doro napisao:anton 1983 napisao:Je al mi mu mozda dajemo 16 + 2 i cekija, ono kaj je tebi uzas.
Pa onda se ne drze dosljednosti jer rupa nije top igrac sve jasno.
anton 1983 napisao:Želim da dobije onaj maksimum koji mu BAyern nudi i da ne puknemo pod željama. Saneu smo nudili 10+5 i onda 12+3 bez fee kolko se sjećam i to mi je bilo ok. Dayotu smo već ponudili nešto i bitno je samo da se ostane u tim okvirima. Možda mu BAyern stvarno i daje 16 + 2 i recimo 9 milja signing, a on oće 15. Tu Bayern ne smije popustiti i moramo tu odštetu malo veću staviti. To je sve.
doro napisao:Leon Goretzka je sve više frustriran svojom situacijom u Bayernu i to je ponovo pokazao jučer na treningu, što se vidi i na fotografiji ispod!
Igrač bi mogao napustiti Bayern u januaru kako bi povećao svoje šanse za poziv u njemačku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo. [TZ]
Samo odi,jos previse i igras!
anton 1983 napisao:
Ono što bi ja obligatorno napravio je, skautiranje tržišta na dvije pozicije - CENTRALNI VEZNI i NEŠTO OFENZIVNO.
Centralnog veznog, ako je na tržištu bi ja čak i sada uzeo jer brijem da nam fakat treba i pogotovo ako mi stvarno želimo na ljeto jednog takvog dofurat. Mi fakat se dobro ne osjećamo kada nam Leon ulazi s klupe ili starta, a znate problem s dva niska vezna i kolko vidite VK ne preferira vezni red s BiPsićem i Kimmichom (mislim da nisu startali niti jednu tekmu). Da bi ga na silu dovodio ne bi, ali bi bacio NOOOOOS! Isto tako možda se onda može i Leona pustiti...

cruz napisao:A čuješ, iako razumim tu teoriju o visini, što se tiče razloga zašto Kimmich i Bischof još nisu skupa tukli, mislim da je naviše razlog što je uvijek imao Pavlovića i Goretzku, a nije imao Daviesa lijevo...
Mislim da će 2026. tek donit taj pivot. Ali sigurno ne često. I ja ga gledam više kao alternativu Kimmichu nego Pavloviću. Ne toliko zbog fizike, već zbog stila. Tako da bi valjalo tražiti tipa koji bi više ličio na Pavlovića.
Pavlović bi meni uvijek igrao. Smatram da je tek na 75-80% svog razvoja. Pavlović na 90-100% će bit ŽIVINA i top klasa veznjak.
U jednom trenutku mi je na pamet pao Palhinha, ali nije to nikako igrač za top klub. Ali da nam uz Kimmicha, Pavlovića, Musialu treba neki koji je defanzivnije verziran - mislim da moramo takvog tražit.
Nama treba regen Stones-a. Nek se smije ko želi. Ali moje mišljenje je da nam baš onakav nam treba...

doro napisao:Za Leona se zanima Totenham i Napoli za zimu,ja bi ga frknul jer se vratilili Ito i Davies pa Bischof i Guerrero mogu biti zamjene Kimmichu i Pavlovicu.
Njega i Boeya plasirat vec sad bilo bi top.

anton 1983 napisao:Ono što se ja pitam je da li će se dovoditi neko ko će napast Pavlovića i Kimmicha ili će se pak dovesti igrač koji će biti u rangu s BiPsićem pa "ak se izbori" - znači možd ai neka fejst odšteta, ali mala plaća igrač, a ne nešto ala De Jong.

cruz napisao:anton 1983 napisao:Ono što se ja pitam je da li će se dovoditi neko ko će napast Pavlovića i Kimmicha ili će se pak dovesti igrač koji će biti u rangu s BiPsićem pa "ak se izbori" - znači možd ai neka fejst odšteta, ali mala plaća igrač, a ne nešto ala De Jong.
E pa to je pitanje svih pitanja.
Pošto je Kompanyu dvojac Kimmich-Pavlović gesetzt, više mi (na prvu) ima smisla dovesti nekog tako "ak se izbori..."
Gledajući špekulacije (sami klinci na shortlistu) - tako vjerojatno i bude.
Plus nastavak smanjivanja budžeta... jer tek dolaze produžeci ugovora Upamecanu, Laimeru, Pavloviću, Oliseu itd.
Najbitnije je ubosti mladića koji će biti fizički moćniji od Kimmicha i Bischofa, te da je malo 'lud u glavu', a ne pitom lik kojeg će konkurencija pojesti.
Eichhorn i De Cat su upravo takvi. Visoki, već snažni iako mladi, fina tehnika i snalaženje.
___
A i kad gledamo roster veznjaka, takav mladić bi se ful uklapao
Kimmich - playmaker (mozak ali lepušina)
Pavlović - trkač playmaker (snažan)
Laimer - box to box (bmw bočitelj)
Bischof - playmaker (mix)
Mladi veznjak - playmaker (snažan, visok, a kreativan)

Southampton will hold an option to buy around €8m for Daniel Peretz.[@LucaBendoni]

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost