(8. kolo) Borussia Mönchengladbach 0:3 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (8. kolo) Borussia Mönchengladbach 0:3 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 08:39

Cinizam samog rekorda je kako ćemo ga protiv Leverkusena doma morati oboriti.

No opet, taj rekord Capellovog Milana stavljen u kontekst nogometnog vremena, snage te lige je totalna perverzija što su izveli, posebice da su zabili toliko golova u takvoj jednoj ligi. :legendo: :legendo: Inače, vidi se kada je Milan zapravo bio najjači u svojoj povijesti, a to je baš s 80-ih do polovice 90-ih, kada su legendarni Arrigo Sacchi(čuvenih fluidnih 4-4-2, visoki pressing, zonska obrana, offside zamka) i Capello ga vodili.

Jako dugo je i trebalo s obzirom kakve su nacionalne lige zadnjih 16 godina. FC Bayern piše knjigu svojih i nogometnih priča, rekorda i uspjeha, a za dominaciju mu trebaju novi Lahmovi, Schweinsteigeri, Pavlovići, Stanišići, a možda i Karlovi uz par sjajnih transfera kao Neuer, Laimer, Kane, Olisé, Díaz...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2025, 08:48

Uživajmo dok traje....

Jel ima neki bitan razlog zakaj je šČupo Upu za Leona?

Al Upa me sad počeo baš žiPcirat! :evil: Sjebava mi harmoniju! Imamo ih još par koji bi mogli srati, ali s Gnabryem, Leonom, Guerrerom ne vidim takav impact...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 09:27

Upamecano reprizira Alabu. Vrijeme u mom slučaju radi protiv njega; što dulje nateže sve ovo i zajebava s ugovorom, to manje će vrijediti u mojim očima ukoliko potpiše puno kasnije ono što mu mi budemo ponudili. Znam da mu to nikada kroz glavu nikada neće u cijeloj karijeri proći, ali reći ću ono otcrtano - "neka se zamisli".
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 lis 2025, 17:54

Nadam se protiv Kolna u kupu da Karl starta odmah a ne ovo smece Jackson kojeg trener mora forsat zbog tulave posudbe od 16.5 milja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 18:06

Ma Jackson uopće ne dolazi u obzir kao starter u Pokalu ni za jednu jedinu utakmicu. Postava mora biti najjača ili najbliže njoj ako već ide određene pojedince ničice sačuvati za Leverkusen.

Igramo u Kölnu, pa doma s Leverkusenom nakon čega opet idemo na gostovanje u Pariz.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2025, 19:03

Jackson treba dobiti vise minuta od Karla ove sezone, to uopce nije upitno. Kod Jacksona tek treba skuziti od cega je napravljen i kak s njim igrat. Ja velim da ne kuzim po cemu je dobar, ali znam kad je doso i kolko se trudio doc.

Fala Bogu pa imamo vise opcija za te pozicije i drugaciji tip igraca pa sa svakim mozemo igrat drugaciji tip nogometa.

Karl je decec, samo polako.

Sigurno ce se na neki nacin rotirat s obzirom na tekmu protiv Gladbacha.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 lis 2025, 21:09

Nazalost da reko i zasto,medjutim kad igra Jackson mi smo puno neopasniji i losiji to su pokazale sve tekme dosad.Mene ne zanimaju lobiji i hranjenje necijeg ega vec praksa a pokazuje uprsvo sto ja govorim.

To sto je Karl decec zaboli me dok igra poletno i korisno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 23:54

Nema tu lobija koliko je to jako skupa investicija za jednu posudbu. Da ne govorim i njegova primanja koja su totalno bolesna za njegovu trenutnu kvalitetu. Mi njega smo doveli da igra ovako ili onako, samo je glavno da 40 puta ne starta od 1. minute koliko sam shvatio.

At Bayern Munich (loan): Jackson is earning up to €14 million gross per year, which includes a base salary of €11.4 million and an additional €2.6 million in performance-related bonuses. This is around £11.9 million annually, assuming the bonuses are met.

At Chelsea: His salary at Chelsea was £100,000 per week, or £5.2 million per year.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 lis 2025, 08:30

Treba bit strpljiv. Nije on sad toliko loš, jednostavno se još nije uklopio.
Ali kada vidim njegovu želju i trud otkad je došo - to mi daje nade.
Plus pokazao je u više navrata da itekako ima šlifa...
Do sada ga nije išlo, ali to ne znači da neće krenuti nekada.

A glede njegovih primanja: moj izvor kaže da su negdje u razini Stanišića, a manje od Guerreira.
On nije kriv za FEE kojeg je chelsea tražio, a sam je platio 20% bez da je itko tražio od njega.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 lis 2025, 09:12

Ma joj, jebote debilizam. Pa imamo 7 igrača za taj dio ekipe, kada su svi spremni, a sada i nisu spremni i uvijek je neko u outu. Vjerovat da se Jacksona forsira, za to moraš bit specijalac. :lol:

Lik nam treba da se Kane odmori, ako ništa drugo.

Jebote pa imamo 150 tekmi u sezoni i sad bit tolko mentalno ograničen, da se Jascksonu daje previše prilika, a Karlu premalo... Daj me nemojte jebat!

Moguće je da će Jackson igrat i bit loš, al to ne znači ako mu trener daje šansu da ga forsira, nego jebote pa lik mora igrat jer nam je takav kadar! Pa di je travanj, svibanj.... A i opet i zabil je pokoji gol već.

Sad to kaj neki misle da svima moraj frcat gromovi iz guzica, to je problem tih EGA ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 27 lis 2025, 13:08

Daj ne melji gluposti di se Kane odmara kad igra iza njega na 10 ki i jos se vise trosi :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 lis 2025, 13:16

doro napisao:Daj ne melji gluposti di se Kane odmara kad igra iza njega na 10 ki i jos se vise trosi :lol:

Buahahahhaha, Buahahahha, mama mi nije dala cicati.

Jebote pa kaj je ovo cijela sezona? Pa imamo 7 igrača za te pozicije i normalno je da se treba i Jacksona koristi. :haha: :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 lis 2025, 14:20

Da skratim pizdarije. Bljuje mi se od teorija da se Jacksona iz nekih debilnih razloga forsa. smile31 pa kak uopce se dode to tih debilnih zakljucaka da mi je znat?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 lis 2025, 16:32

Dobro ajde ne moraš pizdit na svaku glupost koju neko busne. :hehe:

Nismo imali širinu kad smo tražili igrača za naprijed, a sve i da je Musiala zdrav opet nismo imali alternativu za Harrya.

Tako da nema riječ o forsiranju, nego o potrebi. Trebao nam je baš špic kad je Gicbry falio, a falio je 2-3 tekme.

doro napisao:To sto je Karl decec zaboli me dok igra poletno i korisno.

To što je poletan i koristan ne znači da treba svaku igrat od početka.
Sjetimo se kako smo postepeno ubacivali Musialu, Pavlovića, Stanišića i ostale u njihovim prvim sezonama.

Igrat će momak, kažu da je na treninzima bomba i da je zaslužio. Stoga mu treba nastavit davati priliku svaku tekmu, posebno zato što s klupe baš i nemamo neka oružja osim njega.

Ali treba ga i zaštitit od hype-a i uzdizanja pretjeranog. Ima on vremena dosta, ima trenera koji ga voli i daje mu prilike, ima kompetitivnu ekipu uz koju može brzo napredovat, sve ima. Ali korak po korak.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 lis 2025, 20:49

Vas dva ste il napucani ego tripovima il ne citate kaj pisem.

Anton veli da djekson odmara Kanea a ovaj igra iza njega i jos vise se umara o tom pricam.

Pa di sam ja napisao da Karl mora sve igrat od pocetka kaj ste mutavi il se udruzeno pravite bedasti? :lol:

Ja sam napisao da je izmedju Karl il Djekson ko da vise igra to je mali jel je korisniji vec sad i 5 puta bolji to je pokazala praksa.

Ako hoces odmarat Kanea u nekim slabijim tekmama onda nek je na klupi a ne na 10ki i neka igra Djekson spicu i pokaze dal nesto vredi.Ili nek Djekson i Karl igraju a Kane na kluoi to je poanta.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26