Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 28 tra 2026, 16:10

https://x.com/thematchdayhq/status/2049103840184762718
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 tra 2026, 16:17

Ajd da i dozivim kvalitetnog Srbina u Bayernovom dresu :D No ako ga hapimo, obavezno niska placa da ga se more prodat jer inace smo proper fucked!

Ovo kaj on ima u Juveu je ko kak kod nas ima Leon.

Makar brijem da bu on negde u Tursku.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2026, 16:21

ivan napisao:Po meni su još gluplji potezi ove posudbe. Jebote samo si rušimo vrijednost - bolje bilo odmah presjeci i podvuci crtu. Ovako posluješ s klošarima raznim poput Tottenhama koji i kad žele igrača zadržati išli bi opet pregovarat o cijeni. Najbolje da im poklonimo

Mi smo Ivane htjeli sve svoje igrače prodati no niti jedan klub nije ih bio spreman platiti. Taktika "vadim ti mast" kroz posudbe je ono brutalna, a naši su tako prelako zagrizli mamac i sada nećemo na njima ništa zaraditi, a vjerovali su svaki put kako ćemo izvući lovu jer smo dogovorili odštetu "u slučaju kupovine" što nije isto i "obavezni otkup/kupovina". Na taj način smo si 2 puta oborili cijenu jer 2 puta nam nisu klubovi otkupili igrače koje smo toliko htjeli da nam otkupe.

U Španjolskoj je bilo 4 kluba koji su ga htjeli potpisati prije godinu ili godinu i pol dana. Gdje je bio problem? U siromaštvu. Klubovi iz Španjolske koji nisu u top 4, tj. nije im ime Madrid, Atlético i Barcelona su zadnjih 8 godina bijeda tolika da im Championship kupuje Španjolce zadnjih godina i iz tog razloga pokušavaju pretvoriti španjolsko prvenstvo u međunarodno prvenstvo s utakmicama van države i daleko od svojih navijača.

Palhinha je doveden iz samo jednog razloga i taj bi trebao biti najgluplji - obećali smo igraču kada je transfer propao u ljeto 2023., a Thomas Tuchel je bio jedini za njega. Kada je Tuchel u proljeće 2024. bio već bivši tijekom sezone, što se dogodilo? Dovedemo Tuchelovog igrača bez ikakve ideje; bez Tuchela, bez novog trenera, bez ičega. Kretenizam.

Boey je isforsiran, no barem je C. Freund bio taj koji je vjerovao u Francuza i nije od tog stava odustajao i nakon što ga je doveo da on vrijedi i ima potencijal. Čak ga je i Kompany htio u Burnley htio dovesti, a imao ga je u Bayernu prilikom dolaska. Čak je igrač i malo trznuo, nešto odigrao, a Belgijanac je na kraju vidio da njegova nekadašnja želja nije materijal za FC Bayern i velike domete.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2026, 16:24

Ja ne zelim vise Vlahovica nakon sto se saznalo da je ukljucen u lanac prostitucije... Teraj ga sto dalje od Bayerna.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 tra 2026, 10:13

Taj Vlahobic mi nema smisla trenalo bi cudo da uspije u Bayernu a kamoli da bude zamjrna jednom Lewi i Haryu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 05 svi 2026, 10:20

Bayern have decided to sign Bara Sapoko Ndiaye on a permanent deal. The midfielder will complete pre-season with the team and has a serious chance to remain a first team member next season following the departure of Leon Goretzka and Raphaël Guerreiro. Vincent Kompany, in particular, is fully convinced of Ndiaye's abilities and was the driving force behind the move. Nevertheless, should Bayern strengthen the midfield with new signings this summer, they would then look to loan Ndiaye out within the Bundesliga so he can get regular game time.[@mano_bonke, @VTschirpke]

Bayern are interested in signing Tornike Kvaratskhelia (16/left-winger), brother of PSG star Khvicha Kvaratskhelia. Kvaratskhelia flew to Munich, will have a meeting with Bayern officials and visit the club's facilities as an introduction. The 16-year old was included in Dinamo Tbilisi's first team squad for the first time last Saturday. Several other European clubs are also interested.[La Gazzetta Georgia]
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Hantraga » 07 svi 2026, 09:39

Nakon ovih duela sa Parizom, ne možemo biti pretjerano nezadovoljni jer smo vrlo vjerovatno i objektivno drugi najkvalitetniji tim na svijetu. Koliko sezona u historiji smo to bili?

Ipak, mislim da ova ekipa prilično lagano može postati dosta bolja.

Zašto? Zato što odustvo kvaliteta na određenim pozicijama je evidentno. Tu prije svega mislim na desnog beka, kojeg na kraju krajeva i nemamo. Niti Stanišić niti Laimer nisu pravi, moderni bekovi.
Dakle, treba nam tamnoputi brzonogi desnik prije svega. Da se mene pita, investirao bih tu veliku lovu, jer tu baš zaostajemo.
Stanišić je, objektivno, najslabiji igrač od 22 igrača koji su sinoć počeli utakmicu i to se ne može promijeniti, jer on nema fizički kapacitet za to.

Lijeva strana je dosta nezgodnija za procjenu jer imamo Daviesa koji je "potencija" da bude najbolji lijevi bek na svijetu, ali mu mjesto u prvom timu uzima Stanišić, što ipak nešto govori.
Ali recimo da možemo pokušati još jednom "izvući" Daviesa, ali ga forsirati od početka priprema za narednu sezonu na toj poziciji, pa da vidimo.
Laimer i Stanišić su jako dobri igrači za klupu.

Ako uporedimo naše bekove sa bekovima PSG-a, pitanje je kako smo uopšte mogli biti ovoliko kompetitivni.
Stanišić - Laimer vs Hakimi - Mendes. :?

Osim bekova, moramo pojačati klupu, odnosno rotaciju. Ove sezone smo imali i najbolju situaciju što se tiče povreda, a opet nismo imali nikakvo rješenje na kupi koje bi okrenulo sinošnju utakmicu. OK falio je Gnabry, ali to će se uvijek dešavati.
Treba nam ofanzivac koji će biti konkurentan ovim koje već imamo. Jackson je lošiji od Čupe, sto posto.
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la melodyne » 07 svi 2026, 19:58

Bayern are not planning a very busy summer. Last night's Champions League exit does not change that. The top priority remains a 'challenger' for Luis Díaz at left wing. The second priority is a midfielder (#6, #8) to replace Leon Goretzka, with Kennet Eichhorn as the top target. Other positions such as centre-back, full-backs, backup striker are not a priority. Serge Gnabry is seen internally as someone that can cover the backup striker role, especially with Jamal Musiala and Lennart Karl covering the position behind the striker.[@Plettigoal]

Slabo...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 svi 2026, 20:00

Svake godine ista priča kada nam ne ide i onda ista priča tijekom jesenskog dijela kada nam baš sve ide - određeni dijelovi ekipe nisu dobri ili dosta toga nije dobro, odnosno, sve je odlično i nema potrebe bilo što mijenjati.

Napadač br. 2 koji ima kvalitetu ili je supertalent poput Peléa, Gerda, Van Bastena, Ronalda, Van Nistelrooyja, Raúla, Suáreza ili poput Haalanda, Kanea itd.

Kvalitetno 4. krilo za širinu.

Jednog top beka, desnog naravno, kojeg istinski od Lahma nismo ni imali što je tragedija u pičku materinu.

Srednji veznjaci se riješe bez jebemti.

Stoperi... ajmo igrati obranu nakon toliko godina, zaključati svim protivnicima svoja vrata pa da vidimo na koji način će ih obiti dok ovako igramo bez obrane kada se pogleda naša igra prema nazad.

Pali smo u formi na kraju i onda svi odmah po igračima, treneru, ovo-ono... zašto? Jer u Europi opet nismo ušli u finale. Baš primijetim na internetu godinama kada je najviše energije, priče, buke, analize i zaokreta u stavovima prema našim igračima i kadru - onog trena kada u LP se stvari ne odvijaju prema navijačkim očekivanjima. Predvidljivo mi je to odavno. Može biti (jako) loša večer, mogu pojedinci ili čitava ekipa podbaciti i prvi i drugi, a u konačnici kada je ishod negativan, odmah se gleda kadar, a naročito kvaliteta širine klupe. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 svi 2026, 07:35

Ne radi se o tom,pa nemamo bekove kak spada:Davies propalelo,zamjena odlazi,Laimer je priuceni bek,pao u formi i jos hoce ogromnu lovu a Stana nije kvaliteta za prvog beka neznam kaj nije jasno,sa rupcagom se sjebali brutalno i sad to treba trpit godinama.Jedini stabilni je Tah!

Back up za Diaza da svakako.
Gnabry se moze koristiti za back up Kaneu al onda ti opet fali jedan ofanzivni igrac nemamo klupu itd.

Musiala se nikako ne uklapa u ovaj stil prespor za krilo i za tu spojnicu u sredini koja treba brzo prosljedit loptu krilima ili Kaneu il sam susat izvana sto je Gnabry odlicno odigrao.

Ako Musiala to nemoze odigrati imamo veliki problem plus nikak da udje u formu bar solidno..

Ja bi forso Daviesa sad u pripremama i na jesen ak ne proigra na transfer listu,desnog beka pod mus i ne stediti,Laimer u vezu back up ili prodaja i tako ti ne treba novi vezni.

Takodjer bi riskirao i kupio Srotenberga nek se bori sa rupom a prodao Kima.

Dolasci:Desni bek,Srot,Lijevo krilo,spica rezervna to je pod mud
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 08 svi 2026, 11:18

Manzabi Svicarac iz Freiburga jako zanimljiv igrac,treba to sad hapiti a ne da otidje na 80 milja.

Sad vredi 38 cec.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2026, 11:58

https://x.com/iMiaSanMia/status/2052702468627120245

Nije mi uopste poznat...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 08 svi 2026, 12:39

Uopće nemam usporedbu za njega. Belgijski Kai Havertz, ali lijevonogi. 15-tak cm viši Nikola Vlašić koji je bolje birao klubove. Harry Kane koji ne zabija baš golove. Thomas Muller, ali da mu tehnika izgleda dobro. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 08 svi 2026, 13:32

Zvuci poprilicno cudno. Da ne kazem nema nikakve logike... :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 svi 2026, 13:41

Prvi put čujem za njega.
Pogledao sad na YT i prvo što sam se pitao - kako Serie A shvatit zaozbiljno :hehe:

Momak djeluje stvarno ok, šta reć?!
fina tehnika, visok i dobro snažan, nije nešto brz ali ima finu lijevu nogu i dug korak.
Nisam vidio da radi nešto nepromišljeno, ali opet to je youtube, tako da..

Ko što Murta kaže ne znam s kim ga usporedit.

Gledajući highlights najviše mi je Lookman uzeo pažnju. :) Takve bi ja gledo

U kontekstu Bayerna, kako da takav igrač vrši presing?
I Kane je spor ali je nadprosječno inteligentan i tata mata.

Ako je ovaj zamjena za Kane-a, onda sam skeptičan.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi