(4. kolo) HeffeGhnoj gegen FCB 1:4

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: 4. Kolo HeffeGhnoj gegen FCB

PostPostao/la melodyne » 20 ruj 2025, 15:44

Kane ćaća fudbala!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2025, 16:09

Da sam ja sudac ne bi dao penal ni za jednu od ovih situacija.
Ako me potplate onda za jednu da.
Ali dvaput?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2025, 16:23

Radnička pobjeda, ali zaslužena :bravo: hoffenheim može vako u drugu ligu

dvije ozljede i to obrambenih igrača. :| Ako ništa 'samo' je riječ o mišićima
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 ruj 2025, 16:35

To je to, mrkvica! Nema dalje od ovog! Knoten ist geplatzt! :twisted:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 20 ruj 2025, 16:40

Samo nam povrede mogu napraviti probleme inače ova ekipa ima ogroman potencijal.

Diazu se mora naći trening koji će iskristalisati njegovu realizaciju. S tim benefitom je jedno od najboljih krila.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 ruj 2025, 16:47

Axe napisao:
Diazu se mora naći trening koji će iskristalisati njegovu realizaciju. S tim benefitom je jedno od najboljih krila.

To ne postoji. On ti je u biti Sane koji ti ne ide na žiPce i igra obranu. To je dovoljno kad su ostali decki tu.

Decki moji mi satiremo 4:1 i 3:1 i nezadovoljni smo s realizacijom! :lol2:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2025, 16:50

Izvrsna utakmica! Harry Kane je baš ono pola ekipe! :legendo: :legendo: :legendo: On će kako stvari stoje biti u konačnici investicija u rangu one koja je vrijedna 10-15 milijuna eura. To kako on igra je naprosto čudo.

Hat-trickove u Bundesligi zabija ko nijedan igrač. 8 je imao prije ove utakmice, a ovo mu je bio 9. u prvenstvu i 10. u svim natjecanjima.

Gnabry opet zabio "sa zvukom sirene". Odlično igramo na početku sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 ruj 2025, 16:53

Al nakon Elbera, Makaaya, Tonia, Gomeza, Mandzukica, Lewandovskog, dode neki Kane koji ove decke prikazuje kao da su deca!

Znaci meni je Kane toliko simpatican, da mu zelim da s Baxernom osvoji LP! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2025, 17:37

anton 1983 napisao:
Axe napisao:

To ne postoji. On ti je u biti Sane koji ti ne ide na žiPce i igra obranu. To je dovoljno kad su ostali decki tu.

Decki moji mi satiremo 4:1 i 3:1 i nezadovoljni smo s realizacijom! :lol2:

Ko je nezadovoljan :)

Otvorili sezonu s maksimalnim brojem bodova, prosječno se daje 4-5 golova, i kad "lošije" igramo - nema nikakvih uzbuđenja i suvereno se napada i u sudackoj nadoknadi...

A Kane? Vrh. Top. Gipfel!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2025, 17:53

Ma on misli na Wiesbaden i Augsburg te ono uništavanje utakmice kod 0:3 vodstva i davanja Augsburgu šanse da skoro dođe u situaciju za preokret iz ničega.

Ne brinemo se mi za Kanea i njegov učinak na terenu i kod postizanja golova baš kao ni kod Oliséa već što onda kada obojica ne mogu, a Díaz nastavi po svome i promašivati i nitko drugi ne može zabiti. Drugim riječima, nepostojeća obrana zadnjih 4 godine. Da, to su stari problemi Bayerna koji se još uvijek trebaju mijenjati i gdje sada ne dolaze do izražaja.

Mi u stvarnosti smo u situaciji da znamo kako smo prešli igricu i prije što smo je započeli igrati no to opet ne rezultira sezonom bez poraza i osvajanjem Pokala uz Bundesligu i tek eventualno druga neka drugačija priča van Njemačke i novo finale LP.

No to već odavno nije problem Bayernovih trenera, a odnedavno ni sportskog direktora i šefa sportskog sektora. Problem je u upravnom, a bome i nadzornom odboru koji siluje sportsku politiku ili ti kvalitetu širine kadra.

Bayernova sezona je već 11 godina najvažnija između veljače i druge polovice travnja. Tu je zapravo ključ sezone i kako će se do kraja svibnja sve rasplesti i završiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2025, 17:54

Mi možemo biti nezadovoljni samo kvalitetom natjecanja, tj. što nemamo pored sebe 4 jednako jaka i izjednačena kluba već 15 sezona. Ovo što mi radimo nitko drugi ne može. Leverkusen je svoje završio zadnje 2 sezone. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 ruj 2025, 18:55

Bar smo saznali da se možemo i gnojit i to je super!

Kim odigra super dva put po pol tekme i ozljeda.

Mali neke odmorili i 3 boda tu to je najbitnije.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 20 ruj 2025, 21:43

https://x.com/CallMeMarooo/status/1969465358684696891

:avogp1:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 20 ruj 2025, 22:46

anton 1983 napisao:Al nakon Elbera, Makaaya, Tonia, Gomeza, Mandzukica, Lewandovskog, dode neki Kane koji ove decke prikazuje kao da su deca!

Znaci meni je Kane toliko simpatican, da mu zelim da s Baxernom osvoji LP! :mrgreen:

Definitivno najbolji i najkompletniji napadač u svjetskom fudbalu.
A ono što posebno plijeni kod njega je ta smirenost. Nema one nadmenosti kao npr. kod C. Ronalda. Prosto igrač koji nemilosrdno rešeta ptotivničke mreže, a s druge strane timski igrač,miran, staložen. Ukratko, gospodin.

Zaista bi bio ugođaj da Bajern sa njim osvoji LŠ. Zaslužio je to (i Bajern i Kejn). :)

Definitivno je i Leva otišao u zaborav poslije ovakvog Kejna. Kejnov transfer ne da se isplatio, neko je to džekpot.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 21 ruj 2025, 07:02

Bitno je sada da je pozitivna atmosfera OKO kluba. Cak i prosjecni navijaci sve drugacije gledaju i daju pozitivne komentare.

Jucer nas je Neuer opet sa svojom gluposcu mogo zakopat i sve je moglo otic krivo i sjebat se. No sad nas prati takva energija da to nije moguce.

Al pazi ti sjebenizma. Da nas je Neuer sjebo i Hoffa poveo, mi bi najvjerojatnije spusisli i VK bi bio smece od trenera, uprava popišana i sve ostalo po standardu nerealno. :D A sve se odlucilo u sekundi oce li se poklopit ili nece...

Od Diaza ja dobivam sve sto sam ocekivao. Bitno je da je opasan, da zabuje cca 20 golova u sezoni sto bude i da kad promasuje bez obzira DOBRO IGRA! Ne zelim ga vrednovat na isti nacin kao sto smo vrednovali Comana i Sanea jer lik je drugaciji igrac i mora se cijeniti kada netko DOBRO IGRA!

PS. al bilo mi je zao ato Jackson nije osto do kraja, a Kejn izaso van, al dobro moze se to prezivjeti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2025-26