(BL - 1. kolo) FC Bayern 6:0 RB Leipzig

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (BL - 1. kolo) FC Bayern 6:0 RB Leipzig

PostPostao/la effe__sa » 23 kol 2025, 00:50

Odlična, kontrolisana utakmica, baš kako je rečeno. I to sve akcije kod golova sjajne, sjajno kombinovano, odigrano. Odlična sveukupno završnica , jer mi smo sve skoro pogodili što smo od šansi imali, kreirali. Tako da je protivnik pregažen.
U tranformaciji je ova ekipa Leipziga ima tu i novih momaka s potencijalom i moguće da tokom sezone neće biti loši, moraju se uigrati i ovo je sada malo i novi sistem za ovu ekipu. Može se diskutovati koliko su kvalitetni ali naša je ekipa fantastično odigrala. I tu se nema šta puno diskutovati.

Posebno dobro kako se Kane izvlači i distribuira lopte (još više nego prije), a Diaz pored onih prodora gdje traži priliku za šut, često dobro ulazi u sredinu šesnaesterca, traži stalno priliku za gol i nakon centaršuteva, uvijek aktivan u i oko šesnaesterca.

I Diaz i Tah su velika pojačanja. Tah beskompromisan, borben, dobiva duele i dosta i prema naprijed doprinosi našoj igri.

A generalno cijela ekipa je dobro odigrala. Uz to 5 izmjena, Karl dobio priliku i jako dobro iskoristio, zamalo zabi i gol.
Kompany odradio sve kako treba večeras. ;)

A pozitivno iznenađenje i Gnabry koji je konačno opet u jednoj utakmici odigrao odlično i onako kako ga od prije poznajemo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2025, 07:12

Bas nas je bilo lepo i pozitivno za gledat. Vladala je neka idealna energija u kojoj nemremo sisnut. Ovo nam je fakat trebalo da se javimo i kazemo da bez obzira na sve sto nas napada, nismo propali.

Ovo odlasci su ziher rezurtirali promjenom atmosfere u svlacionici (nadam se na bolje). Neki (Gnabry) mozda shvate da ih Bayern treba i da je vrijeme da se zbude...

Nazalost za Leona tu nema spasa :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 kol 2025, 08:18

Smetalo je nova crna ovca Bayerna na terenu. Xabi Alonsa sam takvim smatrao i nazivao kada je igrao za nas(osim prvih 6 mjeseci), Goretzka ga je naslijedio.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 kol 2025, 08:29

Leon se nije ozbiljnije povredio. Prvi put mi se desilo da sam pozeleo da nam se neki igrac povredi. :oops:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2025, 08:41

melodyne napisao:Leon se nije ozbiljnije povredio. Prvi put mi se desilo da sam pozeleo da nam se neki igrac povredi. :oops:

Bude vec bez brige. No sad kad je Pavlovic sjeban i Bischoff onda bas ni dobro da se ozljedi. A da moze i SUPALaimer u vezu :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 kol 2025, 15:15

8-)

Kažu Olise je underrated. Vjerojatno jest.
Ali najpotcjenjeniji igrač je Walter.

https://x.com/der_augustus/status/1959232688323232120
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 kol 2025, 16:41

Samo da mi je vidjeti Bischofa pored Waltera i još da ga ovaj podučava i podupire. To je ono što želim kada je već Talični Tom prošle sezone razorio obrambeni dio igre u Bundesligi kao veznjak.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 kol 2025, 23:02

Komentari na Gicbrya?

Eh kad bi zadržao formu i ostao pošteđen ozljeda...

TEORETSKI, Gnabry nema nekih slabosti u igri. Ali u praksi ima dva velika problema: Fizička sprema i nekonzistentnost.

Fizička sprema je ključ, došla bi i konzistencija. Posebno sada kad mu se otvorilo mjesto u prvom sastavu.

Vidit ćemo kako će igrati u narednim mjesecima, oće li uopće ostat zdrav. I naravno, ako se slučajno pojačamo, dal će ga novi igrač izbacit iz prvog sastava.

_____

Također, primijetili ste kako su Stanišić i Laimer često bili van pozicije i dolazili u dobre prostore.

Evo jedan je tip upravo to pojasnio

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 kol 2025, 18:42

Gnabry mora 5 kg dolje, smanjiti plaću za 70% i onda će proigrati kao da nema sutra. Ovako je to samo 1 partija i ništa više. Ne zanosim se s njegove 2 asistencije. To je on trebao svaku 2-3. utakmicu raditi zadnje 3 i pol godine. :no:

Ja sam njegov fan bio od 1. dana kada ga je Wenger uveo u igru s klupe još u Arsenalu da igra neke utakmice sa 17 godina. Vidio sam prilično veliki potencijal, pokazao se u Werderu i Hoffenheimu, u Bayernu gurnuo naše legende i veterane na klupu, ali samo 2 i pol sezone u dresu Bayerna je premalo za takvog igrača. Nestao je sredinom jeseni 2021. unatoč pristojnim brojkama(golovi), no od njega sam očekivao razaranje na najjače kada je uzeo 7-icu.

Stanišić samo neka ostane prvotimac i neka igra što bolje može, pa i napreduje. To je njemu jako potrebno i tu sada uopće ne mislim na Hrvatsku i njezine ambicije već isključivo njega i naš klub. On to može, a ne mora se uvijek biti svjetska klasa da budeš fenomenalan igrač i bek. Cancelo je da podsjetim bio kod nas 6 mjesec i podbacio u Bayernu da ga nismo uopće razmišljali otkupiti, a toliko sam se njemu veselio. Vidite gdje je završio nakon FC Bayerna jer u Manchesteru mu je tada karijera bila gotova.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26