Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la melodyne » 27 svi 2026, 22:25

Ko zna zasto je ovo dobro. Setite se pre nekoliko godina kako nas je Sergiño Dest ispalio i presao u Barcelonu pa je lik propao. Nacicemo nekog drugog igraca. A odakle im pare da odrade tako skup transfer samo Laporta zna.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 28 svi 2026, 06:37

Ja bih licno pokusao sa Vlahovicem, besplatan a eto, nije losiji od Jacksona.
Kad kazem besplatan, mislim na to da necemo morati placati odstetu Juventusu a kad smo vec kod stare dame, negdje sam procitao da se Bremer povezuje sa Bayernom.
Mozda bi se mogao Yildiz pokusati vratiti s obzirom da su ostali bez lige prvaka.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 28 svi 2026, 07:08

Ma ne želim da Vlahović prismrdi švapskoj granici, a kamoli Bayernu. Takav karakter na klupi imat sjebe šefa i stanicu.

Ja ne znam dal je nakon Peđe ikada postojo neki normalan Srpski napadač. Bilo je toliko vanserijskih potencijala da to nije normalno, ali svi do jednog zbog svog mentaliteta otišli u kurac.

Ovdje se radi o igrači kolko ja znam da nije propo i kao takav nemreš mu reć, gle ti si backup for the first team a ispred tebe su dečki.

Ja kad bi s njim napravio ugovor, to bi bilo toliko klauzula i guženja s naše strane, da bi on mogo profitirati samo ako dobije Ballon D Špek. U svakoj drugoj okolnosti, vraća Bayernu novac. Ja ne vjerujem da bi on došo na dvogodišnji ugovor, da mu je signing fee 5 milja i da mu je plaća. šta ja znam 6 + 5, a ovih 5 se mora ubit da ih dobije.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 28 svi 2026, 07:30

Ma kakav Vlahovic crni to je utopija.

Gordon je ocito pitpiso za Barcu jer mu jamcili da bude starter dok kod nas back up,imam filing osim toga da je i Uli sjebo transfer jer se rugao da nrmaju love cigici za njega pa ga ovi preplatili ko ih jebe.

Mislim posto idemo po 4 krili da trebamo gledat neki talenet koj bi kostao 20-40 milja maks a za spicu neku iskusnjaru jeftinu ala Cupomoting. nusta vise od toga.

Dat 70-80 milja za back up igraca kad dublje razmislis je losa odluka iakk je jako zaniljiv igrac,da smo ga trebali za prvih 11 mi bi ga kupili ziher sam

Sad se otvorila mogucnist doladka Joska za 70-75 milja i ja bi iso na to al samo ako damo kikiriki za ofanzivi i onaj mali iz Herthe za vezu.

Za ofanzivca nekog balubu iz Buli mozda uzet za 30-40 milja
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 28 svi 2026, 08:33

Najgore što nama opet informacije procure i krene priča kao dogovorili smo sve s Gordonom i ono odjednom Barca je sve s Gordonom dogovorila. Mislim bilo bi dobro to da prestane. Ja ne znam da li je to jedan od razloga što Uli nije u potpunosti zadovoljan Eberleom. Iako tu imam osjećaj da se svako kod nas u upravi i oko uprave pravi pametan i namjerno negdje plasira neke informacije...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 28 svi 2026, 09:45

effe__sa napisao:Najgore što nama opet informacije procure i krene priča kao dogovorili smo sve s Gordonom i ono odjednom Barca je sve s Gordonom dogovorila. Mislim bilo bi dobro to da prestane. Ja ne znam da li je to jedan od razloga što Uli nije u potpunosti zadovoljan Eberleom. Iako tu imam osjećaj da se svako kod nas u upravi i oko uprave pravi pametan i namjerno negdje plasira neke informacije...

Upravo to i dalje miniraju jedni druge radi ega a na krsju ispastaju svi.

Uli i Eberl se ne podnose stoga jedan mora odstupiti.

Kaj se Gordona tice ovi debili dali 80 milja plus bonusi.

Nist ponuditi za Joska 70-75 milja te prodat Kima pod mus.

Uzet ovog klinca za 12 milja iz Herthe te nekog talenta za ofanzivu maks 30-40 milja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 svi 2026, 10:10

effe__sa napisao:Najgore što nama opet informacije procure i krene priča kao dogovorili smo sve s Gordonom i ono odjednom Barca je sve s Gordonom dogovorila. Mislim bilo bi dobro to da prestane. Ja ne znam da li je to jedan od razloga što Uli nije u potpunosti zadovoljan Eberleom. Iako tu imam osjećaj da se svako kod nas u upravi i oko uprave pravi pametan i namjerno negdje plasira neke informacije...

Moram priznat da nisam skužio ovu opasku. Transfer je propo jer je neko reko neš kaj nije smio reć? :roll: :shock: :o WTF!?!?!?

Daj molim te, gluposti su to na nTo potenciju.

Postoji plan strateški s obje strane kad se o tome počnu pujat. Ako je NC odlučio izać van da bi dizao cijenu, onda normalno da mimoramo reagirati. S druge strane mi isto tak smo morti izašli van da bi dali do znanja igraču da ga želimo i da bi drukali cijenu...

Meni je malo olaknulo, ne znam kaj da vam velim. No isto tako kad je PSG kupovo Kvara-Čeliju, sam reko wtf. e a sad bi dao Diaza i 20 milja za njega :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 28 svi 2026, 10:19

Sjećate li se Marmousha?

:mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 svi 2026, 10:23

cruz napisao:Sjećate li se Marmousha?

:mrgreen:

uuuuuuuu debel igrač! DEBEL!!!

Loan with sex to buy! Mogu i "pedeseticu" stavit :-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 28 svi 2026, 10:51

Zaboravite Vlahovica jer covek ima najvecu platu u Italiji. Nece taj doci bez 20M godisnje a trenutno ne zasluzuje ni upola.

Gledam sada TM i vidim da Ibrahima Konate i dalje nije produzio ugovor. Imao je ogromne uslove i zato mu je propao transfer u Real. Svakako je dobra opcija. Ako dovedemo jednog top stopera ja bih zrtvovao Kim-a.

Allan Saint-Maximin mi bio jeftina alternativa na oba krila. Jeftin istice mu ugovor u Lens-u. Setite se kakav je to bio igrac kada je bio u Newcastle-u.

Jos jedno krilo koje mi je interesantno je Harry Wilson iz Fulhama isto ostaje bez ugovora. 29 godina igra na desnoj strana mada moze i levo.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 svi 2026, 11:23

Na tako nesto treba igledati i pocet Joska preizimati.

Nismo htjeli dati 80 plus bonuse i to je opravdano za back up igraca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 svi 2026, 07:20

Ne treba gledat samo cijenu, neš naravno preplaćivati, ali neće dečki sad odjednom gledat koje je krilo jeftino.

Najbitnije je naći profil igrača koji može pomoći i napredovati, makar koštao dosta. Bitan je ovo transfer.

Govorio sam već par puta za Mika Godts iz Ajaxa. Vrlo zanimljiv mladi igrač, primarno livo krilo ali igra sve AM pozicije. U ovoj sezoni je u ligi imao 31 G/A u 32 tekme, stilom je nešto između Karla i Musiale.

Bacite pogled

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 svi 2026, 07:28

Ruben Dias se spominje za stopera.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 svi 2026, 07:31

Fascinantno je kako smo mi od top targeta za napad, prešli na top target za obranu! :haha:

Sad ja ne znam jel smo to MI prešli ili mediji...

Ali da u Cityu sad ima SKUPIH i zanimljivih igrača nakon odlaska Pepa, ima...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 29 svi 2026, 07:34

Čitao neki dan da je manje od 10% ljudi produžilo godišnju ulaznicu Citya :lol: čekaju odluku suda, toliko o lojalnosti klubu...

Izgleda da se fakat nešto kuva u Cityu. A to za štopere, mislim da je više medijski forsirano nego što mi pod svaku cijenu želimo štopera.

Nama je prioritet pojačati napadački dio. Što se tiče obrane, tek ćemo pričati AKO se proda nekoga.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi