U mojoj slagalici nama fali tako jedan napadač. Teško mi je Gnabrya zamislit da igra napadača, bez obzira što ne igramo s klasičnom ulogom devetke. Marmoush ima predispozicije za ovu ulogu koju obnaša Kane. Ne bi se bunio vala.
Odšteta? No me interesa. Neće klub propast da plati 30, 40 ili 50.
anton 1983 napisao:A kaj misliš da li bi mi "Pepa" mogli dobiti za manje novaca neg kad je išao u City? Ja nekak ne vidim novih 90 ua obrambenog.
To je već tema za drugi topic
Ma ne vjerujem da bi ga city prodao uopće, a kad bi ga slučajno pustili onda slična cifra. Mi smo Lucasa (sličan profil kao Joško) doveli za 80+ mil tako da...
Ma, znam da je nerealno, ali kako bi nam on dobro došao...
Ja sam si to isto pomislio, al fakat si ne možemo dopustiti platiti toliku odštetu za nekoga tko nije jasni upgrade za deficitarnu poziciju, a pozicija na kojoj su Kimmich i Pavlović nije deficitarna.
Kad smo već kod drkice, ja ne znam kaj se mora dogoditi da bi ovo bio "zanimljiv" i uzjebitis prelazan rok.
Puno je tu potencijalnih transfer ai pizdarija, ali me to sve skupa ne privlači, jer nema ove godine nekog "Wirtza" ili tak nešto kaj se targetira. Ok Albion je skup, ali ga ne kupujemo kao granatu za prvih 11.