Znački dečki moji, Upamecano je predebel! On mora skinut 3 - 5 kila i to sve maknut iz guzice! Nije mi jasTno kak on ima takve brojek, a ja kad ga god gledam imam dojam da bu lik riknul ak se pokrene.
Naša koncentracija ne bi trebala biti na suce, nego na jako lošu obranu koju smo odigrali i PK šansi dopustili Leverkusenu. Pogotovo tamo negdje početkom 2. poluvremena kad je ulHirajh moro skidat 1/1 i takve spike. Kod nas je UlHirahj defenitivno MoM!
E sad ova druga stvar kaj se tiće sudaca.
Treba uzet u obzira da ja gledam replay i znam ishod, te nisam nabrijan kao da gledam live. Drugačiji su to naleti osjećaja i percpecije onog kaj se događa na terenu. To ne znači da je moja perspektiva sad bolja, nego da je drugačija.
Tah Gol - ja bi ga isto poništio tj. ne bi se uzjebo oko toga i razumijem zašto je poništen. Ruka je uz tijelo, al pogađa taj jebeni lakat i brutalno mjenja smjer i mislim da je to presudilo.
Jackson crveni - ZATVOR! Znači ako je Diaz napravio crveni gegen PSG i rekao sam da je bio, ako je Šlottenbeck protiv nas na Stanišiću napravio crvenu i izvuko se sa žutim, a svi smo rekli da je trebo bit crveni, onda je sine moj ovo GLAT crveni.
Kane Gol - e ovo je 50/50 jer nemrem bit ziher. Majke mi više ne kužim kaj je, a kaj nije ruka i moglo je otići u oba smjera. Opet nemrem se ubit zato kaj to nije dosudio i Bayern nije toliko oštećen jer smo ipak uspjeli izjednačiti pa dođemo na isto.
Ovdje je veći problem kaj je Bayern do tog "Kaneovog gola" mogo otić na 2:0 bez ikakve pomoći suca, nego kaj je nama taj gol poništen.
Diaz crveni - da sudac se sjebo i tu smo oštećeni, ali brate mili da je Diaz dobio crveni zbog kopačke u glavu Garcie niko ne bi smio ništa reć. Ovdje opet ponavljam nije bitno kaj je možda bila slučajna kopačka u vugla nego kaj se to NE RADI baš zato kaj možeš nekog stepst u Vugla i onda pobereš crveni!
Gol Kusena za 2:1 - Da mi 100 puta ponove ja bi rekao da je gol regularan i neopravdano poništen

Uli nek si popije aspirin i natjera Upu na djetu

Bilo bi mu pametnije...