Miki napisao:I još im fale Mbape, Belingem, Rodrigo, Alaba... Nema od ovog Pepovog Sitija ništa. 0 bodova što bi se reklo. Svaka cast Realu, bice vrlo tesko protiv njih.

Lennon napisao:Pa pobjeđivali ih jesmo nakon 2012. al nismo prošli.
I to u dva navrata mislim da, i to u Madridu.

anton 1983 napisao:Al brijem da idemo na Real. Nekak se njima uvijek zvijezde protiv Citya poklope.
anton 1983 napisao:anton 1983 napisao:Al brijem da idemo na Real. Nekak se njima uvijek zvijezde protiv Citya poklope.
Kao što rekoh, propalo sve...
Tak će bit i protiv nas. Mi ne igramo protiv njih, nego protiv svemira, a VK nema tog Ghnoj ana glavi da to pobjedi. Jedina šansa nam je Diaz da se dobro pobaca i zasluži neke penale za nas il tak neki drek.

Red passion napisao:Lennon napisao:Pa pobjeđivali ih jesmo nakon 2012. al nismo prošli.
I to u dva navrata mislim da, i to u Madridu.
Nismo prijatelju, sjetio bih se tih pobjeda i prošli bismo ih onda. Pogledaj sam sve međusobne dvoboje u europskom klasiku.
Nakon 2012. nismo ih nijednom dobili i to je već loše jer smo imali jako dobar omjer protiv njih prije toga kojeg su oni okrenuli. Suci su krali te 2 sezone kada je Zidane pisao svoju povijest s 3 titule u nizu.

Znači 8:2 ukupni rezultat s 5:2 i 0:3 porazima Plavih protiv katarskog kluba. Na što je spao taj Chelsea zadnjih 5-6 godina majko mila...
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju