Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2025, 10:29

Debelo je to sve, al mi nekak to sve zgleda kao da ide ća...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 pro 2025, 10:47

Fala bogu da taj debil ide proc tako se nece vise porusiti hijerarhija i izbjegnuti ucjene i nerealna ocekivanja.

Sretno u realu i psg....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 pro 2025, 11:36

Dobra stvar tu, nije se provlačila tema kroz javnost u negativnom kontekstu. Sad kad slijedi pauza, može komotno malo iskrenosti i Schlammschlacht-a.

Ali isto se tako nadam jasnoći do kraja 1. mjeseca. Da ne bi utjecalo kasnije na ozračje.

Osobno, više me ne zanima oće li ostat ili ne. Kandidati za zamjenu su mi dobri tako da šta god odluče.

A najbolji igrač za "prelomiti" politiku mega ugovora je Upamecano, dobar igrač koji traži uvjete kao da je najbolji štoper svijeta. Idealno za statement. (ali isto tako najgori igrač za popustit/pristat :haha: )

Ako ću bit najiskreniji, za budućnost Bayerna mi je bitnije ne popustiti sada - od toga da ga izgubimo.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 pro 2025, 13:09

Rupa raus
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 12 pro 2025, 13:33

Gegen Arsenal hat man Fehlermecano wieder gesehen. Sobald die Gegner besser werden, gibt er der Mannschaft selten einen Mehrwert.
Aber offensichtlich werden solche Leute schnell überheblich und stellen Ansprüche.

Pusa bok
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2025, 16:16

Koaliraji sad svakakve cifre pa i cifre o placama drugih igraca. Kada je Capology apdejto place ja sam opo na guzicu! Tah je recimo skocio s 12 na 12 + 3, Diaz s 14 na 14 + 3,5. Tak je i s Oliseom i Kimmichim i jos nekima.

Dragi ljudi, zna se da je po trzistu UpameGhnoj skuplji i vredniji igrac od Taha sto znaci da MORA dobiti vise od 12 + 3. Ta CINJENICA nema veze s onim sto misli doro, cruz ili ja! To je tak i basta bolonjeze s maggi fixom.

Al sad da se maknemo od tih cifri i samo da si postavimo jedno pitanje: da li UpameGhnoju zelite dat iste uvjete kod produzenja ugovora kakve je dobio Davies? Znaci nemojte razmisljati o brojkama nego samo o tome dal bi mu dali ono sto je Davies dobio. Eto tolko je jednostavno...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 pro 2025, 16:25

to bi bilo ispravno pitanje da je tajming prošla zima.
sada se 'upleo' fact da klub možda ne želi više tako.
jer da želi, misliš li da ugovor već ne bi bio potpisan?

Zato kažem, važnije je pitanje oće li uopće Bayern nastavit davati napuhane cifre za Upamecana i Gnabrya ili je reko šlus forbaj...

ako Bayern kaže "ne, skupo nam je to. Kim? Prodaja, preskupo nam je to. Gnabry 13 mil? skupo nam je to." itd.
onda je to dobra pozicija za produžetke Olisea, Pavlovića, nove igrače itd.

Pitanje Upamecana ima mnogo veću težinu od samo njega. Wegweisend je to, nakon što smo se isprsili kod Daviesa i Musiale.

I razumim 100% to što kažeš o Upamekanovoj vrijednosti i standingu na tržištu, ali klub može ja mislim i bez njega. Možemo dovesti igrače koji su također dobri.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2025, 16:33

Mozda si me krivo razmel. To je pitanje bilo upuceno nama, a ne Bayernu.

Sto se tice Bayerna to je druga stvar.

Meni je odlazak Upe jednak odlasku Sanea. Samo me jebe odsteta i cinjenica kaj bumo morali zbljuvat pare za zamjenu. No igrac kao igrac mi nece uopce falit.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 pro 2025, 16:43

Naravno, ni meni.

da odgovorim na pitanje: ne bi dao. Davies je bolji igrač nego Upa, na svojim pozicijama mislim. Plus, za Daviesa nismo imali sad nekih puno boljih opcija (da je jednako dobar a da nije skup), a igrač kao igrač - meni je top.

Upa kao Upa - meni je dobar ali nije Baresi :lol: a pošto ima štopera na tržištu, to je prevaga zašto njemu ne bi dao kao Daviesu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 pro 2025, 16:43

Ak0 nadjemo free igraca i da ima manju placu od trazene Rupcagine mi smo visestruko na dobitku.

Gnabry moze do 10 milja maks sa svim ili proc,Leon mora fix proc i bok.

Davies je na trzistu bio i sad je vredniji od rupe i tu je kraj pricama.

Pusa bok.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 12 pro 2025, 16:57

Decki tu ima puno tih jebenih AKO, ak me razmete. Nekad se sve jebeno pokolpi, a nekad poludis, restiras i ponovo na CM odradis sezonu. No tu se to nemre bas tak.

Ono kaj je meni bitno je da ostanu dosljedni kao kod Sanea. Prema novinama su mu nudili 10 + 5 pa 12 + 3 i s takvim oscilacijama mogu zivjeti.

Bayern je ziher ponudio nesto UpameGhnoju i sad ne zelim da idu iznad tih uvjeta. Nek ide u Real i ostala smeca...

A pitanje sam vam namjerno postavio da skuzite kaj je Upa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 pro 2025, 23:26

On trazi 15+5 plus ogroman fee plus klazule plus lova velika agentz bok te koda najbolji igrac planeta a ne rupcaga :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 pro 2025, 10:04

cruz napisao:Dobra stvar tu, nije se provlačila tema kroz javnost u negativnom kontekstu. Sad kad slijedi pauza, može komotno malo iskrenosti i Schlammschlacht-a.

Ali isto se tako nadam jasnoći do kraja 1. mjeseca. Da ne bi utjecalo kasnije na ozračje.

Osobno, više me ne zanima oće li ostat ili ne. Kandidati za zamjenu su mi dobri tako da šta god odluče.

A najbolji igrač za "prelomiti" politiku mega ugovora je Upamecano, dobar igrač koji traži uvjete kao da je najbolji štoper svijeta. Idealno za statement. (ali isto tako najgori igrač za popustit/pristat :haha: )

Ako ću bit najiskreniji, za budućnost Bayerna mi je bitnije ne popustiti sada - od toga da ga izgubimo.

Nakon propale politike 2 godine prije isteka ugovora "produži ili prodaj" sada je na redu testiranje politike "racionalizaciaj troškova/štednja na ugovorima".

Sve odgovore ćemo dobiti do 4. mjeseca iduće godine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2025, 10:06

Red passion napisao:Nakon propale politike 2 godine prije isteka ugovora "produži ili prodaj" sada je na redu testiranje politike "racionalizaciaj troškova/štednja na ugovorima".

Kad je točno ta politika bila izrečena? Jako puno puta ju spominješ, ali majke mi ako se ja toga sjećam da je to neko iz uprave reko. DaRaca, uprava bi bila jako glupa da s tako nećim izađe u javnost, zato ne znam zakaj to non stop ponavljaš...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 13 pro 2025, 10:41

Zato što su oni to Eberlu ponavljali ko papige, a čovjek nije bio ni 6 mjeseci u klubu. Nisu mu dali trošiti, a dali su mu jasno do znanja kako će štedjeti kako god zna i umije i da su golemi ugovori koji su potpisivani tamo 2020.-2022. završili.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi