Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la ivan » 10 tra 2026, 12:45

Jel ja to dobro vidim da je ovaj tjedan desno krilo Jamal, a ne Olise?
:haha:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 tra 2026, 13:27

ivan napisao:Jel ja to dobro vidim da je ovaj tjedan desno krilo Jamal, a ne Olise?
:haha:

Ma smiješno. Yamal je top stvarno, ali u ovom tjednu nije baš nešto napravio, ito protiv lošijeg protivnika od Olisea
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 15 tra 2026, 11:04

Bundesliga clubs are increasingly reluctant to let their top players join FC Bayern and are trying to keep them away from Munich. Most recently, Borussia Dortmund have explicitly excluded Bayern from the list of clubs to which Nico Schlotterbeck's release clause would apply. Last summer also provided further examples with Leverkusen and Stuttgart fighting tooth and nail to prevent Florian Wirtz and Nick Woltemade respectively from joining Bayern. On the one hand, Bundesliga clubs want to avoid further strengthening Bayern and increasing the gap to them - on the other hand, the huge financial resources in England mean that German clubs can command exorbitant fees for their players and sell them to the Premier League instead. The players now also accept that their clubs are actively hindering their chances of joining Bayern.

This has led Bayern bosses to rethink some aspects of their strategy. The club's transfer policy is no longer heavily focused on German international players in the Bundesliga, but is shifting more towards international stars like Luis Díaz and promising talents from abroad.[@StefanKumberger, @SPORT1]

Sreca pa Wirtz ni Woltemade nisu dosli kod nas... Obojica su prevare. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 15 tra 2026, 11:38

Wirtz prevara? hmm... to što još nje profunkcionirao u drugom klubu, nije neobična stvar.

Ja bi ga objeručke prihvatio i lani i danas i sutra.

Također, razumim švapske klubove. Dodao bi - da nije toliko problem da im igrači idu u Bayern, već je glavni razlog što englezi daju odštete kakve nitko drugi ne bi ni pomislio.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 15 tra 2026, 16:40

Nije do odbijanja koliko je do odšteta i u tome se ja slažem. S time se i vrši ta sabotaža transfera i jačanja najjačeg kluba, no opet je legitimno ukoliko te odštete u konačnici engleski klubovi i plate nego da bude samo zbog nas i onda jeftinjara njima. Oni u konačnici nisu bolji klubovi od tih ne baš velikih novaca.

Wirtz će iduće sezone ponovo s Alonsom u Liverpoolu to probati sve vratiti na pravi kolosijek.

Woltesmeće ne želim ni komentirati. Jadna majka, otac, djed i baka, pa i djeca onome tko je njega preko 25-30 milijuna € bio spreman platiti prije 8-9 mjeseci, a eto Newcastle je ispao dete kreten - za jebenog igrača od 23 godine koji je samo 6 mjeseci u karijeri igrao odlično, a opet daleko od bilo kakvog vrlo dobrog ili svjetske klase igrača. :roll:

Ne zaboravimo i Havertza iz dana Leverkusena te Wernera iz vremena Leipziga kako se to sve razvijalo nakon što su otišli u Chelsea, a kako su prije toga baš razarali svatko na svoj način i u svom stilu.

Hype stroj je već 16 godina dokazano zlo, pa onda odštete i naravno sign-on-fee te godišnja primanja - nigdje veze sa stvarnošću - potvrdili i potvrđuju legende poput Modrića i Džeke. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 tra 2026, 17:40

cruz napisao:Wirtz prevara? hmm... to što još nje profunkcionirao u drugom klubu, nije neobična stvar.

Ja bi ga objeručke prihvatio i lani i danas i sutra.

Ova sezona s Liverpoolom je za anale. Pratim taj klub zbog frenda i to što se sve zdogađalo je ČUDO!

Eto jučer si je Etikite potrgo Ahilovu tetivu... Isak je isto imo potrganu nogu nakon transfera. Salah nikada lošiju sezonu odigro, a trener? Trener ne znam kaj radi jer taj kadar kaj je on kupio nema nikakvog smisla...

Wirtz je fenomenalan igrač koji sad igra u krivom klubu, KRIVOM KADRU i u krivo vrijeme. Da li EPL klub uopće može trpjeti taktiku koja je Wirtzu potrebna, fakat ne znam. Znam da bi Bayern mogao jer bi igrao iza ŠPICE, dok su sve ove ostale pizdarije, samo pizdarije.

Slot si je sam razjebo cjelu ekipu iako je imao gadnih besplatnih odlazaka i glupih vanjskih transfera tipa Diaz... U biti taj kadar nikako nema smisla. Nije da se radi o tome da ti sad imaš previše špeka na klupi, nego u kojoj god formaciji da izađeš van, kad napraviš zamjenu moraš mjenjat i formaciju.

S tim da im je najgora stvar koja im se mogla dogoditi to kaj nisu doveli Guehija na početku sezone. Da su u tome uspjeli (transfer je bio dogovoren, ali CP nije uspio nać zamjenu), siguran sam da bi samo taj centralni bek uvelike promijenio ovu sezonu u POOLU.

Njima MAĐAR iz Leipziga koji je poharao EPL, morao jako puno puta igrati desnog beka :D

Wirtz nije prevara i doć će on sebi ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 tra 2026, 15:27

Tekme do kraja sezone:

19.04. DOMA - Stuttgart (BL)

22.04. GOST. - Leverkusen (DFB Pokal)

25.04. GOST. - Mainz (BL)

28.04. GOST. - PSG (UCL)

02.05. DOMA - Heidenheim (BL)

06.05. DOMA - PSG (UCL)

09.05. GOST. - Wolfsburg (BL)

16.05. DOMA - Köln (BL)

23.05. DFB Pokal Finale u Berlinu

30.05. UCL finale u Budimpešti

---

gust raspored bome
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2026, 15:39

Deca sine moj, treba decu koristit! :D spusit koju punktu u BL i to svjesTno i bit ce sve ok. Samo se ne uzrujavati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 tra 2026, 15:46

Utorkom/Srijedom
Neuer
Stanišić - Upa - Tah - Laimer
Kimmich - Pavlović
Olise - Musiala - Diaz
Kane

Subotom
Urbig
Guerreiro - Kim - Ito - Davies
Bara - Bischof
Karl - Goretzka - Gicbry
Jackson

Šta fali :mrgreen:

Svaki igrač igra svaki tjedan 90 minuta, kuš bolje :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 16 tra 2026, 17:15

Bischof i Karl su van stroja, za prvog se jos ne zna a drugi je van jos dvije sedmice.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2026, 18:14

cruz napisao:Utorkom/Srijedom
Neuer
Kimmich - Pavlović
Olise - Musiala - Diaz
Kane

Subotom
Urbig
Bara - Bischof
Karl - Goretzka - Gicbry
Jackson

Nije ovo 2012.-2014. kada nismo imali prvih 11 u sezonskom kadru i kada su svi igrali u daleko jačoj ligi s odličnim igračima kod protivnika pa opet pobjeđivali. :D

U nedjelju samo ne izgubiti. Isto tako, Stuttgart igra svoju polufinalnu utakmicu u četvrtak(DFB je ipak pomjerio termine s utorka na četvrtak što je bilo vrlo kritično jer 3 kluba igraju u nedjelju).

Nakon današnjeg i sutrašnjeg dana, slavlja nad ovim đubretom prevarantskim iz Madrida, okrećemo se istinski Berlinu i to u Leverkusenu ove sezone idemo učiniti kada prošle sezone doma protiv Bayera nismo uspjeli proći iako smo ih držali na povodcu.

Napokon je došla ta godina za vraćanje Pokala u Minhen. Davno je bila 2020., ali stvarno davno kada samog sebe pogledam gdje sam bio i gdje sam zadnjih 3 godine i što sve ne.

Odlična sezona se ne mjeri s odličnom igrom na kraju već trofejima koji tu igru potvrđuju, tj. to je pokriće.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 16 tra 2026, 19:26

cruz napisao:Utorkom/Srijedom
Neuer
Kimmich - Pavlović
Olise - Musiala - Diaz
Kane

Subotom
Urbig
Bara - Bischof
Karl - Goretzka - Gicbry
Jackson

Pomislih da je ovo smilio Ottmar. :D

FC Bayern Frauen centre-back Magdalena Eriksson reveals that she has been given a role as a scout for the men's team: "Almost exactly a year ago I received an email from someone at the club, I didn't know who it was but apparently it was Bayern Munich's chief scout (Christoph Kresse) who asked if I was interested in starting to work in the scouting department. That's how it has been. I've been learning for six months and growing into the role. I scout for the men's team. I've grown into the role and now that I've become comfortable in it, I've been given the responsibility of taking over the South American market. So now I'm keeping an eye on South America" .[@ViaplayFotboll]

Zanimljivo! :a045:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 tra 2026, 11:18

Prolaskom u 1/2 finale mi imamo doslovno 2-3 kandidata za balon d'Or, ako ne bude namještanja za mbappea ili yamala.

Svjetsko prvenstvo će tu otkriti više, ali ŠTAND JETZT Harry Kane ima najveće šanse.

Zašto?
Igra povjesnu individualnu sezonu, ito u pravom klubu, a možda i u pravoj repki.

Mogao bi:
- osvojiti jebeni treble
- osvojiti zlatnu kopačku: 1) lige prvaka, 2) njemačke, 2) europe, možda i SP.
- mogao bi prikupit 70+ golova i asistencija, a zabija uglavnom većini velikih tekmi.
- još ako engleska dođe daleko u SP...

Slično vrijedi i za Olisea. On nema toliko golova ali igra najatraktivniji nogomet.
I da, ima repku koja ima još veće šanse od engleske.

Naravno, rano je o ovome, treba prvpo proći jakog PSG-a.

Ali ako prođemo, ovo bi nakon Lewandowskog mogla opet bit sezona di imamo najboljeg igrača svijeta.

____

On što je pak puno puno bitnije - imati UNIT! Ekipu koja funkcionira.

____

Jedino što mene živcira, što ekipa ne nzna zatvoriti tekmu i postat neprobojna kad imamo rezultat. Kod oba vodstva s realom, oni nas svako malo dočekaju s kontrom 2na2. PSG nema Mbappea i Vinicijusa, ali ima Kvaru, Dembelea, Douea, Barcolu itd. Reko bi - napad on par s realovim. Real nema "homogenu ekipu" (kako je Zidane rekao), ali PSG je već druga priča. Kompany ball se naravno zasniva na apsurdnom napadu, ali burazere mora se naći način da ne dolazi do baš toliko kontri. Ova naša ekipa to može, treba, a nadam se da i hoće s PSG-om.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 tra 2026, 11:29

Psg nam i ovu sezonu prepustio loptj samo sto smo.mi maltane odigrali Briljantno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 tra 2026, 13:51

Jos nisam spreman za ovu temu, al onaj koji misli da smo mi jaci od PSGa je dete kreten ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva