe Pavlovića...
Pretpostavljam da misli na Kimmicha ko desnog beka, pa tako Bischof da igra s Pavlovićen.

Ono što je dobro što možemo ziher za njega dobiti 15 - 20 milja sljedeće ljeto kad kod nas propadne...ivan napisao:Ali znaš da ništa od toga i pomalo ti je blesavo postavit hipotezu na taj temelj i onda dat zaključak da je VK glup trener jer neće malog stavit u prvu postavu. A očekuješ da za takvo što makne Kimmicha s njegove pozije a Upu skroz iz prve postave.
Uostalom nisam siguran da nam vezni red mogu držati dva klinca...fali mi tu malo autoriteta. Ja sam općenito oprezan s tim prognozama i očekivanjima da će mali odmah rasturat. Pa i bolji su propadali kod nas zar ne

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju