Kaj je da je, gledamo dobru tekmu. Bilo bu tu svasta u 2. Poluvremenu. Jebu nas te ekipa koje igraju s 3 pozadi. Atalanta...
Moramo vise beisen i zbudit se. Zutalje se zgnojile pa prezivjele, sad mi moramo vratit. Znam da svi vide losa krila, ali meni jebeno fali sredina terena, tocnije Pavlovic. Inace on drzi dirigentsku palicu u veznom redu, ali ga danas nema.
Dinamicna tekma a zasto tako tesko do 3 boda razlog je uzasni Olise i trener koji ga drzao 91 min. Ii Diaz nije buo dobar onda ide patnja no tu je najbolji igrac Kane i torpedo Kimmicha donesli pobjedu.
I bolje im da uzeli 3 boda jer treba znati da jedan Inter i Totenham nabili zutare z Dortmjndu sa lakocom!
Ova igra i mentalitet nije dovoljan za Lp vrh zato se treba sad poceti fokusirati bas za to.
Moramo priznati i reci da smo nasuprot sebe imali mnogo nabrijanu ekipu koja je koristila sva sredstva, mnogo nedozvoljenih kako bi dosli do pozitivnog rezultata ali im ni to nije uspjelo. Na svu srecu, nismo zavrsili mec sa nekim od povrijedjenih igraca.