Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la anton 1983 » 08 vel 2026, 08:34

ivan napisao:Ironično počeli smo igrat za k kad su se oporavili Davies i Musiala :hehe:

Ja bi prije reko da je trenutak ozljeda Laimera.

Previse je polemike oko kluba. Od jebenih ugovora koji onak ispadaju uzas i tako se predstavljaju u javnosti, do Karlovog sranja u Realu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 08 vel 2026, 10:27

Malo ozljede,malo ugovoti malo zamor nije problem pad forme vec zalaganje npr protiv Augsburga 2 pol tu ih treba ostro popljuvati.

Gnabrya su produzili da nemoraju riskirat sa novih 50-60 milja za novog ofanzivca koji bi ionak dobil placu tipa 12+3.

Ovako budu trebali kupir samo jednog novog a nd dva a taj novac preusmjerili za beka novog i centralnog.

Spicu cistu rezervnubja nebi kupovao vec bi za poneki odmor Kanea koristi drugaciji sistem i nekoga od ofanzivca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 08 vel 2026, 14:35

melodyne napisao:Ljudi jedino su nam Neuer, Laimer i Guerreiro na listi povredjenih. Uskoro ce i oni biti fit. U pravom trenutku cemo biti u fullu. :bravo:

Ove srijede je važno da sve bude na vrhuncu. Samo to. Leipzig u srijedu pada u Minhenu, ima da razorimo kao nikad prije i odemo u polufinale. 8-) :avogp1:

ivan napisao:Ironično počeli smo igrat za k kad su se oporavili Davies i Musiala :hehe:

Jesmo se zapitali kako će to sve izgledati kada se oni vrate u ovaj stroj koji je malo počeo preskakati? :D Znamo mi predosjetiti nešto i to nema veze s optimizmom, pesimizmom ili negativom. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 vel 2026, 08:27

:mrgreen:

Mlada glava a ego velik.

Bit će on dobar kada mu roditelji odrade tu zadnju fazu odgoja. Čim se nauči malo poniznosti - bit će opet top.

https://x.com/_RB1N_/status/2020593408746918347
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 vel 2026, 10:31

Da prica se mali ima grdi karakter i ako ga ne usmjeri na boljitak mogo bi lako pasti.

Htio bi otvoriti temu da je konacno vrijeme da na ljeto NEUER ode.

Ima bljeskova al sve vise sklon teskim greskama i ninsalantnosti a i prima 21 milju .

Treba ga maknut i gurnut Urbiga sljedece sezone a ove jos mu davat jos vise sansi trener!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 09 vel 2026, 14:02

Kod Neuera je jedina mana ta nonšalancija. Ali kad je riječ o samim obranama i distribuciji - on je idalje dobar.

Što se tiče primanja, informacije su oprečne. Jedna skupina izvora kaže 21, druga 17-18.

Osobno, volio bi nešto što je nemoguće :D Da ostane još godinu ali ne kao 1. golman,već kao potpora Urbigu, sa znatno nižim primanjima.

Od toga naravno nema ništa. Što se tiče naše uprave, ja nisam čitao nijedan komentar koji upućuje na rastanak. Čitao sam isključivo komentare da nitko ne bježi od produživanja. Tako da...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 vel 2026, 14:07

što se tiče Karla. Nije nimalo loše da netko nije obični robot. Ja sam uvijek za nekoga ko igra van šablone i zato podržavam Karla, neka sad pravi gluposti i neka sad uči. Niti ima srednju školu, ni životnu, tek pohađa školu vožnje :lol:

Rađe škandalozna drtesina - a virtuoz, nego ograničeni robot. Bitno je nać način i mjeru za rukovanje šnjin. Strpljenje se itekako može isplatit.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 vel 2026, 14:19

:anton4:

https://x.com/DataMB_/status/2020815031546339611

___

https://x.com/CallMeMarooo/status/2020846336778613214
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 vel 2026, 08:29

Dreesen na TV-u potvrdio da je istina sve što se izdogađalo s Upom.

__

Jan-Christian Dreesen o Dayotu Upamecanu: „'Rukovanje' se već dogodilo prije nekoliko dana. Ostalo je samo papirologija. Kad si ozbiljan i daš riječ, to se računa čak i prije nego što se potpišu dokumenti. To ćemo učiniti tijekom tjedna.“

O tome je li Bayern doista povukao svoju ponudu prije dogovora: „Rekli smo na početku godine da je sve što imamo za ponuditi već na stolu. Iz naše perspektive, Upa i njegovi agenti su to predugo odugovlačili. Naravno da Upu visoko cijenimo i bili smo odlučni produžiti njegov ugovor, ali u nekom trenutku postoje granice. Jer uz sve naše sportske ambicije moramo paziti na financije i strukturu plaća. Bilo je jasno da nećemo ponuditi ništa više i željeli smo jasnoću. To smo izrazili, postavili rok i u nekom trenutku planirali smo povući ponudu. Sve se dogodilo istog dana. Kad je sve to postalo jasno, Upa je shvatio da ako želi ostati, mora sam nešto poduzeti. To možete kritizirati, ali kad se sam igrač uključi, nazove i kaže: 'Želim ostati', mislimo je to dobro"

Izvor: Bayerischer Rundfunk 24
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2026, 08:53

Još bu na kraju to sve dobro ispalo. Naravno ak ne propadnemo zbog ovog ugovora...

Koda imamo plan imati igrače s brutalnim plaćama s kojima moramo pogoditi jer ih niko nemre kupiti u slučaju ak su loši, a prodavati igrače iz jugenda i tako namaknuti pare za pojačanja i naše greške...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 vel 2026, 08:54

anton 1983 napisao:Još bu na kraju to sve dobro ispalo. Naravno ak ne propadnemo zbog ovog ugovora...

Koda imamo plan imati igrače s brutalnim plaćama s kojima moramo pogoditi jer ih niko nemre kupiti u slučaju ak su loši, a prodavati igrače iz jugenda i tako namaknuti pare za pojačanja i naše greške...

Da, tu si ubo, meni je ta "tanka nit" malo iritantna, ali uvijek dođem do zaključka da tako mora biti očito.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 vel 2026, 12:31

Nemora tako biti jer razumijem Kane,Musiala,Kimmich itd al tolka lova za rupcagu nikako to je presedan koji sam sebi nabili na nos i to nepotrebno.

Pandorina kutija je otvorena i dalje ju hranimo umjesto da ju polako zatrpavamo.

Posljedice ovoga ce se tek vidjet u buducnosti al ne tako dslekoj...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2026, 12:37

Pa nece Upina placa bit problem ak ce igrat dobro. Bit ce problem ako bude los i mi ga se nemremo rijesiti, a moramo dovesti drugog igraca.

Ono sto moramo imati na umu je percepcija igraca. Ako je percepcija takva da je on sexualan platit se mora ohne wenn und aber. Negdje cemo se sjebat, negdje ne...

Laimer u biti pokazuje kakvo je sranje na trzistu i sto se mora platit, htio ti to ili ne. S Laimerom cemo isto morati se jebat s produzetkom i siguran sam da bu, u biti da se moram kladit, kladio bih se da ce prije uc u zadnju godinu ugovora nego da ce na ljeto produzit. No ono sto sam siguran je da niko nece srat sto ga uprava ne prodaje, a kao trebala bi.

Kod Laimera sam siguran da on nema neku posebnu trzisnu vrijednost da moze traziti ono kaj trazi. S druge strane ovaj peđo Upa ima kakve takve argumente bar da moze srat.

Da paradoxalno je da nam je Laimer mozda i bitniji za ekipu od Upe, al ne smije imat veliku plaTu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 10 vel 2026, 15:45

Pa samo si potvrdio sto sam napisao plus opet smo dali do znanja da mozemo trpiti sranja i odugovlacanja i trece sad se budu drugi igraci povodili za njim.

Upa da postane najbolji stoper svijeta on te uvjete ne zasluzuje a on to nece biti ni blizu.

Jedan Tah kojeg ste svi pljuvali osim.mene je puno bolji stoper u vise segmenata itd.

Nazalost to je cijena narativa ovog zapadnog svijeta da je pakiranje vaznije od sadrzaja zato je disbalans svuda oko nas takvog inteziteta.

Poslje jebanja nema kajanja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 10 vel 2026, 20:06

cruz napisao:Kod Neuera je jedina mana ta nonšalancija. Ali kad je riječ o samim obranama i distribuciji - on je idalje dobar.

Što se tiče primanja, informacije su oprečne. Jedna skupina izvora kaže 21, druga 17-18.

Osobno, volio bi nešto što je nemoguće :D Da ostane još godinu ali ne kao 1. golman,već kao potpora Urbigu, sa znatno nižim primanjima.

Od toga naravno nema ništa. Što se tiče naše uprave, ja nisam čitao nijedan komentar koji upućuje na rastanak. Čitao sam isključivo komentare da nitko ne bježi od produživanja. Tako da...

Ja sam pročitao unazad 3-4 mjeseca da su u upravi rekli kalo Neuer sam odlučuje o novom ugovoru i kako nema rasprave već samo što je njegova želja - potpisati ili nešto drugo.

Ja smatram kako on može odlučiti ostati i iduće sezone ukoliko se dobro osjeća i zdrav je(što će(mo) vidjeti za 3 mjeseca), pa onda sam Nijemac kaže klubu.

Urbig bi iduće sezone trebao još više igrati nego ove, to svakako.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu