Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Murta » 01 ruj 2025, 20:51

Mi istovremeno ne bi htjeli potrošiti novce i nemamo ikakve volje razvijati bilo kojeg igrača iz akademije. Politika kontradikcije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 01 ruj 2025, 21:06

cruz napisao:Malo nezapaženo prošla je ova izjava Eberla (za Sport1)

"Realnost kadra je da jedva možemo reagirati u napadu. Ne možemo mijenjati igrače i ne možemo dobivati velike impulse s klupe. Dečki moraju manje više igrati cijelu utakmicu."

Zamislite da ovo izjavi manager reala, barcelone, psg-a, citya.

Xavi Hernández je kao trener Barcelone dobio otkaz zbog te izjave NAKON što je odustao od prvotnog odlaska iz Barcelone kada su ga mjesecima nagovarali da ostane. Rekao je istinu, ali Flick je onda došao i ispao čarobnjak za njega s istim igračima i čak je neke španjolske klince promovirao, odmah gurnuo u vatru i profitirao daleko više.

Eberl je u pravu koliko god tragično je to što je rekao i doista bez ikakve reakcije prošlo što je i mene prije par dana iznenadilo.

Murta napisao:Mi istovremeno ne bi htjeli potrošiti novce i nemamo ikakve volje razvijati bilo kojeg igrača iz akademije. Politika kontradikcije.

Apsurdi i lapsusi. Samo pasivnost, a bankari vode klub.

I ono što govorim sada već 10 godina - spašavaju nas klubovi u ligi u kojoj igramo inače bi sa svim ovim 'biserima' iz od zadnjih 8 godina doslovno propali kao klub.

Mi bismo htjeli 10 Nijemaca iz naše akademije i da imamo FMRTE(FM real time editor) pa napuhamo current & potential ability.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 ruj 2025, 21:07

Uglavnom, imamo 3. najskuplju posudbu u povijesti nogometa. Samo se nadam da neće nadmašiti Brena i još neke preskupe transfere koji su se pokazali neviđenim promašajima zadnjih 15 godina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 ruj 2025, 21:25

Sommer-Transferfenster seit 20:00 Uhr in Deutschland geschlossen
Tom Bischof (Hoffenheim): 300.000 € Jonathan Tah (Leverkusen): 2 Mio. €
Luis Díaz (Liverpool): 70 Mio. €Nicolas Jackson (Chelsea): 16,5 Mio. € – Leihe
Gesamt: 88,8 Mio. €

Oko 100-103 milje smo dobili od naših prodaja i posudba.

Znaci na kraju nekakvih 14-15 milja u plus te oko 40-45 milja zaradili dodatno od onog svjetskog sranja znaci u plusu smo oko 60 milja

sveukupno.

Reko bum samo ovo za kraj,tko nas i kako vodi zadnjih 5godina još smo mi i vrlo dobri kao kadar.Šteta jer imamo sve da budemo top 1!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 ruj 2025, 08:27

Bayern holt Chelseas Jackson – Paket aus Leih-Gebühr und Ablöse hätte für Woltemade gereicht

Tototo bravo kobasicaru nemoj ti to malo ili srednje uništiti rokaj to do kraja :lol:

Das ist ein Deal mit viel Risiko... Entweder er schlägt ein und man kann ihn mit (vllt. nachverhandelter) Ablösesumme fest binden. Dann hat man nur die Ablösesumme quasi in zwei Raten gezahlt.

Aber wehe wenn nicht, dann hat man 16,5 Mio + ein Jahresgehalt + Beraterprovision = >20 Mio innerhalb eines Jahres unwiederbringlich verbrannt... Dann hätte man auch gleich einen jungen entwicklungsfähigen Flügelspieler für das Geld kaufen können.

Man kann von Max Eberl halten, was man will, aber dieser fragwürdige Deal geht meines Erachtens auf das Konto von Uli Hoeneß mit seiner öffentlichen Leih-Einschränkung.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 ruj 2025, 08:39

Kad je zadnji put neki igrač tako htio u Bayern - da je bio spreman napraviti škandal i pobić u Senegal ako ga ne puste?

Kad je neki igrač zadnji put stavio ruku preko Eberla na predstavljanju? :D Čelsky je cigančio koliko je mogo. Borilo se za njegov transfer, on odbio brojne sočne ponude samo da može u Bayern.

Ja se iskreno nadam da će pokazat i na terenu tu želju za uspjehom, da ćemo zaboravit na visoku odštetu kao kod Olisea, nego da vrlo rado trigerujemo tu obligaciju.

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 02 ruj 2025, 11:05

Glavno i jedino pitanje da li smo sad jači ili nismo u odnosu na prošlu godinu??

Muller,Sane i Coman su od svih odlazaka jedini igrali.,s tim da ono što je Sane pružao nije igra,a nije ni Coman sa svojom završnicom ništa bolji.

Diaz,Jackson,Lennart i Bischof uz probuđenog Gnabry meni djeluju sigurno bolje ,mlađe, s jakom željom..
Znači bolje smo prošli, uštedili na plaćama dosta, te kako je neko napisa prošli 60 milja u plusu.

To je cila poanta ,a ako se 2 pojačanja pokažu odlična, jedan solidan i jedan flop...opet dobro
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 02 ruj 2025, 11:39

Sve to stoji međutim mi koda sabotiramo onaj zadnji tač za polusavršenstvo.

@Cruz Afrikaneri su divlji u glavi,manjak taktike i discipline tak da taj temperament ne znaci igracki ništa više osobno ushićenje sto nije loše naravno.

Da je on krilo pa dobi šansu i rasturi itd so on je rezervni napadač jbg.

Sve u svemu ocjena solidan sad je na treneru i igracima da daju sve od sebe te da nam se cim prije vrate Davies,Ito i Nudila pa idemo halat.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 ruj 2025, 08:11

Antone :haha:

Bayern have contacted Antony before he signed for Real Betis and offered him double the salary, but the Brazilian decided to keep his word and join the Spanish side

Antony confirms to @partidazocope:
"I spoke to Bayern Munich the day before everything was done with Betis. I don't know if it [the offer] was seven million [net], I didn't talk about that. But when I spoke with them, I said I gave my word to Betis, and that everything was 95% finalized, and I'll stick to my word. Out of respect, affection, and knowing that I'm happy here. I feel calm about making this decision with all due respect to Bayern Munich, a top three club in the world. I don't know what will happen in the future"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 ruj 2025, 08:11

O majku ti jebem!!! :neee: :haha: :hehe: :hehe: :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 ruj 2025, 08:14

hahahahahhaa

zašto moramo tek nakon deadline-a saznat da su tili mog i tvog kandidata, i zašto nije uspilo :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 ruj 2025, 08:15

cruz napisao:hahahahahhaa

zašto moramo tek nakon deadline-a saznat da su tili mog i tvog kandidata, i zašto nije uspilo :lol:

A prekasno se sjetili...

Al dobro došo nam je EMĐej :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 03 ruj 2025, 09:13

Ne znam zašto al imam dobar osjećaj kod Michael Jacksona.

Možda nije trpač koji zabija baš svaku priliku, ali neće ni fulat svaku :D

Kad gledam njegove videe, primjetim da je dobar u postavljanju, da ima intuiciju pozicioniranja, kada suigrač povuče za sobom štopera da MJ upada točno u taj ostavljeni prostor.

Vidit ćemo, osjećaj me x puta prevario. :lol: ali nisam nimalo pesimističan.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 ruj 2025, 10:01

Ja sam cul iz eng da ima više crvenih kartona nego golova :lol:

Naravno ovo je crni humor al budemo vidli.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 04 ruj 2025, 10:53

cruz napisao:Ne da mi se o ovom transfer roku, više me sada zanima kakvi su planovi za iduće ljeto. :lol:
Naravno da je rano, ali nije prerano...

Nešto se počelo šuškati o Schlotteršpeku... Navodno je on Ulijeva želja.

U pregovorima je za novi ugovor. Trenutni traje do 2027. Ako se ne dogovore, sumnjam da će ga pustit free.
Da sam ja u dortmundu dao bi mu para koliko oće i dao mu kapetansku vrpcu. Ali pošto nisu ozbiljan klub, sve je moguće.

Nama je Upamecano neizvjesan idalje, a za Kima ćemo vidit šta kako. Itekako je moguće da ćemo gledat štopere.

___

ovo je za sada dosta obskurna informacija, koju mediji još neće objaviti.

Znate već da mi je on VRLO i da godinama govorim kako bi ga volio u FCB-u.
Znam da mu mnogi ovdje nisu baš skloni, iz nekoliko razloga, razumim, ali osobno bi ga doveo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi