ivan napisao:Dvije stvari za istaknuti u našoj igri:
1) Preeeviše petljanja oko i u 16m. Toliko smo imali prodora pred njihov gol koji se ne vide nigdje u statistici jer nije završilo šutom. Ne možeš se ušetat u gol i dodavat u njihovih 16m. Ona kontra Stanišića koja nije završila ničim pa ono Musialino dodavanje u prazno dok je bio na 5m itd itd
2) Ne smijemo nasjest kao protiv Reala i letit glavnom bez obzira u napad (OPET) kao dobrim dijelom sinoć. Jednostavno previše prostora otvaramo, a pokazali smo već više puta da znamo kontrolirat utakmicu puno bolje nego je to sinoć bilo. Ne treba ić oprezno jako, ali ne treba ni glavnom kroz zid ganjat golove pa da nas iskontriraju. U postavljenoj igri oni nas nisu baš nešto izigrali ili se barem ja ne sjećam.
I opet moram ponovit problem sa zamjenama. Ono sinoć je bilo baš jadno. Jest naravno bolje da su ozlijeđene zamjene nego prvotimci, ali evo mi ćemo već za vikend imat problem odmarati dok PSG-u odgađaju utakmice itd itd. Teško je reć da to ne igra ulogu u ovako gustom rasporedu.
Po meni bolje da je ušao sinoć Jackson nego Leon. Harry je mogao na 10ku kao što je manje više i bio, a Jackson napad. Nije ništa slabiji/niži/sporiji od Leona koji mi je izgledao izgubljen.
Zna li se zašto je Davies izašao? Realno ako nije ozljeda van je trebao Stanišić.
Strah me samo da će bit opet ona sezona kad igramo brutalno ali jednostavno naivno ispadnemo. Iako se mora reć da je ovaj PSG jak i da nije sramota. Ali ajmo odigrat taj uzvrat PAMETNO, ne samo na intenzitet i silu.
Slažem se sa svime.
PSG je jak, ali ne sada preeeeeejak. Lošije izgledaju u svojoj državi nego u Europi što je pravo iznenađenje. No eto... takvi su dani isto stigli u Pariz.
Sve je to tu negdje, mi smo bolji no sam si istaknuo gdje je kvaka baš kao što je bila i s Madridom.
Ja vjerujem da mi možemo proći jer smo u sjajnoj formi, kvalitetni smo, nije da ne znamo igrati, dapače. Ono što je poteškoća je što smo u 3 utakmice s 2 jaka kluba popljugali 9 golova. To je brate previše, ali zaista previše.
Flick je ispao s Barcelonom od Intera upravo jer je primio gomilu golova. Zapravo i ove sezone je gotovo ista priča. Nema tu previše pameti gdje je obrana visoka, kontrira te se jako dobro na golemom prostoru i ti pušiš golove i naravno da ne možeš trpati još više.
Ovaj uzvrat jako pametno i strpljivo igrati, nema druge.