Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2025, 19:05

I Real dobio Barcu. Barca satrana ozljedama, a i nekak mi se cini tanak kadar. Treba im ziher novi napadac. Real mi se pak s druge strane cini uber nakrcan. Brijem da su oni u teskom kurcu zbog placa.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 23:52

Zgazili su ih u prvom dijelu totalno i ta milimetarska zaleđa da nisu što jesu bi jako kobna bila. Već nekoliko utakmica Barcelona protiv nešto ozbiljnijih i jakih klubova ne izgleda moćno i to je zapravo u jednu ruku i normalno.

Oni igraju u postavi svaku utakmicu sa 7-8 Španjolaca čemu se iznimno divim cijelu prošlu i ovu sezonu Obrana im je iz vlastite akademije, Fermín sve bolje igra i opet je dodao gol, ozljede su brojne gdje je Raphinha veliki gubitak, baš kao i Gavi. Dani Olmo opet je uvijek faktor iznenađenja pa i on fali.
Lamine lagano ulazi u novu fazu nakon totalnog briljiranja kao maloljetnik, ego se već kroz zadnjih godinu dana počeo napumpavati, a još ni 20 godina nema te ga je već noćni život i OnlyFans koke počele držati za muda. :D Ne može sam stvarati razliku kao Messi i Ronaldinho.

Mislim da treba biti iskren i reći kako je Flick prošle sezone uradio čuda s tim silnim klincima i igračima. Sva očekivanja je nadmašio i svi su ga instant zavoljeli što baš i ne ide tek tako tamo.
Lewandowski ove sezone je već upao u blagu sjenu i sada je pitanje samo je li ga Flick doista krenuo micati iz prvog sastava ili je ona lakša ozljeda koju vuče zadnjih 4-5 tjedana problem(i s njom igrao za Poljsku što su u klubu dočekali s priličnim nemirom i frustracijom pa ga zato i nema u sastavu ove sezone i na terenu je rjeđe.

Previše su oni poletjeli prošle sezone što je bilo za njih golema doza serotonina i libida te to ako bi uspjeli nastaviti i ove sezone bilo bi za njih i više nego sjajno. Ne bih ja njih otpisao tek tako. Tamo do početka ožujka iduće godine će biti jasnija slika njihovog stanja, ali kako je u Španjolskoj godinama cik-cak oko prvenstva i Real Madrid ne zna i ne može obraniti prvenstvo u 21. stoljeću(osim 2007. i 2008.), Real Madrid bi ovo ove sezone trebao uzeti kada su već ovi. No sve se može okrenuti.

Alonso obožava klince i gura ih maksimalno. Gülera doslovno školuje na najjače, Mastantuono tek treba početi briljirati iako je već imao 4-5 utakmica ove sezone izvrsnih za početnika iz Argentine, Rüdiger pored Huijsena i Asencija ne igra baš kao prije, ozljede najvažnijih igrača ih ne pogađaju zasad pa to izgleda sjajno za Baska na klupi Madrida. No bio je Madrid razvaljen od Atlética, a isti Atlético je razvaljen od Arsenala zadnji utorak tijekom cijele utakmice i u 13 minuta s 4 gola ukopan. Bit će tu prosipanja bodova.

Mbappé doslovno čini golemu razliku kao kod nas Kane. Čovjek razara nogomet na 9-tki, a mislim da to još nije uopće ono što on zapravo može.

Kane, Mbappé i Haaland su ajme. :goood: Ako uzmemo zadnjih 5 i pol godina, onda još dodamo i Lewandowskog. Ta 4 igrača su razvaljivala i razvaljuju nogomet.
Ostaje vidjeti može li švedski Mađar u Arsenalu eksplodirati i u najboljim nogometnim godinama razarati narednih 4-5 godina. To mi je zasad puno zanimljivije ma koliko god Olisé, Díaz, Mastantuono, Raphinha, Lamine, Vinicius i co. briljirali.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 lis 2025, 08:34

Površno sam gledao tekmu tako da ne mogu reć ništa ali sam si više puta mislio "pa moj Bayern bi razbio obe ekipe" :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 stu 2025, 21:58

Slika

Ovo što njih 3 rade zadnjih 3 godine je ludnica, pa i dulje od toga Francuz i Norvežanin, ali zadnje 3 baš ono ajme.

Gušt je ponovno gledati strikere u glavnoj ulozi u nogometu. :drool: :uziva:

Kane - 9 utakmica 12 golova

Haaland - 10 utakmica 13 golova

Mbappé - 11 utakmica 13 golova
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2025, 12:54

Brisanter Bericht

Real-Boss wollte Klopp statt Alonso!

Dieser Bericht gießt noch mehr Öl ins königliche Pulverfass ...

Obwohl Real Madrid mit Trainer Xabi Alonso (43) in Spanien von der Tabellenspitze grüßt, brodelt es hinter den Kulissen gewaltig. Alonso gerät immer mehr in die Kritik – vor allem in den Augen von Real-Boss Florentino Pérez (77). Denn der hätte angeblich lieber einen ganz anderen Kandidaten auf dem Trainerstuhl gesehen.

Wie die spanische „Sport“ berichtet, wollte Pérez Erfolgscoach Jürgen Klopp (58) als Nachfolger von Carlo Ancelotti (66) installieren – doch der sagte aufgrund seiner neuen Beschäftigung als „Global Head of Soccer“ bei Red Bull ab.

Erst danach ließ sich Pérez von Beratern und Klubvertrauten überreden, Alonso von Leverkusen zu holen.

Die Gerüchte sind zwar nicht neu, allerdings sieht sich der Real-Boss inzwischen in seinen Zweifeln an Alonso bestätigt.

Pérez kritisiert Alonsos Spielstil

Ein Grund: die beiden Schlüsselspiele gegen den FC Barcelona (2:1) und die Pleite in der Champions League gegen den FC Liverpool (0:1). Pérez zufolge haben die Partien gezeigt, dass Alonso Probleme habe, ein Star-Ensemble zu führen – voller Egos und Empfindlichkeiten.

Zudem erkennt der Real-Boss keine Weiterentwicklung im Spiel der Königlichen: keine Rotation, zu wenig Pressing, keine Innovation.

Beim Clásico-Sieg gegen Barça habe Real gespielt wie zu Ancelotti-Zeiten – tief stehend, mit den Stars vorne und auf Konter lauernd.

Pérez sieht nirgends die „fußballerische Modernität“, die ihm Alonsos Berater versprochen hatten – und fühlt sich in seinem alten Spruch bestätigt: „Real Madrid trainiere ich. Man muss nur die Guten aufstellen, dann spielen sie von allein.“

Am Sonntag kam dann auch noch ein enttäuschendes 0:0 gegen Rayo Vallecano dazu.

Kabinen-Knatsch bei Real?

Auch in der Kabine soll es mächtig knirschen. Dabei steht vor allem Vinicius Junior (25) im Mittelpunkt.

Nach seiner Auswechslung im Clasico hatte der Brasilianer wütend reagiert. Obwohl er sich später entschuldigte, ließ er Alonso außen vor.

Laut dem Bericht verzichtete Pérez darauf, Vinicius zu bestrafen – und stärkte damit seinem Trainer nicht gerade den Rücken.

Nevolje u Madridu. Opet domaći trener nosi teško breme kao i svi zadnjih 40 godina. Jebote, u 3 desetljeća samo je Vicente del Bosque uspio kao španjolski trener, a svi ostali odmah su bez glave ostali(Camacho, Juande Ramos, Benitez, Lopetegui...). :lol:

Neće biti lako Alonsu trenirati veliki klub nakon Leverkusena.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 11 stu 2025, 15:07

Sport je izvor... Tako da je pitanje koliko je ovo tacno...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2025, 16:00

Slažem se, podmetanja iz Katalonije dok kod njih vatra gori u sredini terena zbog višemjesečnih ozljeda, suspenzije i zdravstveni problemi s Lamineom kojem je preporučeno da igra svaku utakmicu najviše 70 minuta.

Vinicius je tempirana bomba, a zasad sve ide na Mbappéa koji je zadnju utakmicu stao s golovima nakon 8 uzastopnih kola gdje je zabijao. Gostovanje u Vallecasu je ispalo jako tvrd orah.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 12 stu 2025, 21:48

Dragi forumasi morao sam ovo da postavim cisto da se zna. :lol:

https://www.panafricafootball.com/post/ ... with-metz/
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 stu 2025, 09:36

melodyne napisao:Dragi forumasi morao sam ovo da postavim cisto da se zna. :lol:

:brazzo1:

Neko će reć nekompetencija :lol2:

Prije da je peračina :idk:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 13 stu 2025, 12:33

Sumnjivi Balkanac. ;)

Nemoj neko da vise ovo lika spomene:

Slika

Vrednost 80M.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 stu 2025, 13:14

Oce to od toga....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 13 stu 2025, 14:56

A jbg. To dođe tako kada se ne uklopiš kod novog trenera.
Ako to automatski znači da je on loš igrač onda nemamo šta pričat.
Šta ako se izbori i opet zahala kao prije?

Lako je pljuvat sad kad ulazi s klupe, ali dok je bio prvotimac, dok je igro brutalno, to se sad kao više ne broji.

Luis Diaz se pokazao kao pun pogodak i uz to jeftiniji u svakom pogledu od Rodryga. Ali sam UVJEREN da bi Rodrygo imao sličan efekt. Jer je i on timski igrač, a tehnički i u završnici ne zaostaje.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2025, 17:52

melodyne napisao:Dragi forumasi morao sam ovo da postavim cisto da se zna. :lol:

Sve 5, svaka čast samo zašto legenda završi u krivoj temi? Takvi uvijek idu u Momčad i sve vezano za ekipu. :mrgreen:

Sarr nije bilo tko. Taj je najveći. Ni Fiete Arp nema 0,01% statusa kakav on ima. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2025, 17:54

melodyne napisao:Sumnjivi Balkanac. ;)

Nemoj neko da vise ovo lika spomene:

Slika

Vrednost 80M.

Dosta dobar igrač, ali dosta dobar. Nije odličan i svjetska klasa, a kamoli bilo što preko 55-60 milijuna € odštete i 13 mil. € plaće. Za sve to ipak mora 2 koplja biti bolji. No da je dobar i iznimno koristan igrač, svakako. Njemu treba pravi klub gdje bi mu se sve poklopilo - od startne postave, pozicije koju igra, ambicija kluba i onda još da se razvije pošteno.

U eliti ne vjerujem kako će uspjeti postati igračina, ugovore na stranu kada mi netko nabaci taj 'argument', a zapravo je sa sportske strane apsolutno nebitan za ocjenu nečije igračke kvalitete i karijere. na terenu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2025, 19:50

Al sto je ovaj Slot napravio od LiverGhnoja, to nisu istine!

Bojim se da City ne bu mogo konkurirat Arsenalu i da titula napokon ide u London, od cega mi se malo bLuje! :sick:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja