O kojoj Vi petardi pričate gospodine? Utakmica je realno trebala završiti između 8:0 i 10:0 za nas.
Znači, odvalili smo ih epski. Savršena utakmica!
I drago mi je što sam se skoro naviknuo na Urbiga na golu. Dobio je i pozivnicu za reprezentaciju pa sada vi pogledajte koliko je taj momak u samo 12 mjeseci od dolaska u Bayern napredovao.
Igrač utakmice za mene je Gnabry.
Stanišić je prava zvijer koja svoju kvalitetu samo diže i diže. Koliko je esencijalno za takvog jednog igrača ostati na duge staze zdrav kako bi se nogometno razvijao to vidimo ove sezone kao i onu drugu polusezonu u Leverkusenu.
Bayern izgleda dobiva novog igrača za jedno 12-13 sezona u klubu i uvjeren sam igrača koji neće silovati klub na pregovorima oko ugovora kao što to Modrić nikada nije isto radio u Madridu, Rakitić u Barceloni, Mandžukić i brojni drugi međunarodno priznati hrvatski igrači.
Kane je bio ajme sebičan i možda upravo ono što je komentator na SK1 HR rekao - krenulo ga to oko rekorda i brojke 41 u ligi što Poljak je ostvario prije 4 godine pomalo češkati. Samo neka igra svoju igru, a doći će sigurno još 2 hat-tricka u ligi do kraja sezone i 1 gol po kolu pa onda i to valjda se promijeni što mi je golema želja jer ne želim da to Poljak drži.